Gerry Weber

Gerry Weber folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Gerry Weber

Vergelijkbare winkels

Chaussea
The Fashionstore
Ken Shoe Fashion
Miniso
Cavallaro Napoli
Caroline Biss
Birkenstock
Camaieu
Converse
Cortefiel
Scotch & Soda
Springfield
Peter Hahn
Luxury Outlet
Essentiel Antwerp
Van Arendonk
Mephisto
Gerry Weber

Populaire folders

Tips voor Gerry Weber korting

Gerry Weber folders

De Duitse modefabrikant Gerry Weber geeft vrouwen uitstraling. Deze woorden zie je direct naar voren komen op de website van Gerry Weber. Dit Duitse merk biedt daarvoor een divers aanbod van kleding en accessoires aan. Je geniet hierbij meerdere keren per jaar van een nieuwe collectie, waardoor je jouw kledingkast blijvend aan kunt vullen. Daarbij geniet je óók nog van scherpe prijzen; dit is te danken aan de promoties van Gerry Weber. Deze promoties kun je in de winkels vinden, kun je via de website vinden en kun je ook in de Gerry Weber folders zien. In deze folders vind je eigenlijk voortdurend de beste aanbiedingen van Gerry Weber. Wil je deze promoties liever niet zelf in de gaten houden? Wij nemen dat werk voor je uit handen; op deze pagina vind je namelijk altijd een overzicht van alle lopende promoties van Gerry Weber.

Gerry Weber België

Voor de oprichting van het bedrijf Gerry Weber moeten we naar het jaar 1973. Op 1 maart van dat jaar start men in de Duitse plaats Halle met dit bedrijf. In eerste instantie is het merk niet super populair, maar daar komt snel verandering in. Deze verandering is met name te danken aan de populaire damescollecties van Gerry Weber. Uiteindelijk zorgt deze populariteit er ook voor dat de kleding van Gerry Weber ook in andere landen verkrijgbaar wordt. Ook in ons land kun je al vele jarenlang genieten van de prachtige kledij van Gerry Weber. Voor het aanschaffen van deze kledij moet je naar één van de winkels van Gerry Weber toe; dit merk heeft in ons land geen webshop.

Gerry Weber winkels

Heb je in het verleden vaker kleding van Gerry Weber gekocht? Dan weet je ongetwijfeld dat deze kleding fraai is, heerlijk zit en een prima prijs-kwaliteitsverhouding kent. Om van deze kleding te kunnen genieten, dien je wel naar één van de Gerry Weber winkels toe te gaan. Gelukkig zijn er in ons land inmiddels meerdere van deze winkels te vinden! Je vindt de winkels in onder meer Lommel, Sint-Truiden, Tongeren, Leuven, Antwerpen en Gent. Op de website van Gerry Weber België vind je een overzicht van alle winkels. In dit overzicht vind je ook direct de adresgegevens en de openingstijden. Als je de kleding van Gerry Weber wilt kopen, zou je dus naar één van de winkels toe moeten.

Gerry Weber collecties

Zoals de meeste grote modemerken komt ook Gerry Weber jaarlijks met meerdere collecties op de proppen. Met deze collecties richt het merk zich eigenlijk op de moderne en trendy vrouw. Een vrouw die graag verzorgd voor de dag komt en op zoek naar een fraaie uitstraling is. Dankzij de kleding van Gerry Weber kun je absoluut een fraaie uitstraling verkrijgen. Bijkomend voordeel is dat het merk echt met enige regelmaat met nieuwe collecties op de proppen komt. Met dank aan deze collecties kun je het gehele jaar door geschikte kleding aanschaffen. Kleding die van een prima kwaliteit is en heerlijk zit.

Aanbod op de website

Zou je graag de kleding van Gerry Weber via de online kanalen willen bestellen? Dat behoort helaas niet tot de mogelijkheden. Gerry Weber heeft er namelijk voor gekozen om de kleding alleen vanuit de winkels te verkopen. Gelukkig kun je op de website van Gerry Weber alsnog de nodige inspiratie op doen. Als je een kijkje op de website neemt, zie je direct allerlei foto’s naar voren komen. De kleding die je op deze foto’s ziet, zijn stuk voor stuk kledingstukken van Gerry Weber. Mocht je interesse in één van de kledingstukken hebben, kun je daarvoor naar de dichtstbijzijnde winkel toegaan.

Inspiratie & advies

Weet je niet zo goed welke kledingstukken bij jou leuk staan? Ga langs bij één van de Gerry Weber winkels. De deskundige en vriendelijke medewerkers informeren je maar al te graag. Samen kunnen jullie de huidige collecties bekijken, waarbij de Gerry Weber expert je van handige tips kan voorzien. Als je inspiratie op wilt doen, ben je daarvoor ook in één van de winkels van harte welkom. Tevens kun je via de website van Gerry Weber ook de nodige inspiratie op doen. Zoals we hierboven al aangegeven hebben, kun je immers de nodige foto’s op de website bekijken.

Nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van de nieuwste collecties van Gerry Weber? En wil je ook als eerste op de hoogte gehouden worden van nieuwe promoties? Meld je direct voor de nieuwsbrief van Gerry Weber aan. Met dank aan deze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de nieuwste collecties, nieuwste modetrends en nieuwste promoties.

Over Gerry Weber

De Duitse modefabrikant Gerry Weber werd al in 1973 opgericht. In de Duitse plaats Halle startte dit bedrijf met het ontwerpen, fabriceren en leveren van met name dameskleding. Door de jaren heen is het assortiment van Gerry Weber behoorlijk uitgebreid, waardoor het voor dames nóg leuker is om bij dit hippe merk te shoppen.

Op de website van Gerry Weber kan je een overzicht van alle winkels vinden. Hieruit blijkt direct dat het merk behoorlijk goed vertegenwoordigd is in ons land; onder meer in Antwerpen, Diest, Leuven, Roeselare, Mechelen, Kortrijk, Gent en Sint-Truiden zijn winkels van dit merk te vinden. Voor een compleet overzicht kan je de website van Gerry Weber raadplegen.

Shop je liever online? Ook dat kan in de internationale webshop van Gerry Weber. Deze webshop is volledig in het Nederlands, maar bij het afrekenen moet je wel het juiste land selecteren. Vervolgens rekent de webshop direct wat de verzendkosten zijn; je kunt daarbij ook voor ons land kiezen.

In de webshop kan je in de menubalk op ‘Mode’ klikken, waarna je een hele lijst met verschillende kledingstukken voor dames te zien krijgt: Shirts, Knitwear, Blouses, Blazers, Broeken, Jurken, Rokken, Jassen/Mantels en Accessoires. Per categorie vind je meerdere aanverwante kledingstukken én allerlei verschillende varianten.

Let bij het afrekenen dus goed op de verzendkosten. Daarbij is het goed om te weten dat Gerry Weber kosteloze retournering aanbiedt. Je kunt hiervoor het meegestuurde retourlabel en retourformulier voor gebruiken. De retournering dient wél plaats te vinden binnen 14 dagen na het in ontvangst nemen van de artikelen.

Mocht je vragen hebben, kan je op werkdagen van 08.00 tot 20.00 uur contact met de klantenservice opnemen. Je kunt hiervoor bellen naar 00800 999 22 333 of mailen naar [email protected]. Ook op zaterdag is de klantendienst bereikbaar van 09.00 tot 16.00 uur.