De Matrassen Gigant

www.dematrassengigant.be

Wonen

De Matrassen Gigant folders

Ontvang nu korting bij De Matrassen Gigant met folder aanbiedingen

advertentie
advertentie

Meer Wonen folders

Trafic Folder

Nog 7 dagen geldig
Geldig van 28.09.2022 t/m 03.10.2022

> Folder bekijken

Dema Folder

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 19.09.2022 t/m 02.10.2022

> Folder bekijken

Pelckmans Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 17.09.2022 t/m 30.09.2022

> Folder bekijken

Meubelen Jonckheere Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 21.09.2022 t/m 30.09.2022

> Folder bekijken

DSM Keukens Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 18.09.2022 t/m 30.09.2022

> Folder bekijken

Unigro Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 21.09.2022 t/m 30.09.2022

> Folder bekijken

Pelckmans Folder

Geldig van 26.09.2022 t/m 09.10.2022

> Folder bekijken

Dema Folder (FR)

Geldig van 03.10.2022 t/m 16.10.2022

> Folder bekijken

Meer Wonen winkels

Verlopen De Matrassen Gigant folders

Populaire folders

Deze aanbiedingen van De Matrassen Gigant heb je net gemist

De Matrassen Gigant folders

TitelStartdatumEinddatum
De Matrassen Gigant Folder01.07.202231.07.2022
De Matrassen Gigant Folder01.07.202131.07.2021
De Matrassen Gigant Folder04.01.202115.02.2021
De Matrassen Gigant Folder04.01.202131.01.2021

Tips voor De Matrassen Gigant korting

Matrassen op maat

Een goede nachtrust is essentieel voor uw gezondheid. Een matras bepaalt dan weer in grote mate de kwaliteit van uw slaap. Er zijn weinig gouden regels als het op matrassen aankomt. Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren en wensen voor een optimale nachtrust. Hard, zacht, warm, koud, met of zonder veren; al deze factoren sturen mee hoe comfortabel u slaapt. De Matrassengigant maakt dan ook dat ze een matras op uw maat maken. U geeft al uw voorkeuren door alsook de gewenste afmetingen. Het personeel maakt daar dan de goede synthese van en levert u een perfect matras of voor een kwalitatieve nachtrust. Ook speciale wensen, bijvoorbeeld voor mensen met rugklachten, worden in rekening gebracht.

Slaapgarantie

De Matrassengigant waakt over de nachtrust van haar klanten. Pas als de klanten tevreden zijn, slaapt ook De Matrassengigant op twee oren. Daarom biedt deze slaapspecialist tot 90 dagen slaapgarantie. Met andere woorden: tot 90 dagen na aankoop van een matras of bed hebt u het recht om feedback te geven en indien nodig uw aankoop in te ruilen voor een model dat beter bij u past. Deze garantie geldt op alle aangeboden matrassen en slaapsystemen. Let wel: De Matrassengigant belooft omruiling voor een nieuw model, maar geen terugbetaling van uw geld.

Showroom

Op zoek naar een nieuw matras en uw weet niet goed waar te beginnen? De experten van De Matrassengigant staan klaar om u te helpen. Zij begeleiden u in de keuze naar een matras op maat, waardoor uw nachtrust verzekerd is. Advies is één ding, maar er gaat natuurlijk niets boven het zelf uitproberen van een bed. Aarzel dan ook niet om eens binnen te springen in één van de vestigingen van De Matrassengigant en geef uw ogen de kost in de showroom.

De beddentest

Deze online test begeleidt u in een paar klikken naar uw ultieme slaapplek - meer bepaald aan de hand van tien concrete vragen. Vul de vragen in met betrekking tot uw lichaam en voorkeuren. Geef dan ook duidelijk aan of u fysieke of andere klachten heeft (bijvoorbeeld allergieën). De tool maakt dan de berekening van de door u ingevulde gegevens en klaar is kees.

Deskundig advies

De klantendienst van De Matrassengigant staat met raad en daad klaar om u te helpen. Voor al uw vragen, suggesties of opmerkingen kunt u via allerlei kanalen bij hen terecht. Laat bijvoorbeeld een bericht achter via Facebook of Instagram, of neem telefonisch contact. De meest snelle manier is mogelijk via de live chat functie op de website van De Matrassengigant. In ieder geval doet het personeel er alles aan om u zo snel mogelijk te helpen. Uiteraard verwelkomt men u ook graag in de vestiging zelf, waar de medewerkers u graag te woord staan.

