Zelfbouwmarkt

Zelfbouwmarkt folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Zelfbouwmarkt

Vergelijkbare winkels

Toolspecial
Diffusion Menuiserie
Texam
Bouwmat
Meno Pro
Prodiy
Crea Home
Meno
Belsack
Bouwpunt
Gedimat
Zelfbouwmarkt
Colora
GAMMA

Populaire folders

Tips voor Zelfbouwmarkt korting

Zelfbouwmarkt folders

Vind je het leuk om zelf thuis klussen uit te voeren? Of vind je het leuk om aanpassingen aan je eigen woning te doen? Je hebt hiervoor bij Zelfbouwmarkt alle mogelijkheden. Bij deze bouwmarkt is het voor doe-het-zelvers een genot om te shoppen. Dit komt onder meer door het diverse aanbod, maar ook door de vele tips die door Zelfbouwmarkt gegeven worden. Als je naar de showroom van Zelfbouwmarkt toe gaat, word je van de juiste adviezen en tips voorzien. Als je bij Zelfbouwmarkt gaat shoppen, is het advies om eerst even de Zelfbouwmarkt folders te checken. In de Zelfbouwmarkt folders vind je namelijk de beste promoties van dit moment. Met deze promoties bespaar je een hoop geld en maak je het shoppen/klussen nóg leuker voor jezelf. De ervaring leert bovendien dat de kortingen hoog oplopen.

Zelfbouwmarkt België

Voor de historie van Zelfbouwmarkt moeten we terug naar het jaar 1980. In dat jaar worden de deuren geopend van de eerste vestiging van de Zelfbouwmarkt. Het doel is hierbij om niet alleen de juiste producten aan te bieden, maar ook om het juiste advies te geven. Dit concept sluit al snel goed aan, waarna men een prachtige groei doormaakt. Dit heeft uiteindelijk gezorgd voor de opening van een showroom van maar liefst 6.000 vierkante meter groot. In deze showroom vind je niet één speciaalzaak, maar 7 speciaalzaken om precies te zijn. Als je naar deze showroom toe gaat, vind je dus alle mogelijke producten voor je klus en huis.

Zelfbouwmarkt showroom

In de showroom van Zelfbouwmarkt is het op en top genieten. Dit is te danken aan het zeer diverse aanbod, maar ook aan het persoonlijke advies dat in deze showroom gegeven wordt. Bovendien heeft Zelfbouwmarkt voor een duidelijke scheiding in deze showroom gekozen. Je vindt bijvoorbeeld de volgende afdelingen: Badkamers & Sanitair, Tegels & Vloerbekleding, Keukens & Trappen, Verlichting, Verf & Behang en Meubilair & Decoratie. Per afdeling vind je onwijs veel producten, waarmee je je woning op de gewenste manier aan kunt kleden. De showroom is overigens in de plaats Ninove te vinden. Vanaf Brussel is dit slechts 25 kilometer, vanaf Aalst slechts 11 kilometer en vanaf Gent slechts 39 kilometer. Door de centrale ligging is het voor veel Belgen uiterst interessant om eens naar deze showroom toe te gaan.

Inspiratie & Tips

Bij Zelfbouwmarkt draait het niet alleen om verkopen, maar voornamelijk om het geven van persoonlijk advies. Dat staat hoog in het vaandel bij deze firma, waardoor het een feestje is om bij deze firma te shoppen. Ook als je online shopt, word je van het nodige advies voorzien. Dit doe je door op de website op ‘Inspiratie & Tips’ te klikken. Je krijgt vervolgens allerlei inspiratie items te zijn, maar ook blogartikelen waarin de beste tips met je gedeeld worden. Uit alleen dit blijkt al dat het bij Zelfbouwmarkt draait om het geven van het juiste advies. Wij zijn hier in ieder geval groot fan van!

Aanbod op de website

Shop je het liefste online? Ook daarvoor ben je bij Zelfbouwmarkt aan het juiste adres. Als je op de website van deze firma kijkt, zie je een uitgebreid aanbod van producten naar voren komen. Deze producten zijn gelukkig wel onderverdeeld in meerdere categorieën. Zo kun je kiezen voor Tuinhuizen, Zonwering, Poorten, Ramen, Trappen, Tegels & Vloeren en nog veel meer categorieën. In totaal heeft Zelfbouwmarkt voor ruim 15 categorieën gekozen, waardoor je makkelijk de gewenste producten vindt. Heb je de gewenste producten gevonden? Dan bestel je ze makkelijk online en krijg je ze vlot op het gewenste adres bezorgd. Nadien heb je 14 dagen de tijd om het product eventueel te retourneren.

Nieuwsbrief & social media

Spreekt het aanbod van Zelfbouwmarkt je aan? En wil je graag op de hoogte blijven van dit Belgische familiebedrijf? Dan is het aan te raden om je voor de nieuwsbrief aan te melden. Dit doe je snel via de website van Zelfbouwmarkt. Ook is het aan te raden om deze firma op social media te volgen.

Contact

Zit je met een vraag? Dan kun je uiteraard naar de showroom van Zelfbouwmarkt toe gaan, maar je kunt ook online je vraag stellen. Zo kun je bellen naar +32 054 33 08 11 en +32 0 54 31 07 91. Ook is het mogelijk om te Whatsappen (+32 0 499 71 81 02) en kun je je vraag via Facebook stellen. Ook is het nog mogelijk om op de website van Zelfbouwmarkt een live chat te starten.

Over Zelfbouwmarkt

In 1980 werden de deuren van de eerste vestiging van Zelfbouwmarkt geopend. In eerste instantie viel deze vestiging onder de hoede van Selbstbauwmarkt- Moderne Bauelemente: een grote holding uit Duitsland. Naar eigen zeggen was het assortiment aan het begin dan ook vrij Duits, maar daar kwam vanaf 1981 verandering in. In dat jaar kreeg de heer Desmet namelijk de leiding over Zelfbouwmarkt, waarna hij al snel meerdere veranderingen doorvoerde.

Op het moment van schrijven is deze firma nog steeds in handen van de familie Desmet. Overigens werd in 1992 door de familie Desmet ook de naam aangepast naar ‘Zelfbouw-markt Ninove’. Die naam geeft direct aan waar je de showroom van de Zelfbouwmarkt kunt vinden: in de plaats Ninove. Op de website van Zelfbouwmarkt vind je meer informatie over deze showroom, inclusief openingstijden en adresgegevens. Door de jaren heen heeft Zelfbouwmarkt overigens meerdere filialen weten te openen: ook daar vind je op de website meer informatie over.

Via de webshop van Zelfbouwmarkt kun je overigens ook alle gewenste producten bestellen. Als je in de webshop op Categorieën klikt, krijg je het uitgebreide aanbod van deze firma te zien: Badkamers – Sanitair, Radiatoren – Boilers – Airco, Meubels – Decoratie, Keukens, Buitendeuren, Ramen – Raamdecoratie en Verlichting – Elektrische materiaal zijn enkele voorbeelden van de productcategorieën van Zelfbouwmarkt.

Let bij het bestellen van de producten goed op de verzendkosten. Zelfbouwmarkt geeft namelijk aan dat de verzendkosten afhankelijk zijn van meerdere factoren. Nadat je de producten in ontvangst genomen hebt, heb je in ieder geval 14 dagen de tijd om deze producten te retourneren. Dit geldt echter niet voor maatwerk producten: let daar goed op. Op de website van Zelfbouwmarkt vind je de volledige retourprocedure.

Als je vragen hebt, kun je een online contactformulier invullen. Je kunt echter ook naar 054 33 08 11 bellen of een bericht via Facebook sturen.