Life & Garden

Life & Garden folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Life & Garden

Vergelijkbare winkels

Houtshop
Pet's Place
Oh’Green
Tuinmaximaal
Medpets.be
Vivara
Europoint
Bakker
Horta
Life & Garden
Buitenhof
Fleurop
Zooplus
Zowizoo
Overstock Garden
Woodtex
Eurotuin
Maxi Zoo

Populaire folders

Tips voor Life & Garden korting

Life & Garden folders

Vind jij het ook zo leuk om veel tijd in jouw tuin door te brengen? Vind je het bijvoorbeeld heerlijk om van de aangename temperaturen te genieten? Of vind je het juist heerlijk om jouw netjes te maken én netjes te houden? Ongeacht hoe jij het liefste tijd in jouw tuin doorbrengt, ben je bij Life & Garden aan het juiste adres. Deze keten richt zich namelijk op het aanbieden van allerlei producten voor in de tuin. Maar, bij deze keten ben je ook voor producten voor in huis aan het juiste adres. Onder aan de streep is deze keten ook interessant dankzij de vele promoties. Deze promoties kun je wekelijks inzien in de Life & Garden folders. Door de producten uit deze folders aan te schaffen, bespaar je echt veel geld. Om nog meer geld bij Life & Garden te kunnen besparen, hebben wij hieronder meerdere tips voor je op een rijtje gezet.

Life & Garden België

Mensen inspireren, helpen en motiveren bij het inrichten van de woon- en leefomgeving. Dit is de missie van de firma Life & Garden. Om deze missie kracht bij te zetten, begon Life & Garden in Nederland meerdere vestigingen te openen. Enkele van deze vestigingen bevinden zich net over de Belgische-Nederlandse grens, waardoor deze firma zich ook op Belgen richt. Door de jaren heen is bijvoorbeeld ook de webshop van Life & Garden toegankelijk geworden voor alle Belgen. Binnen het bedrijf staan overigens de volgende kernwaarden centraal; Natuurlijk, Bijzonder, Betrokken, Praktisch en Vrouwelijk. Met name de laatstgenoemde kernwaarde is opvallend; Life & Garden richt zich echt hoofdzakelijk op vrouwen en minder op mannen.

Life & Graden Groeipas

Ben jij van plan om regelmatig bestellingen bij Life & Garden te plaatsen? Als dat het geval is, is het goed om te weten dat je voor extra korting kunt sparen. Dat doe je door de gratis Life & Garden groeipas aan te vragen. Elke euro die je bij Life & Garden uitgeeft, krijg je terug in de vorm van een groeipunt. Indien je 100 groeipunten verzameld hebt, ontvang je 1 euro korting. Des te meer groeipunten je verzamelt, des te hoger de korting dus op gaat lopen! Tevens ontvang je met een Groeipas ook nog exclusieve aanbiedingen; hiermee wordt het winkelen bij Life & Garden alleen maar leuker en interessanter.

Life & Garden winkels

Enige tijd geleden kwam Life & Garden met een heuse webshop op de proppen. Dankzij deze webshop is het voor alle Belgen ook mogelijk om producten bij Life & Garden te bestellen. Mocht jij liever in een fysieke winkel shoppen, is dat echter ook mogelijk bij deze firma. Deze firma heeft door de jaren heen namelijk vier vestigingen geopend. Spijtig genoeg bevinden al deze vestigingen zich in Nederland: Etten-Leur, Oostburg, Renesse en Zuid-Scharwoude. Een voordeel hiervan is wel weer dat deze vestigingen niet al te ver bij de grens vandaan liggen. Als Belg zijnde hoef je dus niet al te ver te rijden voor één van de Life & Garden winkels.

Aanbod op de website

Shop jij het liefste online? Dan is het advies om direct naar de website van Life & Garden te gaan. Nadat je dat gedaan hebt, kun je in de bovenbalk op één van de vestigingen klikken. Als je dat gedaan hebt, kun je het aanbod per website bekijken. Kies je bijvoorbeeld voor Life & Garden Etten-Leur? Dan kom je in de webshop van de vestiging in Etten-Leur uit. Via deze webshop kun je het uitgebreide aanbod inzien én vervolgens de gewenste producten bestellen. Op de website van deze vestiging vind je overigens alle informatie over de betaalmethoden, verzendkosten en retourvoorwaarden. Online shoppen is in ieder geval sinds enige tijd mogelijk bij Life & Garden!

Life & Garden cadeaubon

Wil jij iemand verrassen met een leuk cadeau? Dan is de Life & Garden cadeaubon wellicht een leuke optie voor je. Bij deze cadeaubon kun je zelf de waarde bepalen, waarna je de cadeaubon aan de ontvanger kunt geven. De ontvanger is vervolgens in staat om deze cadeaubon in te wisselen bij één van de volgende Life & Garden vestigingen: Oostburg en Etten-Leur. Leuk om te geven, maar ook leuk om te krijgen.

Inspiratie

Wil jij de nodige inspiratie op doen voor het inrichten van jouw huis of tuin? Dan kun je op de website van Life & Garden op ‘advies’ klikken. Je krijgt vervolgens allerlei leuke blogartikelen te vinden, waarmee je veel inspiratie op kunt doen. Dat is overigens ook mogelijk door Life & Garden op social media te volgen; deze firma is actief op Facebook en Pinterest.

Over Life & Garden

De tuincentrumketen Life Garden is het resultaat van een grootschalige samenwerking tussen Belgische- en Nederlandse partijen. Deze keten is door de jaren heen behoorlijk gegroeid, aangezien de keten hedendaags meerdere winkels heeft. Deze winkels bevinden zich uitsluitend in Nederland, maar sommige van deze ketens bevinden zich wel net over de grens ten opzichte van ons land. Op de website van Life Garden vind je meer informatie over de winkels en openingstijden van deze keten.

Daarentegen is het ook mogelijk om alle producten van Life Garden via de website te bestellen en in België te laten bezorgen. In deze webshop heeft men gekozen voor de volgende categorieën: Tuin & Balkon, Woonaccessoires, Potten, Dier, Planten, Tuinmeubelen, Barbecues en Aanbiedingen. Per categorie vind je een divers aanbod van hoogwaardige producten, waarbij de prijs zo laag mogelijk gehouden wordt. Door de intensieve samenwerking tussen Belgische- en Nederlandse partijen geniet men bij Life Garden van de schaalvoordelen.

Als je in de webshop van Life Garden de gewenste producten gevonden hebt, kan je deze direct op elk gewenst adres in ons land laten bezorgen. Indien je voor meer dan 35 euro een bestelling plaatst, hoef je bovendien géén verzendkosten te betalen. In andere gevallen betaal je 3,95 euro aan verzendkosten. De bestelde artikelen worden vervolgens binnen 3 werkdagen op het gewenste adres bezorgd.

Niet tevreden met de ontvangen artikelen? Je kunt dit binnen een termijn van 14 dagen aan Life Garden laten weten via de mail of telefonisch. De directe kosten voor deze retourzending komen wel voor eigen rekening.

Mocht je vragen hebben, kan je op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur contact opnemen met de klantendienst. Je belt hiervoor naar 0297 228 219 of stuurt een mailtje naar [email protected]. Verder is het mogelijk om in één van de vestigingen van Life Garden jouw vragen te stellen.