Top Shop

Top Shop folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Top Shop

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Chaussea
The Fashionstore
Ken Shoe Fashion
Miniso
Cavallaro Napoli
Caroline Biss
Birkenstock
Camaieu
Converse
Cortefiel
Scotch & Soda
Springfield
Peter Hahn
Luxury Outlet
Essentiel Antwerp
Van Arendonk
Mephisto
Gerry Weber

Populaire folders

Over Top Shop

In de Britse stad Sheffield werd in 1964 het merk Top Shop opgericht. Dit merk begon vrij klein, maar wist al snel onwijs hard te groeien in het Verenigd Koninkrijk. Deze groei resulteerde uiteindelijk in de opening van ruim 300 winkels in het Verenigd Koninkrijk. Ondertussen werd ook de stap naar het buitenland gemaakt; in totaal heeft dit kledingmerk méér dan 500 winkels wereldwijd.

Ook in ons land vind je meerdere winkels van Top Shop terug. In onder meer Brussel, Fayt-lez-Manage en Colfontaine zijn de winkels van Top Shop te vinden. In deze winkels vind je ene ongekend uitgebreid aanbod van kledingartikelen, cosmetica artikelen, schoenen en aanverwante producten.

Als je liever online shopt, is dat ook mogelijk bij dit Britse merk. In de webshop van Top Shop kan je selecteren dat je uit België komt, waarna je direct het passende aanbod voorgeschoteld krijgt. Dit uitgebreide aanbod is daarbij onderverdeeld in de volgende categorieën: New In, Clothing, Dresses, Jeans, Shoes, Bags & Accessoires, Brands & Sale. Per categorie vind je een uitgebreid aanbod van artikelen die niet al te duur zijn geprijsd. Juist de prijs-kwaliteitsverhouding valt bij dit Britse merk in positieve zin op.

Bestel je via de webshop van Top Shop voor meer dan 50 euro? Dan hoef je geen rekening te houden met verzendkosten; in dat geval worden de verzendkosten door Top Shop voor haar rekening genomen. Bij kleinere orders moet je wel enkele euro’s aan verzendkosten betalen.

Het retourneren van de ontvangen artikelen is mogelijk in een termijn van 28 dagen. Voor het retourneren van de artikelen dien je alle gemaakte kosten zelf te betalen. Op de website kan je een retouraanvraag doen en de vervolgstappen doorlopen.

Wil je in contact komen met de klantendienst van Top Shop? Vul daarvoor via de webshop een online contactformulier in! Via Instagram, Facebook, Twitter, Pinterest en Snapchat blijf je op de hoogte van dit Britse merk.