Ruim assortiment

“Alles voor uw slaapkamer”, dat is waar De Matrassengigant voor staat. Deze slogan slaat dan uiteraard op matrassen, bedden, boxsprings, bedtextiel en bedbodems. Maar ook slaapkamermeubels maken deel uit van het assortiment. Meer zelfs, De Matrassengigant maakt kasten op maat. Van inbouwkasten tot dressings en gewone kleerkasten; het behoort allemaal tot het aanbod.

Aanbiedingen

De Matrassengigant heeft het hele jaar door aanbiedingen in huis, met vaak erg stevige kortingen. Zo pakt de slaapspecialist wekelijks uit met de “Deal van de week”. Naast deze wekelijkse promotie, zijn er ook de “Gigant deals”. Zoals het woord laat uitschijnen, betreft het kortingen die groter dan gewoonlijk zijn. Bovenop deze deals, beschikt De Matrassengigant ook nog over een outletwinkel in Aalst. In deze vestiging vindt u toonzaalmodellen aan goedkope tarieven, zowel voor matrassen als boxsprings. Aarzel niet om een bezoek te brengen aan de outletwinkel.

Terugname oude matras

Hebt u een nieuwe matras besteld bij De Matrassengigant? Dan kunt u uw vorig exemplaar in ruil terug meegeven. Ten minste, als de levering gebeurt door de firma die met De Matrassengigant samenwerkt. Indien het toch door een ander bedrijf wordt geleverd, kan er wel altijd een regeling getroffen worden zodat het toch bij De Matrassengigant belandt. Deze slaapspecialist zorgt dan voor een milieuvriendelijke verwerking van het oude matras, met een maximale recyclage van de gebruikte materialen.

Lage prijzen

De voorbije decennia is De Matrassengigant een begrip geworden in de verkoop van matrassen, bedden en boxsprings. Het streeft er steeds naar de prijzen zo laag mogelijk te houden, en doet dat met succes. Één van de redenen hiervoor is de mogelijkheid van De Matrassengigant om matrassen en boxsprings rechtstreeks bij de fabrikant aan te kopen. Daar profiteer u als klant van mee!

Over De Matrassen Gigant

‘De grootste online winkel voor matrassen’. Met die woorden word je welkom geheten op de website van de Belgische firma De Matrassen Gigant. Deze firma is ruim 20 jaar geleden opgericht en is tot op heden in handen van dezelfde familie. De firma benoemt dan ook graag dat ze een familiebedrijf zijn waarbij service, klantgerichtheid en marktconforme prijzen centraal staan.

Door de jaren heen heeft De Matrassen Gigant het aanbod flink uit weten te breiden. In het assortiment zijn namelijk niet alleen maar matrassen te vinden, maar ook allerlei andere producten voor in de slaapkamer. In de webshop kan je bijvoorbeeld kiezen tussen de volgende productcategorieën: Matrassen, Toppers, Boxsprings, Toonzaalmodellen, Bedden, Bedtextiel, Slaapkamers en Bedbodems. Onder de noemer Slaapkamers vind je complete kinderkamers terug, maar ook kleerkasten en nachttafels.

Heb je online de gewenste producten gevonden? Dan kan je deze thuis laten bezorgen. De exacte verzendkosten zijn afhankelijk van de wensen die je hebt. Zo kan je ervoor kiezen om het betreffende product direct te laten monteren. Ook moet je aangeven op welke verdieping het product afgeleverd dient te worden. De hoogte van de verzendkosten zijn dus volledig afhankelijk van de situatie en jouw wensen.

Heb je de artikelen ontvangen, maar ben je daar niet tevreden over? Dan heb je 14 dagende tijd om deze producten te retourneren. Om dat proces in gang te zetten, dien je contact op te nemen met de klantenservice van het bedrijf. Je kunt hiervoor een live chat starten, bellen naar 053 41 88 33 of mailen naar [email protected] Deze gegevens kan je ook gebruiken voor al je andere vragen.

Bekijk en koop je liever de artikelen liever in een winkel? Dat kan ook bij De Matrassen Gigant. Deze firma heeft namelijk 2 winkels in Aalst en 1 winkel in Tielt-Winge.