Kamera Express

Kamera Express folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Kamera Express

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Campusshop.be
ReplaceDirect
Bax Shop
Paradigit
Centralpoint
Electro Depot
Kamera Express
AUVA
Van Roey
IT Resellers
Telenet
Carrefour Mobile
Eureco
EP Electronics
CompuDeals
Komplett
Expert
EuroSys

Populaire folders

Tips voor Kamera Express korting

Kamera Express folders

Ben je op zoek naar een nieuwe fotocamera? Wil je graag nieuwe objectieven kopen? Of ben je op zoek naar de juiste accessoires voor jouw spiegelreflexcamera? Voor alles wat met goede camera’s te maken heeft, kun je bij Kamera Express terecht. Deze firma heeft zich – met veel succes – toegelegd op de verkoop van camera’s en aanverwante producten. Je geniet hierbij van een divers aanbod, van producten van de beste merkten én van interessante promoties. Deze promoties kun je te allen tijde vinden in de actuele Kamera Express folders. Blader de Kamera Express folders digitaal door en profiteer direct van de geweldige aanbiedingen!

Kamera Express België

In 1995 wordt in Nederland gestart met de firma Kamera Express. Vanuit een garagebox in een kleine stad worden producten aan cameraliefhebbers verkocht. Dit wordt gedaan door Peter Merceij; hij was destijds al 20 jaar actief in de wereld van camera’s, maar wilde graag voor zichzelf beginnen. Die keuze heeft bijzonder goed uitgepakt. In Nederland heeft Kamera Express een gigantische groei doorgemaakt, terwijl het bedrijf in 2011 de overstap naar ons land maakte. Op dit moment heeft Kamera Express maar liefst 5 winkels in ons land; in Antwerpen, Brussel Evere, Dilbeek, Gent en Turnhout. In deze winkels kun je het uitgebreide assortiment inzien én om passend advies vragen. Al met al is Kamera Express uitgegroeid tot een toonaangevende partij in de fotografiewereld.

Services & diensten

Ben je bij Kamera Express alleen voor de beste producten aan het juiste adres? Nee, zeker niet. Kamera Express is namelijk veel meer dan alleen een verkoper van de beste producten. Het bedrijf biedt namelijk ook nog allerlei soorten services en diensten aan. Zo kun je bij Kamera Express camera’s huren, kun je aanvullende verzekeringen afsluiten en kun je gebruik maken van de fotoservice. Zo kun je fotoafdrukken, fotoboeken of wanddecoratie bij Kamera Express bestellen. Verder heeft Kamera Express ook haar eigen academy ontwikkeld; een online leeromgeving waarin je allerlei cursussen kunt vinden.

De beste merken

Wil je graag bij Kamera Express gaan shoppen? Dan heb je de keus uit een divers aanbod met daarin producten van de beste merken. Bij Kamera Express draait namelijk alles om kwaliteit. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen, is het bedrijf bewust samen gaan werken met de beste merken. Zo vind je bijvoorbeeld camera’s van Nikon, Canon en Pentax in het aanbod van Kamera Express. Ondanks dat je louter uit de beste producten kunt kiezen, hoef je bij Kamera Express niet de hoofdprijs te betalen. Het bedrijf doet er alles aan om de scherpst mogelijke prijzen te hanteren.

Aanbod op de website

Als je van goed advies voorzien wilt worden, kun je naar één van vijf Kamera Express winkels toe gaan. Als je liever vanaf jouw luie stoel shopt, kun je gebruik maken van de webshop van Kamera Express. Deze webshop is snel, overzichtelijk en herbergt het uitgebreide aanbod. Dat blijkt ook direct als je naar de menu-items kijkt; je kunt uit meerdere menu-items kiezen. Het gaat hierbij om onder meer Foto, Video, Objectieven, Accessoires, Beeld & Geluid en Computer. Tevens kun je tweedehands producten aanschaffen én kun je shoppen op merken. Als je graag van de beste aanbiedingen wilt profiteren, kun je hiervoor kiezen voor ‘Sale’. Al met al is het een feestje om te surfen door het online aanbod van Kamera Express. Mocht je de gewenste producten gevonden hebben, bestel je deze veilig. De bestelde producten worden vervolgens snel – en voordelig – op het gewenste adres bezorgd!

Nieuws, advies & inspiratie

Wil je op de hoogte blijven van het laatste fotografienieuws? Dan kun je het beste de website van Kamera Express raadplegen. Alle nieuwe ontwikkelingen in de wereld van fotografie worden namelijk op de website gedeeld. Daarnaast vind je op de website ook nog veel tips; tips waarmee je jouw foto’s bijvoorbeeld nóg mooier kunt maken. Tot slot kun je via de website ook nog veel inspiratie op doen. Zo doe je inspiratie op voor nieuwe producten die je kunt kopen, maar ook voor bijvoorbeeld het bedenken van nieuwe fotothema’s.

Nieuwsbrief & social media

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en promoties? Dat doe je door je aan te melden voor de nieuwsbrief van Kamera Express. Tevens kun je Kamera Express volgen op verschillende social media kanalen; Facebook, Instagram, YouTube en LinkedIn. Met name het YouTube kanaal is hierbij aan te raden; op dit kanaal plaatst Kamera Express allemaal leuke en informatieve filmpjes. Via de andere social media kanalen blijf je ook op de hoogte van de beste promoties!

Over Kamera Express

Ben je een liefhebber van fotografie? Dan is Kamera Express een grote snoepwinkel voor jou. Deze Nederlandse firma heeft zich gespecialiseerd in het aanbieden van camera’s, objectieven en aanverwante accessoires. Door de jaren heen heeft het bedrijf een flinke groei weten te maken, getuige de 13 winkels die door heel Nederland verspreid zitten.

Ook in ons land heeft deze firma inmiddels 4 winkels weten te openen. Op de website van Kamera Express vind je meer informatie over deze winkels. Via de website van deze firma is het ook mogelijk om de gewenste producten bestellen. De bestelde artikelen worden vervolgens naar het gewenste adres in ons land verzonden.

In de webshop van Kamera Express heb je de keus uit onwijs veel producten. In de menubalk kan je kiezen tussen de volgende categorieën: Foto, Video, Objectieven, Studio & Licht, Accessoires, Beeld & Geluid, Computer, Tweedehands, Sale en Merken. Per categorie vind je een divers aanbod van hoogwaardige producten. Kamera Express biedt louter producten van gerenommeerde A-merken aan.

Heb je online de gewenste producten gevonden? Dan kan je deze direct bestellen. Indien je voor meer dan 50 euro een bestelling plaatst, hoef je helemaal geen verzendkosten te betalen. Bij kleinere orders dien je slechts enkele euro’s aan verzendkosten te betalen, waarna de bestelde artikelen binnen enkele dagen op het gewenste adres bezorgd worden.

Het is óók mogelijk om de producten te retourneren; dit dient plaats te vinden binnen 14 dagen. De kosten voor deze retournering dien je wel zelf te betalen. Meer informatie over de retourinstructies is te vinden op de website van Kamera Express.

Heb je vragen? Bel daarvoor naar 025 88 25 77, mail naar [email protected] of stuur een bericht via Facebook. De klantenservice is van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 23.59 bereikbaar, op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur en op zondag van 12.00 tot 16.00 uur.