Knibbeler

Knibbeler folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Knibbeler

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Meubis
Delva
Yess
Wave
De Matrassen Gigant
Mylène
Sijben
Belga Meubelen
Disco G.V.
Sleeplife
Time 2 Sleep
Keukens De Abdij
Krea
Leolux
Prima-Lux
fonQ
Crack
Meubelen Jonckheere

Populaire folders

Tips voor Knibbeler korting

Knibbeler folders

Ben je als Belg zijnde op zoek naar nieuwe producten voor in huis? Je kunt kiezen voor één van vele Belgische interieurwinkels, maar je kunt ook eens kijken naar een interieurwinkel in Nederland. Als we het over een populaire Nederlandse interieurwinkel hebben, hebben we het absoluut over Knibbeler. Deze interieurwinkel heeft twee vestigingen in de Nederlandse provincie Limburg; vanuit ons land is dat uiteraard niet al te ver rijden! Bijkomend voordeel: deze interieurwinkel komt regelmatig met leuke aanbiedingen op de proppen. Deze aanbiedingen vind je in de webshop, maar vind je ook in de Knibbeler folders. Door deze folders in de gaten te houden, kun je veel kosten besparen bij het inrichten van jouw woning.

Knibbeler België

Voor de historie van het bedrijf Knibbeler moeten we terug naar het jaar 1913. In dat jaar startte een Nederlands echtpaar met het verkopen van allerlei producten. Producten voor in huis, maar ook allerlei andere soorten producten, zoals ijzerwaren. Door de jaren heen is de focus bij Knibbeler meer en meer op het interieur komen te liggen. Als je graag jouw interieur opnieuw in wilt richten, ben je voor allerlei meubelen en accessoires bij Knibbeler aan het juiste adres. Dit geldt niet alleen voor Nederlanders, maar ook voor alle Belgen. Het is namelijk mogelijk om producten bij Knibbeler te bestellen en deze vervolgens in ons land te laten bezorgen. Het enige waar je even goed op moet letten, is op de bezorgkosten. De bezorgkosten worden door Knibbeler namelijk op basis van de hoeveelheid kilometers berekend.

Knibbeler winkels

In de afgelopen jaren heeft Knibbeler een fraaie groei door weten te maken. Een groei die ook gezorgd heeft voor de opening van meerdere winkels. De winkels van Knibbeler zijn te vinden in de Nederlandse plaatsen Heerle en Roermond. In eerste instantie begon dit bedrijf met een vestiging in Hoensbroek, maar die vestiging is reeds gesloten. Mocht je nu graag bij Knibbeler willen shoppen, is dat mogelijk in één van de vestigingen in Roermond of Heerlen. Overigens vind je op de website van Knibbeler alle informatie over deze twee winkels.

Knibbeler collecties

Ben je op zoek naar meubelen of accessoires voor in huis? Dan weet je zeker dat je geschikte meubelen of accessoires bij Knibbeler kunt vinden. Door de jaren heen heeft deze firma namelijk een divers aanbod op weten te bouwen. Een divers aanbod waarvoor men regelmatig met nieuwe collecties op de markt komt. Juist doordat Knibbeler meerdere collecties uitbrengt, is het advies om het assortiment regelmatig in de gaten te houden. Dáárdoor voorkom je ook dat je interessante aanbiedingen bij Knibbeler misloopt.

Aanbod op de website

Wil jij graag bij Knibbeler shoppen? Zie je het alleen niet zitten om helemaal naar Roermond of Heerlen toe te rijden? Dan biedt de webshop van Knibbeler uitkomst; in deze webshop kun je het uitgebreide assortiment inzien en vervolgens naar hartenlust shoppen. Fijn hierbij is ook dat Knibbeler voor duidelijke categorieën gezorgd heeft. Zo kun je voor de categorieën Stoelen, Tafels, Verlichting, Zitmeubelen en Interieurs kiezen. Per categorie vind je vervolgens een divers aanbod van de fraaiste producten. Dat is overigens ook het geval als je voor de categorie ‘Accessoires’ kiest.

Online bestellen bij Knibbeler

In de webshop van Knibbeler is de kans groot dat je prachtige meubelen aantreft. Mocht dat het geval zijn, kun je deze meubelen direct online bestellen. Bij het online bestellen kun je vervolgens aangeven dat je in België woonachtig bent. Door vervolgens jouw woonplaats in te vullen, worden de exacte bezorgkosten berekend. Nadat je jouw order geplaatst hebt, neemt Knibbeler contact met je op. Tijdens dit contactmoment wordt onder meer de bezorgdatum met je afgesproken.

Inspiratie & advies

Wil je inspiratie op doen voor de inrichting van jouw woning? Dan is het leuk om het Knibbeler magazine te bestellen. In dit magazine vind je de nieuwste trends, veel fraaie foto’s en veel handige informatie. Met dank aan dit magazine kun je ongetwijfeld makkelijker/beter jouw woning in gaan richten. Daarnaast is het ook mogelijk om contact op te nemen met de klantenservice van Knibbeler; zij kunnen jou van het juiste advies voorzien. Dat is uiteraard ook mogelijk als je naar één van de vestigingen in Nederland gaat. In de vestigingen kun je de meubelen (en accessoires) ook met eigen ogen aanschouwen. Mocht je nog op zoek naar een leuk cadeau zijn, biedt de Knibbeler cadeaukaart wellicht uitkomst. Deze cadeaukaart is leuk om te geven, maar minstens net zo leuk om te krijgen!

Over Knibbeler

In 1913 werd in Hoensbroek een gevarieerde winkel geopend; in deze winkel kon men terecht voor kachels, voor gereedschap, voor huishoudelijke artikelen én voor ijzerwaren. Deze winkel sloeg eigenlijk al snel aan; opa en oma van de familie Knibbeler hadden goed werk geleverd. Door de jaren heen is dit bedrijf continue in handen van de familie Knibbeler gebleven, waarbij wel het aanbod deels veranderd is. de focus ligt hedendaags volledig op het aanbieden van meubels.

De Nederlandse firma Knibbeler verkoopt deze meubelen vanuit twee winkels in Nederland. Deze winkels bevinden zich in Heerlen en in Roermond; juist dat is vlak over de grens vanuit ons land gezien. Mede daarom verwelkomt deze winkel ook behoorlijk veel Belgische klanten.

Op de website van de firma kan je een duidelijk beeld krijgen van het totale assortiment. Zo zie je direct dat de firma de volgende producten aanbiedt; Zitmeubelen, Kasten, Stoelen, Tafels, Verlichting en Accessoires. Ook kan je complete interieurs bekijken door in de menubalk op ‘Interieurs’ te klikken.

Heb je online de gewenste producten gevonden? Dan kan je deze uiteindelijk in één van de winkels van Knibbeler bestellen. Als je daarbij aangeeft dat je in België woonachtig bent, kan de medewerker een passend voorstel maken. Voor het bezorgen van de meubelen rekent de firma hierbij 1,35 euro per gereden kilometer. De totale bezorgkosten zijn dus afhankelijk van jouw woonplaats in België. Als je voor deze bezorging kiest, zorgen de medewerkers er ook direct voor dat de gekochte producten gemonteerd worden en op de gewenste plaats in huis worden neergezet.

Het is mogelijk om bepaalde artikelen binnen een termijn van 1 week te retourneren. Meer informatie over het soort product waarbij dit mogelijk is, kan je op de website van Knibbeler vinden. Heb je vragen of wil je graag meer informatie? Je kunt daarvoor een online contactformulier invullen of bellen naar 045 52 27 892 of 045 521 27 84. Voor specifieke vragen aan de winkels kan je de volgende telefoonnummers hanteren: 045 562 28 10 (Heerlen) en 0475 32 13 83 (Roermond).