Solmar

Solmar folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Solmar

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Euroreizen
Solmar
Herman & Vandamme Busreizen
Vakantieveilingen
BungalowSpecials.be
HotelSpecials
Joker
KILROY
Booking.com
Rentalcars.com
Hertz
Thomas Cook
Sunweb
Sunparks
Sunjets
Ruiterplaat
Roompot
Neckermann Reizen

Populaire folders

Tips voor Solmar korting

Solmar folders

Uit de sleur van het leven komen, andere culturen leren kennen en mooie gebieden ontdekken. Dit zijn slechts een paar redenen waarom veel Belgen jaarlijks op vakantie gaan. Vind je het zo ook heerlijk om op vakantie te gaan? Dan ben je wellicht op dit moment nog op zoek naar een leuke bestemming voor de komende vakantie(s). Mocht je de nodige inspiratie op willen doen, ben je hiervoor bij Solmar aan het juiste adres. Dit reisbureau biedt namelijk allerlei reizen naar landen over de gehele wereld aan. Bij dit reisbureau is het uiteraard ook mogelijk om direct de gewenste reis te boeken. Wil je dit nou zo voordelig mogelijk doen? Houd dan goed de Solmar folders in de gaten. In de Solmar folders tref je altijd de beste promoties, waarmee je oprecht veel geld kunt besparen.

Solmar België

In het jaar 1972 werd het reisbureau Solmar door Tony Vertrugno opgestart. Hij startte dicht reisbureau in de Nederlandse plaats Venlo. Aangezien deze plaats vlakbij de Belgisch-Nederlandse grens ligt, kwamen ook al snel meerdere Belgen bij dit reisbureau uit. De heer Tony Vertrugno wist zodoende snel te groeien met zijn eigen reisbureau. In 1973 zorgde de groei er al voor dat Tony Vertrugno ook met zijn eigen touroperator begon. Net zoals zijn reisbureau kreeg deze touroperator de naam ‘Solmar’. Onder deze naam heeft Tony Vertrugno een flinke verdere groei door weten te maken. Inmiddels is het reisbureau verplaatst van Venlo naar Maasmechelen én heeft de website een flinke update gekregen. Alle Belgen – en Nederlanders – zijn hierdoor in staat om online bij Solmar een reis te boeken.

Verschillende soorten reizen

Door de jaren heen heeft Solmar zich in verschillende reizen gespecialiseerd. Je kunt bij Solmar bijvoorbeeld een individuele vakantie boeken, maar je kunt ook voor een groepsreis gaan. Hierbij geniet je van een vakantie in een grotere groep, waardoor je leuke contacten op kunt doen. Daarnaast heeft Solmar zich gericht op het aanbieden van schoolreizen. Dit zijn reizen die volledig afgestemd zijn op de wensen van scholen. Tot slot is het bij Solmar mogelijk om het gehele jaar door reizen te boeken. Solmar biedt namelijk speciale wintersportvakanties aan, maar biedt ook veel zonvakanties aan. Ongeacht wat voor reis je wilt boeken, zit je hiervoor bij Solmar in ieder geval goed.

Solmar afspraak

Vind je het lastig om zelf een reis uit te kiezen? Of weet je niet zo goed waar je naar toe wilt of van wat voor vakantie je wilt genieten? In dergelijke gevallen is het aan te raden om een afspraak bij Solmar te maken. Eén van de reisspecialisten van Solmar hoort je wensen aan en komt vervolgens met leuke ideeën op de proppen. De kans is groot dat deze ideeën je aanspreken. Solmar heeft namelijk veel ervaring op dit gebied en vertaalt je wensen dan ook perfect in beschikbare reizen. Maak via de website van Solmar een afspraak en laat je inspireren/adviseren.

Aanbod op de website

Via de website van Solmar vind je het uitgebreide aanbod van reizen en vakanties terug. Om alle reizen zo overzichtelijk mogelijk aan te kunnen bieden, heeft Solmar hierbij voor meerdere categorieën gekozen. Zo kun je kiezen voor ‘Reisbureau’, ‘Schoolreizen’ en ‘Groepsreizen’. Kies je voor de categorie Reisbureau? Dan kun je uit allerlei individuele vakanties kiezen. Het leuke van deze vakanties is dat je uit ongekend veel bestemmingen kunt kiezen. Ook biedt Solmar allerlei soorten reizen, accommodaties en vervoersmogelijkheden aan. Je hebt dus alle mogelijkheden om de beste vakantie bij Solmar te vinden én te boeken.

Solmar magazine

Wil je graag voor je komende vakantie de nodige inspiratie op doen? Lees dan direct het nieuwste reismagazine van Solmar. Dit magazine vind je online en kun je volledig online doorbladeren. In dit magazine tref je de leukste bestemmingen aan, maar ook de nieuwste reizen die Solmar aanbiedt. Door op je gemakje door dit magazine heen te bladeren, is de kans groot dat je snel de perfecte reis vindt. Dat is de reis/vakantie waar je een hoop plezier aan gaat beleven. En waar je mogelijk zonder Solmar niet eens bij uit gekomen was.

Contact

Wil je graag van de diensten van Solmar gebruik maken, maar zit je nog met vragen? Voel je vrij om contact op te nemen met de klantenservice van Solmar. Dit doe je door te mailen naar [email protected] of door te bellen naar +32 79 77 81 00. Je kunt ook langsgaan bij het reisbureau; dit bureau bevindt zich op de Pauwengraaf 20 te Maasmechelen.

Over Solmar

Ben je toe aan een heerlijke vakantie? De kans is groot dat je jouw gedroomde vakantie via Solmar kunt boeken. Dit reisbureau biedt namelijk een uitgebreid aanbod van verschillende soorten reizen aan; iets wat dit reisbureau al doet sinds de oprichting in 1972. In dat jaar wordt het reisbureau Solmar opgericht door de heer Tony Vetrugno. Hij heeft de droom om van een heerlijke vakantie in het zuiden van Europa te genieten, waarna hij besloot om deze droom met veel andere mensen te gaan delen. Dat zorgt uiteindelijk in 1972 voor de opening van een reisbureau in ons land.

Al in 1973 weet Tony Vetrugno ook zijn eigen touroperator op te starten. Ook die touroperator krijgt de naam Solmar, waarna deze naam eigenlijk uit weet te groeien tot een begrip in ons land. Veel mensen boeken maar al te graag een vakantie via dit reisbureau. Wil je zelf ook een vakantie gaan boeken? Dan ben je van harte welkom in het reisbureau van Solmar; dit reisbureau is te vinden in de plaats Maasmechelen.

Je kunt echter ook online het uitgebreide aanbod van reizen inzien. Daarvoor kan je in de webshop kiezen tussen de volgende categorieën: Schoolreizen, Groepsreizen en Skitalia. De afgelopen jaren heeft Solmar zich gespecialiseerd in het aanbieden van op-maat-gemaakte schoolreizen, terwijl het reisbureau ook allerlei groepsreizen aanbiedt.

Wil je graag online de gewenste reis gaan boeken? Dan kan je daarvoor een reisaanvraag indienen via de website. Een medewerker van Solmar neemt vervolgens contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken en de betreffende reis uiteindelijk te boeken.

Heb je op dit moment vragen? Of wil je graag direct jouw reis gaan boeken? Dan kan je daarvoor mailen naar [email protected] of bellen naar +32 89 77 81 00. Je kunt uiteraard ook langsgaan bij het Solmar reisbureau in Maasmechelen; de adresgegevens zijn op de website te vinden!