Spar Colruyt

Spar Colruyt folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Spar Colruyt

Vergelijkbare winkels

Delhaize Fresh Atelier
Agrimarkt
Jumbo
Ekoplaza
Bon Ap
Tanger Markt
Hyper Carrefour
Spar Express
Spar Colruyt
Smatch
Simply You
Rob
Origin'O
Collect&Go
CenB
Bio Shop
Allerhande
Shop & Go Delhaize

Populaire folders

Tips voor Spar Colruyt korting

Spar Colruyt

In ons land zijn meerdere supermarktketens goed vertegenwoordigd. Dit geldt bijvoorbeeld voor Delhaize, voor Carrefour en voor Colruyt. De Colruyt Group is in ons land sowieso uitgegroeid tot één van de grootste bedrijven. Deze firma heeft veel eigen supermarkten, maar heeft ook een belang in bepaalde supermarkten van Spar. Dit zijn de zogeheten Spar Colruyt supermarkten. Hoe deze supermarkten precies tot stand zijn gekomen, lees je verderop op deze pagina. Eerst willen we je namelijk wijzen op de Spar Colruyt folders. In de Spar Colruyt folders vind je de allerbeste promoties van dit moment. Met deze promoties maak je het doen van boodschappen een stuk leuker, aangezien je hier een hoop geld mee bespaart. Deze promoties is ook direct een reden waarom veel Belgen graag bij Spar Colruyt shoppen. Je geniet in de supermarkten van Spar Colruyt van een divers aanbod én veelal van aantrekkelijke prijzen.

Spar Colruyt België

Hierboven heb je al kunnen lezen dat Colruyt een belang in Spar heeft genomen. Dit is het geval sinds 2003; tot die tijd waren de Spar supermarkten in handen van Lambrechts N.V. De Nederlandse tak besloot echter dat Spar harder in België zou kunnen groeien, waardoor in 20003 ook Colruyt een eigen netwerk van Spar winkels kreeg. Het ging hierbij om Spar-buurtwinkels in zowel ons land als in Luxemburg. Dat Spar hiertoe besloot, was op zich een logische keuze. Colruyt wilde haar aandeel in kleinere buurtwinkels vergroten, terwijl Spar verder wilde groeien in België. Dit sloot perfect op elkaar aan, waardoor in 2003 de samenwerking ingezet werd. Dit zorgde wel voor bijzondere situaties; in één dorp kunnen nu een Lambrechts Spar supermarkt én een Spar Colruyt supermarkt gevestigd zijn.

Spar Colruyt supermarkten

De firma Colruyt weet als geen ander hoe supermarkten ingericht moeten worden. Als je een Spar Colruyt supermarkt binnenloopt, voelt het direct goed aan. De supermarkt is overzichtelijk ingericht, er is relatief veel ruimte in de supermarkt en je geniet van enkele handige extra’s. Wil je nou weten of er ook een Spar Colruyt supermarkt bij jou in de buurt is? Check daarvoor de website van Spar Colruyt. Op deze website kun je bovenaan op ‘Winkels’ klikken, waarna je je woonplaats of gemeente in kunt vullen. De tool van Spar Colruyt toont direct aan waar de dichtstbijzijnde supermarkt te vinden is. Overigens heeft Spar Colruyt héél veel buurtwinkels geopend, waardoor er altijd wel een vestiging bij jou in de buurt te vinden is.

Spar Colruyt recepten

Het is bijzonder lastig om elke avond een lekkere maaltijd op tafel te zetten. Merk je dat je een gebrek aan inspiratie hebt? Check dan zéker even de website van Spar Colruyt. Op de website kun je in de bovenbalk op ‘Recepten’ klikken, waarna je allerlei lekkere recepten voorgeschoteld krijgt. Doe hier de nodige inspiratie op en zorg hiermee voor een gevarieerd voedingspatroon gedurende de week. Overigens staat bij de recepten ook vermeld wélke ingrediënten je voor het recept nodig hebt. Deze recepten kun je uiteraard direct kopen in één van de Spar Colruyt supermarkten.

Aanbod op de website

Spar Colruyt heeft ervoor gekozen om niet alle producten op de website te plaatsen. Dat is ook geen goed, aangezien het om duizenden producten gaat. Bovendien is de doorloopsnelheid hoog, aangezien Spar Colruyt haar assortiment continu aanpast. Gelukkig kun je in de supermarkten van Spar Colruyt wel een duidelijke indruk van het aanbod krijgen. Maar, op de website kun je alsnog veel informatie vinden.

KOOK-magazine

Wil je de nodige inspiratie opdoen voor lekkere avondmaaltijden? En vind je het ook leuk om een kookmagazine door te bladeren? Ga dan naar de website van Spar Colruyt en klik op ‘KOOK-magazine’. Je kunt nu door het actuele magazine van Spar Colruyt bladeren, waarin je onwijs veel inspiratie op kunt doen. Dit magazine wordt bovendien elke maand uitgebracht, waardoor je elke maand nieuwe inspiratie op kunt doen. Dat het magazine ook nog eens behoorlijk dik is, maakt het plaatje compleet.

Nieuwsbrief & contact

Het advies is om je aan te melden voor de Spar Colruyt nieuwsbrief. Met deze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste nieuwtjes en doe je een hoop inspiratie op. Ook word je in de nieuwsbrief gewezen op een nieuwe uitgave van het KOOK-Magazine. Als je met vragen zit, kun je het beste het contactformulier invullen of bellen naar +32 25 83 1111. Een andere optie is om langs te g gaan bij één van de supermarkten van Spar Colruyt.

Over Spar Colruyt

Nadat in 1932 de firma Spar opgericht was, ging het al snel hard met deze firma. Aan het roer van deze firma stond de heer Adriaan van Well; hij begon ooit met een kleine supermarkt in de Nederlandse plaats Zegwaart. Al snel wist hij hard te groeien, waarna Spar uiteindelijk uitgegroeid is tot één van de grootste supermarktketens van de gehele wereld. Eigenlijk op elk continent kom je de supermarkten van Spar wel tegen.

Ook in ons land heeft Spar haar intrede gedaan. In eerste instantie was dit in 1985 onder de licentie van Lambrechts N.V. In 2003 werd echter een tweede licentie in ons land verstrekt aan Colruyt. Vanaf dat moment ging ook Colruyt supermarkten van Spar in ons land openen, waardoor het aanbod van Spar supermarkten in ons land fors toegenomen is.

In de supermarkten van Spar Colruyt vind je een uitgebreid assortiment van voordelig geprijsde producten. Spar Colruyt hanteert daarvoor de laagste prijs politiek; iets wat je bij de supermarkten van Lambrechts N.V. niet tegenkomt. Op dat vlak weet Spar Colruyt zich echt te onderscheiden.

Wil je graag de dichtstbijzijnde supermarkt van Spar Colruyt bezoeken? Op de website van Spar Colruyt kan je hiervoor op ‘Winkels’ klikken, waarna je een compleet overzicht van alle winkels te zien krijgt. Via de website kan je ook inspiratie op doen voor heerlijke recepten, kan je de huidige folder inzien, kan je de huidige promoties bekijken en kan je je aanmelden voor de online nieuwsbrief.

Heb je vragen? Je kunt daarvoor langsgaan bij één van de Spar Colruyt winkels, maar je kunt ook contact met het hoofdkantoor opnemen. Daarvoor kan je mailen naar [email protected] of bellen naar +32 2 583 11 11. Ook kan je via de website een online contactformulier invullen of via Facebook een bericht sturen.