Leader Price

Leader Price folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Leader Price

Vergelijkbare winkels

Delhaize Fresh Atelier
Agrimarkt
Jumbo
Ekoplaza
Bon Ap
Tanger Markt
Hyper Carrefour
Spar Express
Spar Colruyt
Smatch
Simply You
Rob
Origin'O
Collect&Go
CenB
Bio Shop
Allerhande
Shop & Go Delhaize

Populaire folders

Tips voor Leader Price korting

Leader Price folders

Dagelijks boodschappen done; je ontkomt er bijna niet aan. Je verbruikt immers dagelijks allerlei voedings- en drinkenswaren. Bovendien heb je andere producten ook met enige regelmaat nodig, zoals bijvoorbeeld toiletpapier, wasmiddel en aanverwante producten. Wil je graag op de aanschaf van jouw boodschappen veel kosten besparen? Dan kun je een bezoekje brengen aan één van de supermarkten van Leader Price. Zoals de naam van deze supermarktketen al doet vermoeden, ligt de focus bij deze keten namelijk volledig op lage prijzen. Dát is zeker het geval in de Leader Price folders. In de Leader Price folders zie je wekelijks de beste promoties naar voren komen, waarmee je echt een hoop geld kunt besparen. Wij hebben nóg meer tips voor je verzameld waarmee je veel geld kunt besparen bij Leader Price!

Leader Price België

De firma Leader Price zag in 1989 het levenslicht. Dit bedrijf werd opgericht door Jean Baud en startte met één supermarkt. Deze supermarkt werd al snel populair, waarna de oprichter besloot om snel uit te breiden. In het jaar 1991 – slechts twee jaar later dus – had Leader Price al 16 vestigingen. Dit vond overigens allemaal in Frankrijk plaats; pas in 2002 maakte het bedrijf ook naar ons land de overstap. Overigens is Leader Price op dit moment níet meer actief in Frankrijk; in Frankrijk zijn namelijk alle winkels in 2020 overgenomen door ALDI. In ons land kun je echter wel nog steeds naar meerdere supermarkten van Leader Price gaan. En genieten van de voordelige prijzen.

Scherpe prijzen

Binnen Leader Price draait alles om de scherpe prijzen. Dit is dan ook duidelijk terug te zien in de Leader Price folders, maar ook in de supermarkten. De supermarkten zijn niet hypermodern, niet super luxe ingericht en ook niet van alle gemakken voorzien. Nee, Leader Price probeert de supermarkten juist zo eenvoudig mogelijk te houden, waardoor de kosten laag kunnen blijven. Dát zie jij uiteindelijk in de prijzen terug; bij deze discount supermarktketen geniet je oprecht van hele scherpe prijzen. Zeker als je ook nog weten te profiteren van de vele promoties van Leader Price!

Leader Price supermarkten

In Frankrijk had Leader Price op het hoogtepunt meer dan 500 winkels. Deze winkels zijn in Frankrijk echter volledig uit het straatbeeld verdwenen, doordat deze firma overgenomen is door ALDI in Frankrijk. In ons land kun je gelukkig wel nog een bezoekje brengen aan de Leader Price supermarkten. Op het moment van schrijven heeft deze discountketen 10 winkels in ons land. Op de website van Leader Price vind je een compleet overzicht van deze winkels. Zo zie je direct waar de winkels precies gevestigd zijn, wat het adres is en wat de openingstijden zijn. Ongeacht naar welke Leader Price supermarkt je toe gaat, geniet je van de scherpe prijzen. Dat is iets waar alle Leader Price supermarkten zich immers mee weten te onderscheiden.

Aanbod op de website

Ben je benieuwd naar het assortiment van Leader Price? Je kunt naar één van de 10 supermarkten toe gaan, maar je kunt ook een kijkje op de website nemen. Op de website kun je bovenaan op ‘Onze producten’ klikken, waarna je direct meerdere categorieën te zien krijgt. Zo kun je kiezen voor speciale producten voor kinderen, voor biologische producten, voor diepvriesproducten en voor lokale producten. Het valt je wellicht direct op; het aanbod bij Leader Price is echt heel divers. Dat geldt echter niet voor de prijsstelling. Ongeacht voor welk product je bij Leader Price kiest, geniet je van scherpe prijzen. Overigens is het ook mogelijk om via de website direct de beste promoties te bekijken. Daarvoor kun je in de menubalk bovenaan klikken op ‘Onze promoties’.

Inspiratie

Ben je op zoek naar leuke, nieuwe recepten? Wil je weten voor welke producten je het beste kunt kiezen? Of wil je bijvoorbeeld inspiratie op doen voor het bakken van een taart? Als je inspiratie op wilt doen, zit je hiervoor op de website van Leader Price ook goed. Je kunt namelijk veel inspiratie op doen en vervolgens heerlijke maaltijden op tafel zetten. Overigens kun je over taarten en vlaaien echt veel inspiratie op doen, aangezien die producten binnen het aanbod van Leader Price ook een belangrijke rol innemen. In de supermarkten kun je bijvoorbeeld ook heerlijke (verse) taarten kopen.

Nieuwsbrief

Door je voor de Leader Price nieuwsbrief aan te melden, blijf je op de hoogte van de nieuwste producten. Ook blijf je via deze nieuwsbrief op de hoogte van de beste promoties. Met dank aan deze promoties is het nog leuker en voordeliger om bij deze discountketen te shoppen. Kwaliteit tegen een lage prijs: daar geniet je bij Leader Price van.

Over Leader Price

De Franse firma Leader Price werd in 1989 in Parijs opgericht. Direct bij de oprichting werd al duidelijk waar deze firma zich op ging richten; het opzetten van een discount supermarktketen. Een keten waarin alle supermarkten zich met één ding bezig zouden gaan houden; de prijzen zo laag mogelijk houden. In het jaar 1991 had deze firma al 16 winkels in eigen land, waarna het bedrijf verder en verder wist te groeien. Hedendaags heeft het bedrijf meer dan 700 vestigingen, waarvan ook meerdere vestigingen in ons land.

Op de website van Leader Price kan je op de knop ‘Vind een winkel’ klikken. Je komt vervolgens op een pagina uit waar je jouw woonplaats in kunt voeren, waarna de tool direct aangeeft waar de dichtstbijzijnde winkel gevestigd is. De winkels van Leader Price zijn met name rondom Charleroi, Bergen en Luik te vinden. Een compleet overzicht vind je dus op de website van Leader Price.

Mocht je meer informatie over het assortiment van Leader Price willen vinden, is dat ook mogelijk op de website. Op de website kan je namelijk klikken op ‘Onze Producten’, waarna je een complete lijst met allerlei productcategorieën voorgeschoteld krijgt. Al deze producten hebben dus één gemeenschappelijk kenmerk; de zeer scherpe prijs. Ondanks dat de prijzen van nature al vrij scherp zijn, heeft Leader Price met enige regelmaat ook nog promoties. Al deze promoties zijn ook op te website te vinden onder het kopje ‘Onze promoties’.

Heb je vragen of wil je meer informatie over een bepaald product? Je kunt daarvoor contact opnemen met de klantendienst van Leader Price. Daarvoor kan je bellen naar 00 33800 35 00 00 of een online contactformulier in te vullen. De klantendienst van Leader Price staat op werkdagen van 08.30 tot 18.00 uur voor je klaar. Indien gewenst kan je uiteraard ook in één van de supermarkten van deze discount supermarktketen al jouw vragen stellen.