Cora

Cora folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Cora

Cora promoties

Pot 7 Chrysanten

Geldig t/m 16.10.2023 Verlopen

Pot 7 Chrysanten

Geldig t/m 16.10.2023 Verlopen

Baron D'albret 2019 Buzet

Geldig t/m 23.10.2023 Verlopen

Baron D'albret 2019 Buzet

Geldig t/m 23.10.2023 Verlopen

Hp Printer Deskjet

Geldig t/m 16.10.2023 Verlopen

Hp Printer Deskjet

Geldig t/m 16.10.2023 Verlopen

Amicale 2019 Cantine Di Ora Delle Venezie

Geldig t/m 23.10.2023 Verlopen

Amicale 2019 Cantine Di Ora Delle Venezie

Geldig t/m 23.10.2023 Verlopen

Laurent Lequart Réserve Demi-sec Champagne

Geldig t/m 23.10.2023 Verlopen

Laurent Lequart Réserve Demi-sec Champagne

Geldig t/m 23.10.2023 Verlopen

Fidora Tenuta Civranetta Brut Prosecco

Geldig t/m 23.10.2023 Verlopen

Fidora Tenuta Civranetta Brut Prosecco

Geldig t/m 23.10.2023 Verlopen

Nova Soepmaker

Geldig t/m 16.10.2023 Verlopen

Nova Soepmaker

Geldig t/m 16.10.2023 Verlopen

Vergelijkbare winkels

Delhaize Fresh Atelier
Agrimarkt
Jumbo
Ekoplaza
Bon Ap
Tanger Markt
Hyper Carrefour
Spar Express
Spar Colruyt
Smatch
Simply You
Rob
Origin'O
Collect&Go
CenB
Bio Shop
Allerhande
Shop & Go Delhaize

Populaire folders

Tips voor Cora korting

Verse producten

Cora is een ware specialist in verse producten. De hypermarkt garandeert een “onberispelijke versheid van al zijn verse producten”. Neem bijvoorbeeld het visaanbod. Iedere dag haalt Cora vis uit de belangrijkste havens, waarna het vakkundig bewerkt wordt door de specialisten. Binnen de 24u ligt de vis in het kraam, klaar om te verkopen. Ook uit vleesaanbod is vers en wordt ter plekke bereid door de vakmannen van Cora. Net als het assortiment brood; meerdere keren per dag worden tal van broodsoorten gebakken, waardoor de versheid gegarandeerd is! Tot slot worden groenten en fruit ook iedere dag opnieuw vers aangeleverd. Deze worden meteen versneden in de werkplaatsen van Cora, om zo de versheid te garanderen. Huisbereide en verse producten, daarvoor moet u bij Cora zijn.

De Cora kaart

Om trouwe klanten te belonen en langer aan zich te binden, pakt Cora uit met een aantrekkelijk getrouwheidsprogramma, in de vorm van een klantenkaart. Deze Cora kaart komt met een waaier van voordelen waar u meteen van kunt profiteren. Als houder van deze kaart, geniet u namelijk elke dag 5% korting op nagenoeg alle Cora-producten. Naast deze gegarandeerde korting, profiteert u bovendien van tal aan extra getrouwheidskortingen op producten in de folders en rekken, elke week opnieuw. Wanneer u ook uw interesses te kennen geeft via uw online kantenaccount, ontvangt u geregeld gepersonaliseerde aanbiedingen, die met de nieuwsbrief worden doorgestuurd. Schaf de Cora kaart aan en profiteer van dit alles en nog veel meer voordelen.

Folders

Ieder week opnieuw een ruime keuze aan niet te missen promoties, dat is wat de Cora folder te bieden heeft. Zowel food als non-food producten, worden stevig afgeprijsd. Perfect om te shoppen aan voordelige tarieven. Bovendien is de folder doorspekt met kortingsbonnen die u kunt gebruiken bij andere aankopen. Cora brengt overigens meer dan één folder uit. Er zijn namelijk voortdurend specifieke thematische folders te vinden. Bijvoorbeeld een folder met multimedia artikelen, of een folder met huishoudartikelen. Aarzel niet om de folder online of in de winkel te bekijken. Uiteraard worden folder met stip ook op deze pagina gedeeld.

Beste prijs garantie

Cora streeft er naar om producten aan zo scherp mogelijk prijzen aan te bieden. De hypermarkt garandeert dan ook de beste prijs in vergelijking met andere winkels. Ziet u ergens anders een identiek product aan een lager tarief? Laat het dan weten aan Cora en u krijgt het prijsverschil binnen 15 dagen na aankoop terugbetaald. De terugbetaling komt in de vorm van een aankoopbon bij Cora. Let wel het moet gaan om een identiek product dat aangeboden wordt in een straal van 30km rondom het Cora filiaal waar u het product aankocht.

