Horta

Horta folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Horta

Vergelijkbare winkels

Houtshop
Pet's Place
Oh’Green
Tuinmaximaal
Medpets.be
Vivara
Europoint
Bakker
Horta
Life & Garden
Buitenhof
Fleurop
Zooplus
Zowizoo
Overstock Garden
Woodtex
Eurotuin
Maxi Zoo

Populaire folders

Tips voor Horta korting

Horta folders

Ben je op zoek naar de beste producten voor in jouw tuin? Of wil je graag de beste producten voor jouw huisdieren aanschaffen? Voor beide soorten producten ben je bij Horta aan het juiste adres. Bij deze aanbieder geniet je niet alleen van een uitgebreid aanbod, maar ook nog eens van scherpe prijzen. Dat is zéker het geval als je online de actuele promoties raadpleegt. Horta geeft zelf geen folder uit, maar plaatst op haar website wel alle actuele promoties. Mocht je de website raadplegen, zie je direct meerdere promoties naar voren komen. Met dank aan deze promoties is het nóg leuker om bij Horta te shoppen. Leuk voor jouw tuin, leuk voor jouw huisdieren en leuk voor de inhoud van jouw portemonnee.

Horta België

De firma Horta omschrijft zichzelf als de specialist voor tuin & dier. Daarbij geeft het ook aan dat het een groepering van onafhankelijke winkels is. Deze winkels hebben eigenlijk de handen ineengeslagen, waardoor men nu een nog uitgebreider aanbod aan kan bieden. Mede door deze samenwerking heeft Horta in ons land een flinke groei door weten te maken. Deze groei is ook duidelijk terug te zien aan de hoeveelheid winkels in ons land. Door de jaren heen heeft Horta meerdere winkels in ons land geopend, waarvan je online een compleet overzicht kunt vinden. Als je op de website van Horta op ‘onze winkels’ klikt, kun je direct achterhalen waar de dichtstbijzijnde vestiging bij jou in de buurt te vinden is.

Horta evenementen

Bij Horta valt er altijd wat te beleven. Deze woorden zie je met enige regelmaat voorbijkomen op de website van Horta. Die woorden komen niet zomaar uit de lucht vallen, maar zijn op onder meer de Horta evenementen gebaseerd. Door het jaar heen organiseert Horta meerdere evenementen, waarbij alle evenementen afgestemd worden op een specifiek seizoen. Zo kun je bijvoorbeeld een lente evenement bezoeken, terwijl je ook eens najaar evenement kunt bezoeken. Ondertussen organiseert Horta ook nog speciale evenementen voor bijvoorbeeld moestuinieren, voor het inrichten van een tuin en voor het verzorgen van huisdieren. Door de jaren heen is in ieder geval gebleken dat deze evenementen leerzaam, gezellig én succesvol zijn!

Beste producten voor tuin & dier

Wil jij jouw tuin opnieuw in gaan richten? Dan wil je ongetwijfeld direct voor perfectie gaan; dat is mogelijk met de producten van Horta. Deze producten zijn namelijk van de hoogste kwaliteit en worden door de beste merken vervaardigd. Mocht je jouw tuin nog in moeten richten, is het dus interessant om eens naar het aanbod van Horta te kijken. Dat is eveneens het geval als je een huisdier hebt. Als je een huisdier hebt, heb je ongetwijfeld ook het beste met hem/haar voor; de producten van Horta zijn ook voor huisdieren perfect te noemen. Om dit diverse aanbod aan te kunnen bieden, is Horta samenwerkingsverbanden aangegaan met tal van leveranciers. Juist daardoor ben jij in staat om de beste producten voor jouw tuin & dier(en) aan te schaffen!

Aanbod op de website

Ben je benieuwd naar het aanbod van Horta? In de verschillende winkels van Horta kun je het uitgebreide assortiment inzien, maar dat is gelukkig ook mogelijk via de website van Horta. Op de website van Horta kun je namelijk kiezen tussen de volgende categorieën: Tuinieren, Tuinbeleving, Huisdieren, Neerhofdieren en Huis & Hobby. Per categorie vind je een divers aanbod van de beste producten. Producten die door de beste merken geleverd worden en daardoor aan alle verwachtingen voldoen. Check direct de website van Horta voor het uitgebreide assortiment én voor de huidige promoties.

Inspiratie & advies

Voor tuin & dier is het goed mogelijk dat je op zoek naar inspiratie of advies bent. Nou, dáárvoor ben je ook bij Horta aan het juiste adres. Deze firma heeft bijvoorbeeld op haar website tal van informatieve blogartikelen geplaatst. Daarnaast kun je ook deelnemen aan één van de Horta evenementen of langsgaan in één van de winkels. De deskundige medewerkers zijn namelijk in staat om jou van het perfecte advies te voorzien. Ideaal voor jouw tuin & dier.

Nieuwsbrief & social media

Maandelijkse tips in je mailbox; die kun je verwachten als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief van Horta. Dankzij deze nieuwsbrief blijf je ook op de hoogte van de beste Horta promoties. Als je graag op de hoogte van deze firma wilt blijven, kun je hen ook volgen via Facebook, Twitter en LinkedIn. Via deze kanalen kun je overigens ook de nodige inspiratie op doen.

Over Horta

De Belgische firma Horta is een groepering van verschillende specialisten op het gebied van tuin & dier. De firma heeft jarenlange ervaring, heeft deskundige medewerkers in dienst én heeft een uitgebreid assortiment. In de gehele bedrijfsvoering van Horta staat één woord centraal; kwaliteit. Deze firma wil zowel op het gebied van advies als op het van producten de best mogelijke kwaliteit leveren.

Dat gaat het bedrijf bijzonder goed af, aangezien Horta door de jaren heen een mooie groei door heeft weten te maken. dat zie je direct als je op de website van Horta op ‘Winkels’ klikt. Je krijgt dan een compleet overzicht van alle Horta winkels in ons land te zien. Vul jouw woonplaats in en achterhaal direct waar de dichtstbijzijnde winkel te vinden is.

Via de website van de firma kan je ook het totale assortiment inzien. In de menubalk kan je daarvoor kiezen tussen de volgende productcategorieën: Tuinieren, Tuinbeleving, Huisdieren, Neerhofdieren en Huis & Hobby. Als je voor bijvoorbeeld de categorie Huisdieren kiest, krijg je een complete lijst met verschillende subcategorieën te zien: Honden en puppy’s, Katten en kittens, Reptielen, Knaagdieren, Vogels, Vissen, Pluimvee en Tuinbewoners. Alle categorieën en subcategorieën laten duidelijk zien dat het assortiment van Horta vrij uitgebreid te noemen is.

Op de website kan je alle producten, inclusief prijs en omschrijving, vinden. Het is echter niet mogelijk om de producten online te bestellen. Mocht je de producten specifiek via Horta aan willen kopen, moet je hiervoor zijn bij één van de winkels van deze Belgische groepering.

Heb je vragen? Daarvoor kan je op twee verschillende manieren contact opnemen met Horta. Je kunt via de website een online contactformulier invullen, maar je kunt ook rechtstreeks contact opnemen met één van de winkels die bij Horta aangesloten zijn. Alle contactgegevens daarvoor zijn op de website van Horta te vinden.