Delhaize Fresh Atelier

Delhaize Fresh Atelier folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Delhaize Fresh Atelier

Vergelijkbare winkels

Delhaize Fresh Atelier
Agrimarkt
Jumbo
Ekoplaza
Bon Ap
Tanger Markt
Hyper Carrefour
Spar Express
Spar Colruyt
Smatch
Simply You
Rob
Origin'O
Collect&Go
CenB
Bio Shop
Allerhande
Shop & Go Delhaize

Populaire folders

Over Delhaize Fresh Atelier

De Belgische supermarkten Delhaize werd al in 1867 opgericht door Jules Delhaize en zijn broers. Zij startten in Ransart, een klein buurtje onder de rook van Charleroi, met hun eerste supermarkt. Op dat moment hadden zij hoogstwaarschijnlijk niet in kunnen denken dat hun supermarkt uit zou groeien tot één van de grootste supermarktketen in ons land.

Door de jaren heen heeft Delhaize een onwijs grote groei door weten te maken. Dat is duidelijk zichtbaar in de omzet- en winstcijfers, maar ook in het aantal vestigingen die geopend zijn. Daarnaast heeft de supermarktketen ook nog meerdere nieuwe concepten ontwikkeld, waaronder Delhaize Fresh Atelier.

Bij Delhaize Fresh Atelier ben je aan het juiste adres voor verse, handige én gezonde maaltijdoplossingen. In de vestigingen van Delhaize Fresh Atelier heb je de keus uit allerlei verse artikelen, waarbij je in de vestigingen ook terecht kunt voor bijvoorbeeld een ontbijt en een lunch. Je hebt de keus uit meer dan 1500 producten en kunt deze producten zelf afrekenen met behulp van quickscankassa’s.

Deze vestigingen zijn in de meeste gevallen 7 dagen per week geopend en hanteren ruime openingstijden. Met name voor de werkende mensen biedt dit een welkome uitkomst. Overigens zijn de vestigingen van Delhaize Fresh Atelier op meerdere plekken in het land te vinden. Wil je achterhalen waar de dichtstbijzijnde vestiging voor jou te vinden is? Raadpleeg dan de website van Delhaize. Op de website kan je ook meer informatie vinden over het concept en over het assortiment van Delhaize Fresh Atelier.

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen? Daarvoor kan je terecht bij de klantenservice van Delhaize. Je kunt daarvoor een online contactformulier invullen of bellen naar +32 2 412 21 11. Ook staan de medewerkers van de vestigingen van Delhaize Fresh Atelier graag voor je klaar om alle vragen te beantwoorden!