HandyHome

HandyHome folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor HandyHome

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Meubis
Delva
Yess
Wave
De Matrassen Gigant
Mylène
Sijben
Belga Meubelen
Disco G.V.
Sleeplife
Time 2 Sleep
Keukens De Abdij
Krea
Leolux
Prima-Lux
fonQ
Crack
Meubelen Jonckheere

Populaire folders

Tips voor HandyHome korting

Handyhome folders

Voor elke klusser is goed gereedschap van belang. Niet alleen gereedschap doet ertoe, maar bijvoorbeeld ook de bouwmaterialen die je gebruikt. Voor het uitvoeren van een klus moet je – met andere woorden gezegd – over veel benodigdheden beschikken. Deze benodigdheden kun je gelukkig voordelig bij Handyhome aanschaffen. Deze firma biedt namelijk allerlei producten voor doe-het-zelvers tegen scherpe prijzen aan. De prijzen zijn ‘normaal’ al relatief scherp, terwijl dit af en toe in de aanbieding nog verder versterkt wordt. Handyhome stunt echt regelmatig met flinke aanbiedingen, welke je in de Handyhome folders in kunt zien. Deze folders belanden mogelijk op jouw deurmat, maar je kunt ze ook via de website van Handyhome raadplegen. Tevens vind je op onze website een overzicht van alle actuele promoties bij Handyhome. Promoties waardoor het shoppen bij Handyhome nóg leuker wordt.

Handyhome België

De structuur van de firma Handyhome is enigszins bijzonder te noemen. Dit betreft namelijk een overkoepelende holding, met daaronder allerlei zelfstandige verkooppunten. Deze verkooppunten hanteren de naam Handyhome genieten daarbij van meerdere voordelen. De overkoepelende holding zorgt bijvoorbeeld voor schaalvoordelen op het gebied van inkoop en marketing. Bij de verschillende verkooppunten kunnen alle doe-het-zelvers vervolgens terecht. Weet je nog niet of er een Handyhome vestiging bij jou in de buurt te vinden is? Check dan de website van Handyhome, waarop je jouw woonplaats in kunt vullen. De tool toont dan direct of/waar de dichtstbijzijnde vestiging te vinden is.

De beste merken

Wil je nieuw gereedschap aanschaffen? Of heb je specifiek materiaal voor een klus nodig? Als je gebruik van gereedschap en/of bouwmaterialen gaat maken, is het zaak dat je van de beste producten gebruik gaat maken. Nou, daarvoor ben je bij Handyhome aan het juiste adres. Dit bedrijf werkt namelijk alleen met de beste merken samen. Door de focus op de beste merken te houden, is Handyhome in staat om de gewenste kwaliteit te leveren. Als doe-het-zelver kun je daardoor met een gerust hart de producten bij Handyhome bestellen. Daarbij kan ook opgemerkt worden dat het aanbod van Handyhome sowieso erg uitgebreid is.

Het beste advies

Moet je een bepaalde klus voor de eerste keer uitvoeren? Of weet je niet zeker voor welke materialen je het beste kunt kiezen? Ga gerust langs bij één van de Handyhome verkooppunten en stel je vragen. De aanwezige experts van Handyhome adviseren, helpen en informeren je graag. Ze staan elke dag in ieder geval voor je klaar om je van het beste advies te voorzien. Advies waar je echt iets mee kunt en waarmee je elke klus kunt voltooien. Met succes uiteraard.

Aanbod op de website

Op de website van Handyhome kun je delen van het assortiment inzien. Dat doe je door op één van de illustraties te klikken. Als je bijvoorbeeld op de illustratie van de boormachine klikt, krijg je het uitgebreide aanbod van gereedschappen te zien. Je kunt hierbij direct uit meerdere soorten gereedschappen kiezen, waarna je voor jezelf een prima vergelijking kunt maken. Dit is niet alleen op het gebied van gereedschappen het geval, maar ook bij alle andere categorieën. Feit is dat Handyhome in ieder geval voor een overzichtelijke website gezorgd heeft. Mocht je de gewenste producten online vinden, is het overigens niet mogelijk om deze online te bestellen. Daarvoor zou je echt naar één van de Handyhome verkooppunten toe moeten.

Verhuurservice

Als doe-het-zelver voer je sommige klussen maar één keer in de zoveel tijd uit. Als je eenmaal één keer de muur in de woonkamer geverfd hebt, hoeft dit bijvoorbeeld de komende jaren niet meer. Dan is het ook zonde om hier speciaal gereedschap voor aan te schaffen. Dat heeft Handyhome ook door gekregen. De firma biedt daarom sinds enige tijd ook een verhuurservice aan. Dit betekent dat je het gereedschap tegen een scherpe prijs kunt huren, waarna je jouw klus uit kunt voeren. Als jouw klus afgerond is, kun je het gereedschap weer terugbrengen naar de Handyhome vestiging. Met dank aan deze verhuurservice wordt het klussen dankzij Handyhome alleen maar leuker en voordeliger. Overigens vind je op de website van deze firma veel informatie over de verhuurservice. Via de website kun je ook direct het gewenste gereedschap huren.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen bij Handyhome? En wil je ook op de hoogte blijven van de beste promoties? In beide gevallen kun je je het beste zo snel mogelijk aanmelden voor de nieuwsbrief van Handyhome. Dankzij deze nieuwsbrief hoef je nooit meer een promotie of de laatste trends te missen.

Over HandyHome

In ons land vind je meerdere doe-het-zelf-winkelketens terug, waarvan HandyHome toch wel één van de meest populaire is. Dit is grotendeels te danken aan de hoeveelheid winkels die in ons land te vinden zijn. In totaal vind je in ons land 60 winkels van HandyHome terug. Deze winkels zitten verspreid over het land; de kans is hierdoor groot dat er ook bij jou in de buurt een vestiging van HandyHome gevestigd is. Op de website van deze doe-het-zelf keten kan je klikken op ‘Zoek een winkel’. Vul je woonplaats in en achterhaal direct waar de dichtstbijzijnde vestiging zit.

De verkooppunten van HandyHome hebben allemaal service, een ruim merkenassortiment en professionele dienstverlening hoog in het vaandel staan. Mede daarom werkt het bedrijf alleen maar met technisch opgeleide medewerkers; zij beschikken immers over de nodige productkennis.

Voor wat voor soort producten je bij HandyHome terecht kunt? Onder meer voor Handgereedschappen, Power tools, Tuingereedschap, Tuinproducten, IJzerwaren, Sanitair, Elektriciteit, Verf & Deco, Bouwmaterialen en Huishoudartikelen. Het aanbod is dus behoorlijk divers te noemen; alle veeleisende consumenten kunnen volgens HandyHome dankzij het uitgebreide assortiment de gewenste producten aanschaffen.

Via de website kan je ook de nieuwste folders van de doe-het-zelf keten inzien. In deze folders zie je de nieuwe promoties naar voren komen, waardoor je ook nog geld kunt besparen bij het aanschaffen van de hierboven genoemde producten. Ook door je voor de nieuwsbrief aan te melden, blijf je op de hoogte van de nieuwste promoties. Het is helaas niet mogelijk om de producten te bestellen via de website van HandyHome. Mocht je de producten aan willen schaffen, dien je echt naar één van de HandyHome verkooppunten te gaan.

Voor vragen kan je contact opnemen met de hoofdzetel van de keten. Je kunt hiervoor een online contactformulier invullen of bellen naar + 32 67 21 15 21.