Camaieu

Camaieu folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Camaieu

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Chaussea
The Fashionstore
Ken Shoe Fashion
Miniso
Cavallaro Napoli
Caroline Biss
Birkenstock
Camaieu
Converse
Cortefiel
Scotch & Soda
Springfield
Peter Hahn
Luxury Outlet
Essentiel Antwerp
Van Arendonk
Mephisto
Gerry Weber

Populaire folders

Over Camaieu

Trendy kleding voor de moderne, stijlvolle en goed verzorgde vrouw. Daarvoor ben je bij Camaieu aan het juiste adres. Dit bedrijf werd reeds in 1984 opgericht. Saillant detail is daarbij dat het bedrijf opgericht is door vier heren. Deze heren hadden één doel: vrouwen een breed assortiment aan kleding aanbieden, waarbij het aanbod continue vernieuwend is. Dat doel is uiteindelijk behaald, aangezien het bedrijf door de jaren heen flink gegroeid is.

Vanaf het jaar 2000 maakte het bedrijf ook de overstap naar andere (Europese) landen. Uiteindelijk had het bedrijf in 2015 al meer dan 600 winkels in alleen Frankrijk. Hedendaags is het kledingmerk nog steeds onwijs populair in Frankrijk, maar ook in ons land kan het bedrijf op veel belangstelling rekenen.

Voor alle Belgen is het mogelijk om naar hartenlust via de webshop te shoppen. Je hebt hierbij de keus uit allerlei soorten kledingstukken, verschillende accessoires en vernieuwende collecties. Als je voor de categorie ‘Kleding’ kiest, heb je de keus uit onder meer truien, jeans, nachtkleding, jassen, jurken en rokken. Met dank aan het uitgebreide assortiment kan je jouw hele kledingkast vullen.

Wil je de producten online bestellen? Dan betaal je slechts 4,99 euro aan verzendkosten. De producten worden hierbij binnen 5 werkdagen op het gewenste adres bezorgd. Na het in ontvangst nemen van de kleding heb je 14 dagen de tijd om deze te retourneren. Voor het retourneren is het aan te raden om de retourinstructies van Camaieu op te volgen.

Heb je vragen over het assortiment van Camaieu, over een bepaald kledingstuk of wil je andere vragen stellen? De klantenservice staat van maandag tot en met zaterdag tussen 09.00 en 18.00 uur voor je klaar. Je kunt hiervoor bellen naar 03 61 26 10 08 of een online contactformulier invullen. Via Facebook en Instagram blijf je op de hoogte van de nieuwste promoties en collecties.