Klingel

Klingel folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Klingel

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Meubis
Delva
Yess
Wave
De Matrassen Gigant
Mylène
Sijben
Belga Meubelen
Disco G.V.
Sleeplife
Time 2 Sleep
Keukens De Abdij
Krea
Leolux
Prima-Lux
fonQ
Crack
Meubelen Jonckheere

Populaire folders

Tips voor Klingel korting

Klingel folders

Mode, sieraden, schoenen en meer. Dit zijn de woorden die je in de webshop van Klingel direct aantreft. Op basis van deze woorden zou je mogen verwachten dat het aanbod van Klingel bijzonder uitgebreid is. Nou, daar komt het inderdaad op neer. In de afgelopen jaren heeft Klingel haar aanbod ongekend uit weten te breiden. Daarbij valt ook op dat men meer en meer met leuke aanbiedingen op de proppen komt. Deze aanbiedingen tref je in de webshop, maar ook in de speciale Klingel folders. In de Klingel folders vind je de beste aanbiedingen van dit moment, waardoor shoppen bij deze firma nog goedkoper wordt. Door van de beste aanbiedingen te profiteren, kun je in ieder geval een hoop geld besparen!

Klingel België

Al in 1920 zag de firma Klingel het levenslicht. Zoals de naam van dit merk al enigszins doet vermoeden, vond de oprichting in Duitsland plaats. In dat land begon Robert Klingel met het aanbieden van stoffen. Deze stoffen werden vervolgens met postkoets naar de klant gebracht. Door de jaren heen heeft het bedrijf een gigantische groei doorgemaakt. Een groei die er ook voor gezorgd heeft dat het bedrijf momenteel in ons land actief is. Ook in Tsjechië, Frankrijk, Zweden, Zwitserland en Nederland is Klingel op dit moment een relatief grote speler. In al deze landen heeft Klingel eigenlijk een flinke naam op weten te bouwen!

Mode voor alle vrouwen

Binnen de collecties van Klingel staat maar één ding centraal: mode voor vrouwen. Hierbij maakt het niet uit wat de wensen zijn van de vrouw, wat de maat van de vrouw is of wat het budget van de vrouw is. Nee, Klingel doet er alles aan om voor alle vrouwen de ‘juiste’ mode aan te bieden. Volgens het bedrijf zelf gaat het hierbij om stijlvolle mode van een prima kwaliteit met een scherp prijskaartje. Daarbij valt ook op dat Klingel zich ook richt op de vrouwen met een maatje meer. De meeste items uit de collectie van Klingel zijn in de maten 38 tot en 56 te verkrijgen. Een hele grote kans dus dat ook jij de gewenste items in het aanbod van Klingel kunt vinden.

Klingel collecties

Meerdere collecties per jaar. Collecties van allerlei merken. En regelmatig flinke aanbiedingen. Dat zijn eigenlijk van de pijlers waarmee Klingel zich weet te onderscheiden. Opvallend hierbij is ook dat Klingel met verschillende grote merken samenwerkt. Zo vind je in het aanbod van Klingel producten van Russel Hobbs, van WMF, van Kappa en van Vossen. Het leuke hierbij is ook dat Klingel zich niet meer alleen op mode richt. Als je een kijkje in het aanbod neemt, zie je namelijk ook de categorie ‘huishouden’ naar voren komen. Sinds enige tijd biedt Klingel ook allerlei producten voor in huis aan!

Aanbod op de website

Wil jij graag bij Klingel shoppen? Als je een kijkje in de webshop neemt, weet je niet zo goed waar je naar moet kijken. Het aanbod is namelijk divers, het aanbod is uitgebreid en het aanbod is overzichtelijk. Dat laatste is met name aan de verschillende menu-items te danken. Wil je bijvoorbeeld voor dames de laatste mode shoppen? Of ben je voor heren op zoek naar de laatste mode-items? Andere categorieën zijn onder meer Schoenen, Wonen, Fitness en Huishouden. Ook deze categorieën laten duidelijk blijken dat het aanbod van Klingel ongekend divers is. Als je op zoek naar de laatste aanbiedingen bent, kun je het beste op ‘Outlet’ klikken. Onder die categorie vind je de beste Klingel aanbiedingen, welke je ook in de Klingel folders aantreft.

Inspiratie & advies

Wil jij inspiratie op doen voor jouw garderobekast? Wil je van de juiste tips voorzien worden? of wil je gewoonweg leuke ideeën op doen voor nieuwe outfits? Met het Klingel magazine kun je alle gewenste inspiratie op doen. Dit magazine wordt met enige regelmaat bijgewerkt, waardoor je doorlopend nieuwe inspiratie op kunt doen. Mocht je van goed advies voorzien willen worden, kun je daarvoor uiteraard contact opnemen met de klantenservice. De klantenservice van Klingel is op werkdagen van 08.00 tot 21.00 uur bereikbaar en op zaterdag van 09.00 tot 16.0 uur.

Social media & nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Klingel? Volg deze firma dan direct via Facebook. Via de Facebook pagina deelt Klingel ook de beste aanbiedingen en de nieuwste collecties. Je kunt er daarnaast ook voor kiezen om je voor de Klingel nieuwsbrief aan te melden. Met deze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws, maar je ontvangt ook nog eens 10 euro shoptegoed. Daarmee wordt shoppen bij Klingel alleen maar leuker!

Over Klingel

Mode, sieraden en veel meer. Dat zijn de woorden waarmee de firma Klingel zich mee weet te omschrijven. Uit deze woorden blijkt direct dat het bedrijf een uitgebreid aanbod hanteert en dat weet de webshop van Klingel direct te bevestigen. Met dit uitgebreide aanbod richt het bedrijf zich op de moderne en trendy vrouw. De vrouw die er graag goed verzorgd bij loopt, maar daar niet per sé de hoofdprijs voor wilt betalen. In het assortiment van Klingel vind je daarom louter scherp geprijsde artikelen terug. Ook voor de vrouwen met een maatje meer heeft Klingel de juiste kleding in het aanbod; de maten van de speciale ‘Grote Maten’ collectie lopen van maat 44 tot 64.

Als je een kijkje in de webshop neemt, zie je dat Klingel zich hedendaags niet meer alleen op dames richt. Je kunt namelijk ook voor de categorieën heren kiezen. Verder kan je ook nog kiezen tussen de volgende categorieën: Schoenen, Wonen, Huishouden, Beauty & Wellness en Outlet. Per categorie vind je een divers en uitgebreid aanbod van scherp geprijsde artikelen.

Als je een bestelling bij Klingel wilt plaatsen, moet je rekening houden met 5,95 euro aan verzendkosten. Het maakt daarbij niet uit wat de orderwaarde is; de verzendkosten zijn altijd 5,95 euro. Vervolgens worden de bestelde artikelen binnen enkele werkdagen op het gewenste adres bezorgd. Ben je niet tevreden met de ontvangen artikelen? Dan kan je deze binnen een termijn van 14 dagen kosteloos retourneren; gebruik hiervoor de meegestuurde retoursticker. Mocht je deze retoursticker kwijtgeraakt zijn, kan je een nieuwe sticker aanvragen via de klantendienst van Klingel.

Deze klantendienst is bereikbaar via de mail ([email protected]), via een online contactformulier en op telefoonnummer 070 23 39 92. Op werkdagen is de klantendienst bereikbar van 08.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur.