Euroknaller

Euroknaller folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Euroknaller

Vergelijkbare winkels

Mega World
Amazon
Travelbags
EUROtops
AliExpress
NET
Euroknaller
Multi bazar
Galeria INNO
de Bijenkorf
Flying Tiger
Kruidvat
Big Bazar
GiFi
Tupperware
Wibra
Zeeman
HEMA

Populaire folders

Tips voor Euroknaller korting

Dagdeal website

Het concept van Euroknaller is volledig gestoeld op kortingen. Iedere dag zijn er nieuwe deals voor een waaier aan verschillende producten, van gadgets tot multimedia of textiel. Het aanbod is ontzettend divers. Alle producten zijn te koop aan knalprijzen. Om met een goeie deal aan de haal te gaan, is Euroknaller het ideale adres. Dankzij de nieuwe deals van iedere dag, zijn er steeds verrassende koopjes te vinden. Volg de website op de voet om de verscheidenheid aan dagaanbiedingen te ontdekken.

Retourneren

Het kan altijd gebeuren dat u een bestelling doet bij Euroknaller en dat het toch niet helemaal aan de verwachting voldoet. Daarom krijgt u tot 14 dagen bedenktijd om het terug te sturen. Vul gewoon het retour aanvraagformulier in en stuur het door naar de klantendienst van Euroknaller. Zij leggen u in detail uit hoe de bestelling zelf terug te sturen. Eens alles goed en wel is terug gestuurd, krijgt u het volledige bedrag van uw aankoop terug op uw rekening gestort, binnen een termijn van om en bij 14 dagen.

Nieuwsbrief

Iedere dag verschijnen er nieuwe deals bij Euroknaller. Het allemaal goed opvolgen kan een hele klus zijn. Om u te helpen om geen enkele deal te missen, is de nieuwsbrief een aanrader. Dankzij de nieuwsbrief ontvangt u ieder dag namelijk de nieuwe deals rechtstreeks in u mailbox. Dat het de moeite is, blijkt ook uit het grote succes van de nieuwsbrief. Al ruim 240 000 klanten schreven zich erop in. Mocht u op een zeker moment uw mailbox willen ontlasten en toch liever geen dagelijkse mail meer ontvangen, dan is uitschrijven steeds mogelijk. Gebruik hiervoor de uitschrijflink onderaan de mail. In ieder geval is het waarschijnlijk de meest praktische manier om op de hoogte te blijven van de laatste deals, en dit iedere dag opnieuw!

Ruim aanbod

Alledaagse huishoudartikelen, kleding, multimedia en veel meer artikelen zijn te vinden bij Euroknaller. Niet alleen is het aanbod divers, ook de prijzen zijn niet te overtreffen! Alle producten zijn aan stevige kortingen onderworpen, die oplopen tot zelfs 90%. Het aanbod is divers en vernieuwt ook voortdurend. Daarom is het zaak om geregeld eens te gaan kijken op de nieuwe website op de laatste deals te ontdekken. Zoekt u een specifiek artikel? Maak dan gebruik van de zoekfunctie en typ de naam van het product in waarnaar u op zoek bent. Sorteer de zoekresultaten op prijs zodat de goedkoopste artikelen eerst verschijnen. Voor ieder wat wils, voor ieders budget. Dat is in een notendop waar Euroknaller voor bekend is.

Sociale media

Vertoeft u geregeld op sociale media? Dan komt u er vast ook uw favoriete dagdeal website tegen. Euroknaller is actief op Instagram en Facebook. Deze kanalen zijn de uitgelezen manier om op een leuke manier nieuwe kortingen te ontdekken. De dagdeal-website Euroknaller staat sowieso garant voor dagelijkse verrassingen tegen fraaie kortingen, die nauwelijks te kloppen zijn. Via de sociale media worden de meest in het oog springende deals eruit gelicht. Ideaal om inspiratie op te doen.

Klantenservice

De klantendienst van Euroknaller is vlot bereikbaar via tal van kanalen. Voor ondersteuning rond bestellingen, betaling of andere concrete vragen, is de makkelijkste om contact op te nemen misschien wel via het supportformulier. Dit formulier is in te vullen op de website van Euroknaller. Ook via e-mail is de klantendienst bereikbaar, op ieder moment van de dag. De medewerkers doen er alles aan om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Telefonisch contact opnemen kan ook, maar dan wel tijdens de werkuren van maandag tot vrijdag. Voor contact op te nemen kan het de moeite lonen om de “veelgestelde vragen” te bekijken. De kans bestaat dat uw vraag daar al beantwoord wordt.

De klant voorop

De klant staat voorop bij Euroknaller. Tevreden klanten zijn dan uiteraard ook een prioriteit. Daarom doet deze dagdeal-website er alles aan om haar klanten een vlotte en aangename online winkelervaring te bieden. Klanten worden ook uitgenodigd om hun eerlijke mening te uiten aan de hand van een klantenbeoordeling. Deze beoordelingen kunnen achteraf geraadpleegd worden door potentieel nieuwe klanten, zodat zij beter beslagen aan het winkelen gaan.

Garantie

Stel dat er iets niet helemaal pluis is met een van uw bestellingen, bijvoorbeeld een technisch defect, dan hebt u recht op gratis reparatie. Kan een herstelling geen soelaas meer bieden? Dan hebt u recht op een nieuw product of teruggave van uw geld. Uiteraard geldt dit niet als het defect door toedoen van u of iemand anders is voorgevallen. De minimumgarantie bij Euroknaller is 12 maanden.

Over Euroknaller

De firma Euroknaller heeft zich gespecialiseerd in het aanbieden van zogeheten dagdeals. Dat zijn artikelen die je op een bepaalde dag met flinke kortingen aan kunt schaffen. Volgens Euroknaller zelf lopen de kortingen op tot maar liefst 80%. Dagelijks kan je op de website van Euroknaller het assortiment bekijken en – indien gewenst – direct de koopjes aanschaffen.

Zodra je op de website van het bedrijf uitkomt, zie je direct meerdere dagaanbiedingen naar voren komen. Je kunt in de menubalk ook tussen de categorieën Dagaanbiedingen en Outlet kiezen. Over het algemeen zijn de producten in de categorie Outlet langer dan één dag verkrijgbaar, terwijl de dagaanbiedingen slechts één dag verkrijgbaar zijn.

Dagelijks biedt het bedrijf ongeveer 100 verschillende producten met fikse kortingen aan. Door deze fikse kortingen is het voor jou nóg leuker om heerlijk te shoppen. Door op de webshop op de oranje button ‘Direct bestellen’ te klikken, kan je meer informatie over het betreffende product vinden.

Daarnaast vind je ook direct meer informatie over de levertijd en de verzendkosten. De verzendkosten zijn afhankelijk van het soort product dat je gaat bestellen; vul bij het veld ‘land’ in ieder geval altijd België in, zodat de verzendkosten ook op basis van jouw adres berekend kunnen worden.

Ben je niet tevreden? Je hebt 14 dagen de tijd om de ontvangen artikelen terug te sturen naar Euroknaller. Het bedrijf geeft hierbij wel nadrukkelijk aan dat zowel de risico als de kosten voor het retourneren voor jouw eigen rekening komen. Om de retournering in gang te zetten, kan je contact opnemen met Euroknaller.

Om in contact met de klantenservice van Euroknaller te komen, dien je een mailtje naar [email protected] te sturen. Op de website van het bedrijf staat helaas nergens een telefoonnummer vermeld. Door je voor de online nieuwsbrief van Euroknaller aan te melden, blijf je in ieder geval altijd op de hoogte van de nieuwste dagdeals!