Colruyt

Colruyt folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Colruyt

Vergelijkbare winkels

Delhaize Fresh Atelier
Agrimarkt
Jumbo
Ekoplaza
Bon Ap
Tanger Markt
Hyper Carrefour
Spar Express
Spar Colruyt
Smatch
Simply You
Rob
Origin'O
Collect&Go
CenB
Bio Shop
Allerhande
Shop & Go Delhaize

Populaire folders

Tips voor Colruyt korting

Belgisch familiebedrijf

Colruyt Group is een oer-Belgisch familiebedrijf dat tot op vandaag is handen is van de familie Colruyt. Door de jaren heen is Colruyt synoniem geworden met lage prijzen. De supermarkten zijn dan ook waarvoor de groep het meest bekend is. Toch is Colruyt Group actief in verschillende andere activiteiten en heeft verschillende filialen die specifieke doelgroepen aanspreken.

Laagste prijzen

Dat Colruyt garant staat voor lage prijzen, zal niemand vreemd in de oren klinken. Hun slogan is niet voor niets “De laagste prijs, voor elk product, op elk moment”. Al veertig jaar gaat de supermarkt er prat op artikelen aan de laagste prijs aan te bieden. Komt u als klant elders hetzelfde artikel tegen aan een lager tarief? Laat het dan weten aan Colruyt via de rode telefoon en ze passen hun prijzen aan. De (standaard) zwarte prijzen staan bij Colruyt voor de laagste prijzen in uw buurt. Prijzen die in het rood staan, zijn producten die in prijs zijn verlaagd. Klinkt mooi allemaal, maar hoe slaagt Colruyt er al jaren in om de laagste prijzen aan te bieden? Door zuinig te zijn en te besparen waar concurrenten het niet doen. De winkels boeten wel in aan design of inrichting – zo zijn de vloeren en belichting sober gehouden. Winkelkarretjes hebben geen muntslot. Diepvriezers zijn horizontaal (en dus zuiniger dan verticale vriezers). Dit is slechts een greep uit de vele kleine besparingen die samen maken dat Colruyt de laagste prijzen kan blijven garanderen.

MyColruyt app

Dankzij de MyColruyt app wordt winkelen bij uw favoriete supermarkt niet alleen aangenamer, maar ook gemakkelijker. De app laat u toe om in geen tijd uw boodschappen voor te bereiden aan de hand van een digitaal boodschappenlijstje. Voeg gewoon producten toe vanuit uw luie zetel aan de hand van de zoekfunctie. Of, heeft u een product van Colruyt in huis dat u opnieuw aan uw boodschappenlijstje wilt toevoegen? Scan dan het artikel en, hup, het is aan uw lijstje toegevoegd. Boodschappen plannen was nog nooit zo eenvoudig want u heeft uw smartphone ongetwijfeld altijd op zak. Bijkomend voordeel; in de aanbiedingen-sectie in de app vindt u alle kortingen en rode prijzen. Profiteer dus naar hartenlust van de beste prijzen! Combineer de app met de voordelen van de Xtra-kaart en u haalt er nog meer plezier uit. Tip: ga zeker eens kijken onder “inspiratie” en scharrel originele tips voor receptjes!

Huismerken

Naast een rijk assortiment aan bekende merken, beschikt Colruyt ook over verschillende eigen huismerken. Elk huismerk heeft haar eigen troeven en richt zich tot een bepaald segment. Het thuismerk bij uitstek is Boni Selection. Colruyt heeft zo’n 3 500 producten van dit merk. U herkent het gemakkelijk aan de unieke verpakking. Kenmerkend voor Boni Selection is dat het gestoeld is op de volgende vier pijlers: duurzaamheid, gezondheid, smaak en kwaliteit. In de mate van het mogelijke wordt ook samengewerkt met lokale leveranciers. Een ander spraakmakend huismerk is Everyday. Anders dan bij Boni Selection, speelt prijs een belangrijke rol bij de producten van het merk Everyday. Inderdaad, het is een merk dat altijd het goedkoopste in zijn assortiment is (vergeleken met gelijkaardige producten van concurrerende merken). Het ruime aanbod van Everyday producten is gericht op items voor dagelijkse gebruik en basisproducten. Vandaar ook de naam “Everyday”.