Eigen merken

Hoewel er bij Cora een ruime keuze aan bekende merken te koop is, pakt de hypermarkt ook uit met verschillende merken van eigen makelij. Cora beschikt inderdaad over verschillende “eigen merken”, die elke hun eigen troeven hebben. Zo heeft de keten zelfs eigen kledingcollecties onder de merknamen Influx en Hellow. Maar het meest begerenswaardig zijn misschien de food en non-food artikelen onder de merknaam Cora. De kwaliteit van deze producten is identiek aan deze van grote merken, maar de prijs is een pak scherper. Voor klanten die echt op zoek zijn naar lage prijzen is er nog een ander hulpmiddel. Het label “Het goedkoopste” geeft aan de het artikel aan een ontzettende lage prijs staat.

Extra voordelen

Een waaier aan extra diensten en voordelen staan u te wachten bij Cora. Jonge ouders kunnen er bijvoorbeeld een geboortepakket krijgen, af te halen aan het onthaal bij Cora. Op uw verjaardag ontvangt u als trouwe klant ook een extra geschenk, in de vorm van kortingen. Bovendien zijn er in en rondom Cora vaak tal van diensten voorhanden, die een extra reden geven om voor deze hypermarkt te kiezen. Denk aan een foto-automaat, carwash, fietsenberging, luiertafel en nog veel meer.

Bio en gezondheid

Deze Belgische hypermarktketen kiest resoluut voor gezonde en biologische voeding. In de winkel is maar liefst 200 m² voorbehouden voor biologische producten. Naast een ruim biologisch aanbod, voorziet Cora ook tal van producten voor mensen met voedselallergieën of intoleranties. Ook specifieke dieetproducten en een vegan-assortiment vinden vlot ingang bij deze hypermarkt. Kortom: voor ieder wat wils.

Belgische hypermarkt

De benaming “hypermarkt” slaat op het feit dat er niet alleen een groot aanbod is, maar ook een combinatie van food en non-food artikelen. Cora heeft dan ook alle reden om als hypermarkt te boek te staan. Deze keten beschikt over tal van hypermarkten in België, voornamelijk in Brussel en Wallonië.

Over Cora

In 1969 werd in België de hypermarktketen Cora opgericht. Het bedrijf maakt momenteel onderdeel uit van de Louis Delhaize Group en is in eigen land goed vertegenwoordigd. Door heel België verspreid zijn meerdere hypermarkten te vinden. Deze hypermarkten bevinden zich in winkelcentra die óók eigendom zijn van de nv Cora België. De hypermarkten liggen in Wallonië in de plaatsen Hornu, La Louvière, Châtelineau, Rocourt en Messancy. In Brussel zijn de hypermarkten te vinden in Sint-Lambrechts-Woluwe en Anderlecht. Ook in Frankrijk, Martinique en Guadeloupe zijn intussen meerdere vestigingen van Cora te vinden.

Bij deze hypermarkten ben je eigenlijk voor allerlei soorten producten aan het juiste adres. Je kunt hier je dagelijkse boodschappen doen, je kunt terecht voor alles op het gebied van muziek, boeken, spelletjes, video’s, software, tuin, hobby, school en feesten. Daarbij garandeert Cora de laagste prijzen en een grote keus. Ook zorgt de hypermarktketen ervoor dat de verse producten onwijs vers zijn.

Mocht je graag bij Cora willen shoppen, dien je naar één van de hypermarkten te gaan. Het is via de website van Cora namelijk niet mogelijk om online producten te bestellen. Het enige wat je online kunt bestellen, zijn wijnen en fotoproducten. Deze fotoproducten kan je online volledig zelf samenstellen en vervolgens bestellen bij Cora.

Op de website van Cora is behoorlijk veel praktische informatie te vinden. Onder andere informatie over de Cora kaart, over de vers producten en over de bestelservice is online te vinden. De bestelservice is in het leven geroepen om omvangrijke producten alsnog bij je thuis te krijgen. Voor meer informatie kan je hierover kan je contact opnemen met één van de Cora winkels.

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties? Daarvoor kan je bellen of e-mailen naar de dichtstbijzijnde Cora winkel bij jou in de buurt. Voor de winkel in Hornu kan je bijvoorbeeld bellen naar 02 558 55 61 of mailen naar [email protected]. Raadpleeg de website van Cora, zodat je op het juiste telefoonnummer van de Cora vestiging bij jou in de buurt kun bellen.