Krea

Krea folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Krea

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Meubis
Delva
Yess
Wave
De Matrassen Gigant
Mylène
Sijben
Belga Meubelen
Disco G.V.
Sleeplife
Time 2 Sleep
Keukens De Abdij
Krea
Leolux
Prima-Lux
fonQ
Crack
Meubelen Jonckheere

Populaire folders

Tips voor Krea korting

Krea folders

Wil jij jouw huis graag volledig opnieuw inrichten? Ben je voor in jouw huis op zoek naar leuke woonaccessoires? Of wil je één of meerdere nieuwe meubelen voor in jouw huis aanschaffen? Voor alle producten voor in huis ben je bij Krea aan het juiste adres. Deze Belgische firma, gevestigd in St. Niklaas, biedt een divers aanbod van de leukste producten voor in huis aan. Niet alleen de diversiteit valt hierbij op, maar ook de prijsstelling. Je kunt namelijk bij Krea regelmatig van leuke aanbiedingen genieten, welke je kunt vinden in de Krea folders. Tevens kun je in de webshop van Krea op ‘Promoties’ klikken. Als je dat gedaan hebt, zie je direct interessante promoties naar voren komen. Promoties waardoor het nóg leuker (en voordeliger) is om jouw huis opnieuw in te richten.

Krea België

Betaalbare meubelen, trendy meubelen en hoogwaardige meubelen. Dat zijn de meubelen die je in het aanbod van Krea kunt vinden. Althans, dat zijn de woorden van deze firma zelf. Deze firma richt zich eigenlijk op het aanbieden van meubelen voor in alle soorten woningen. Ongeacht hoe groot of hoe klein je woont, ben je bij Krea aan het juiste adres. Het leuke hierbij is dat je online bij Krea kunt shoppen, maar dat je ook naar de vestiging in Sint Niklaas kunt gaan. Deze vestiging vormt tezamen met de firma ‘Colifac’ een grote woonboulevard. Een woonboulevard waar je de hele dag rond kunt struinen en vervolgens ook nog een lekker hapje kunt eten. In de Krea vestiging in Sint Niklaas is namelijk een leuk restaurant te vinden. Tevens kunnen kinderen zich in deze vestiging ook helemaal uitleven; Krea heeft namelijk ín de vestiging voor een ballenbak gezorgd.

De beste merken

Ben je op zoek naar nieuwe meubelen voor in jouw woning? Dan stel je ongetwijfeld bepaalde eisen aan deze meubelen. Zo moeten de meubelen fraai zijn, moeten de meubelen betaalbaar zijn en moeten de meubelen aan de kwaliteitseisen voldoen. Nou, aan al deze eisen voldoen de meubelen bij Krea. Dit is hoofdzakelijk te danken aan het feit dat Krea met de beste merken samenwerken. Dankzij deze merken is het ook mogelijk om een dusdanig uitgebreid aanbod aan te bieden; op dit gebied heeft Krea haar zaakjes dus prima op orde.

Krea catalogus

Bij het inrichten van jouw woning moet je veel belangrijke keuzes maken. Zo moet je een keuze tussen allerlei soorten stijlen maken, maar ook een keuze tussen de vele mogelijkheden. Als je bijvoorbeeld op zoek naar een nieuwe sofa bent, heb je uit tientallen varianten de keus. Vind je het lastig om dergelijke keuzes te maken? Dan is het interessant om eens digitaal door de Krea catalogus heen te bladeren. In deze catalogus doe je veel inspiratie op, terwijl je ook direct in aanraking komt met leuke meubelen en accessoires. Met dank aan de fraaie foto’s in de catalogus krijg je ook direct een duidelijke indruk van deze producten.

Aanbod in de webshop

Geef jij de voorkeur aan online shoppen? Ook dat is mogelijk bij Krea. Je kunt via de online webshop namelijk het uitgebreide aanbod inzien én vervolgens de gewenste producten bestellen. Bij het bestellen van deze producten moet je wel goed op de verzendkosten letten; deze worden gelukkig duidelijk weergegeven in jouw online winkelmandje. Feit is dat het erg aangenaam shoppen is in de webshop van Krea. Dit is te danken aan de overzichtelijke website, maar ook aan de verschillende categorieën. Met dank aan deze categorieën kun je gericht op zoek gaan naar de beste meubelen en/of accessoires!

Garanties

Krea biedt twee unieke garanties aan. De eerste garantie heeft de treffende naam ‘kwaliteitsgarantie’ gekregen. Dit betekent dat je op alle producten bij Krea maar liefst 3 jaar garantie ontvangt. Tevens krijg je vanuit Krea allerlei tips om bijvoorbeeld zo lang mogelijk van jouw nieuwe vloerkleed te kunnen genieten. De tweede garantie heeft de naam ‘laagste prijs garantie’ gekregen; eigenlijk spreekt deze garantie direct voor zich. Mocht jij binnen één maand na aankoop het product tegen een lagere prijs vinden, krijg je het prijsverschil van Krea terug.

Social media & nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van Krea doe je onder meer via Facebook en Instagram. Op deze twee kanalen is Krea vrij actief, waardoor je op de hoogte van het laatste nieuws blijft. Dat laatste is ook mogelijk als je je voor de nieuwsbrief aanmeldt. Met dank aan de nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws, de nieuwste collecties en de beste aanbiedingen. Voor de aanbiedingen kun je uiteraard ook altijd nog de Krea folders checken!

Over Krea

In de plaats Sint-Niklaas is de winkel van Krea Meubels te vinden. In deze winkel vind je een uitgebreid aanbod van zeer fraaie en betaalbare meubelen. Het bedrijf richt zich volledig op het aanbieden van meubels die betaalbaar, trendy en kwalitatief hoogwaardig zijn. Dit lukt het bedrijf vrij aardig, aangezien het enige jaren geleden de winkel in Sint-Niklaas flink uit heeft weten te breiden. Dat is een duidelijk teken dat de zaken goed gaan bij deze meubelwinkel.

In de webshop van Krea kan je ook het complete aanbod vinden. De firma heeft ervoor gekozen om alle producten in de volgende categorieën onder te verdelen: Salon, Eetkamer, Slaapkamer, Keuken, Bureau, Opbergen & Hal, Verlichting en Accessoires. Per categorie vind je een divers aanbod van hoogwaardige meubelen terug die specifiek geschikt voor de betreffende ruimte zijn. Voor deze hoogwaardige meubelen hoef je overigens níet de hoofdprijs te betalen!

Bij sommige producten is het mogelijk om deze online te bestellen en deze vervolgens op een gewenst adres te laten bezorgen. Je moet daarbij wel rekening houden met minimaal 30 euro aan transportkosten. Mocht je hier interesse in hebben, kan je voor deze optie kiezen bij het afrekenen van jouw online bestelling. Je kunt er ook voor kiezen om de bestelde artikelen af te halen in de winkel. Uiteraard is het ook mogelijk om een bezoek aan de winkel te brengen en ter plekke de gewenste artikelen te kopen.

Voor meer informatie over de winkel van Krea kan je de website raadplegen. Alle contactgegevens, de adresgegevens en de openingstijden zijn namelijk op de website te vinden. Mocht je vragen, hebben, kan je ook contact opnemen met de klantendienst van Krea. Daarvoor vul je een online contactformulier in, bel je naar 03 760 18 51 of mail je naar [email protected]! Via Facebook en Instagram blijf je op de hoogte van de nieuwste collecties & promoties.