Inspiratie in de keuken

De kok in huis vindt in Colruyt een ideale adviseur op culinair gebied. Op allerlei manieren voorziet deze supermarkt haar klanten van tips en inspiratie om de lekkerste gerechten op tafel te toveren, aan de best mogelijk prijzen. De weekmenu is de ideale leidraad als u op zoek bent naar dagelijkse kost voor de komende week, die ook nog eens gezond is. Een heus kookteam staat zelfs klaar om u van tips en advies te voorzien. De tips van het Colruyt kookteam zijn terug te vinden in de folders, op de website en zelfs in kookboeken. Aarzel niet om uw vraag rechtstreeks aan de experten zelf te stellen aan de hand van het daartoe voorziene formulier op de website.

Colruyt folder

De Colruyt folder wordt om de twee weken uitgegeven. Het is de ideale voorbereiding voor uw boodschappen want u vindt er in een oogwenk de kortingen en andere voordelen. Om de folder te ontvangen, volstaat het om lid te worden van Xtra, het klantenprogramma van Colruyt. Hou ook deze pagina in de gaten want folder worden hier ook steeds gedeeld!

Xtra-kaart

Xtra is de voordelenkaart bij Colruyt. Vraag de kaart aan of download de app en geniet van kortingen bovenop de laagste prijzen. Bovendien ontvangt u de Colruyt folders die bol staan van tips, recepten en andere wetenswaardigheden.

Over Colruyt

In 1928 werd het bedrijf Colruyt opgericht door de heer Franz Colruyt. De eerste stap van dit bedrijf was een winkel, maar rond 1950 startte het bedrijf ook met een groothandel in voeding. In de jaren daarna kwamen er meer en meer afdelingen in het bedrijf. Zo ontstond er een drukkerij, een IT-afdeling, een vleesverwerkend bedrijf en werden er ook meer en meer supermarkten opgericht. Momenteel is Colruyt onderdeel van de Colruyt Groep; een grote holding waarin de focus onder meer op export, techniek, automatsering, de eigen supermarkten en de eigen groothandels ligt.

De supermarkten van Colruyt zijn momenteel door het gehele land te vinden. Via de winkelzoeker op de website van Colruyt kan je achterhalen waar de dichtstbijzijnde vestiging te vinden is. Bij deze winkelzoeker zie je tevens de contactgegevens, adresgegevens en openingstijden van de winkels staan.

Via de website van Colruyt kan je een inzicht krijgen in het uitgebreide assortiment van de supermarkt. In totaal telt het assortiment meer dan 15.000 producten, waarbij alle producten onderverdeeld zijn in verschillende categorieën. Zo kan je kiezen voor een categorie Groenten en Fruit, Zuivel, Wijn, Diepvries, Dranken en Brood/Ontbijt. Op deze website kan je voor jezelf een boodschappenlijstje maken. Vink producten aan en maak daarmee een compleet boodschappenlijstje. Dit boodschappenlijstje kan je vervolgens uitprinten of op je telefoon zetten, zodat je in de supermarkt razendsnel je boodschappen kunt doen. Daarbij ben je óók verzekerd van lage prijzen; dat is namelijk één van de kernwaarden waar Colruyt zich op richt.

Heb je een vraag? Daarvoor kan je contact opnemen met de klantenservice van Colruyt. Deze klantenservice is alle dagen van de week bereikbaar tussen 07.00 en 20.00 uur. Je kunt hiervoor een online contactformulier invullen of bellen naar 02 345 2345. Uiteraard kan je ook in één van de supermarkten terecht voor het stellen van je vragen. Verder blijf je via Facebook, Twitter en Instagram op de hoogte van het assortiment van Colruyt en de nieuwste aanbiedingen.