Eten & Drinken

Lyfra folders

Ontvang nu korting bij Lyfra met folder aanbiedingen

advertentie
advertentie

Meer Eten & Drinken folders

Makro Folder

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 27.07.2022 t/m 09.08.2022

> Folder bekijken

Makro Folder

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 27.07.2022 t/m 09.08.2022

> Folder bekijken

Renmans Folder

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 05.08.2022 t/m 14.08.2022

> Folder bekijken

Makro Folder

Geldig van 10.08.2022 t/m 23.08.2022

> Folder bekijken

Renmans Folder (FR)

Geldig van 12.08.2022 t/m 18.08.2022

> Folder bekijken

Vleesmeester Folder

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 03.08.2022 t/m 09.08.2022

> Folder bekijken

Makro Folder

Geldig van 10.08.2022 t/m 23.08.2022

> Folder bekijken

Budgetslager Folder

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 03.08.2022 t/m 09.08.2022

> Folder bekijken

Meer Eten & Drinken winkels

Verlopen Lyfra folders

Populaire folders

Lyfra folders

TitelStartdatumEinddatum
Lyfra Folder01.01.202231.01.2022
Lyfra Folder01.12.202131.12.2021
Lyfra Folder01.08.202131.08.2021
Lyfra Folder01.07.202131.07.2021
Lyfra Folder01.06.202130.06.2021

Tips voor Lyfra korting

Lyfra folders

In ons land vind je meerdere flinke groothandels. Eén van de meest toonaangevende groothandelsondernemingen is zonder twijfel Lyfra. Met name in de afgelopen jaren heeft deze groothandelsonderneming echt een flinke groei doorgemaakt. Een groei die terug te vinden is in de hoeveelheid klanten, maar ook in het aanbod. Recentelijk is het aanbod alleen maar verder en verder uitgebreid, waardoor allerlei zakelijke klanten en consumenten naar hartenlust bij Lyfra kunnen shoppen. De lage prijzen zijn hierbij overigens ook nog een belangrijk kenmerk; de laagste prijzen vind je in de Lyfra folder terug. De Lyfra folders staan bom vol met de beste promoties van Lyfra. Shoppen bij Lyfra is hierdoor niet alleen leuk, maar ook nog eens (heel) voordelig.

Lyfra België

Ruim 40 jaar geleden werd door Tabacofina een eerste groothandel in België overgenomen. Het doel van de fabrikant Tabacofina was om in ons land een centrale rol in te nemen in de wereld van tabak. Het gevolg daarvan was dat gaandeweg meer en meer groothandels overgenomen werden. Uiteindelijk besloot men in 1997 om al deze groothandels samen te smelten tot één geheel; de firma Lyfra-Partagro nv was hierdoor geboren. Onder deze naam maakte het bedrijf een mooie groei door, waarna in 2006 de naam aangepast werd naar Lyfra nv. Onder die naam heeft Lyfra een nóg grotere groei door weten te maken. Iets wat ook te danken is aan een overname in 2010 door de Landewyck Group. Deze holding is nu eigenaar van Lyfra en doet dit met verve. Op het moment van schrijven heeft Lyfra meer dan 200 medewerkers in dienst.

Lyfra vestigingen

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, heeft Lyfra een flinke groei doorgemaakt. Dit uit zich onder meer in de opening van twee vestigingen in ons land; deze vestigingen zijn te vinden in Lot en Wijnegem. Waarom specifiek in deze twee plaatsen? Dit heeft puur met de logistiek te maken; vanuit deze twee plaatsen kan heel België en Luxemburg bevoorraad worden. Voor de bevoorrading maakt Lyfra overigens gebruik van haar wagenpark. Door de jaren heen heeft men een wagenpark van meer dan 60 vrachtwagens op weten te tuigen. Een wagenpark waardoor Lyfra in staat is om altijd en overal de gewenste producten te leveren. Doordat Lyfra dit allemaal in eigen beheer heeft, is het bedrijf bovendien in staat om snel te schakelen.

Bestellen bij Lyfra

Wil je als bedrijf zijnde een bestelling bij Lyfra plaatsen? Dat is op meerdere manieren mogelijk. Je kunt online een bestelling plaatsen, terwijl je ook telefonisch een bestelling bij Lyfra kunt plaatsen. Over het algemeen hanteert Lyfra vervolgens de volgende stelregel: binnen twee werkdagen worden de bestelde producten op het gewenste adres bezorgd. Dat is vrij snel, niet waar? Voor de online bestellingen heeft Lyfra het SelinEvo systeem ontwikkeld. Via dit systeem kunnen alle Lyfra klanten makkelijk hun bestellingen plaatsen. Tevens worden de klanten via dit systeem gewezen op de actuele Lyfra folders en de beste promoties.

Aanbod op de website

Wil je meer weten over het actuele aanbod van Lyfra? Dan doe je er slim aan om de website van Lyfra raad te plegen. Op de website kun je klikken op ‘Assortiment’, waarna je tussen allerlei categorieën kunt kiezen. Zo kun je het aanbod van rookwaren, van snoep, van drank en van telefonie bekijken. De laatstgenoemde categorie is binnen Lyfra één van de belangrijkste categorieën. In ons land is Lyfra namelijk uitgegroeid tot één van de grootste aanbieders van simkaarten.

Webcataloog

Zou je graag het volledige assortiment van Lyfra in kunnen zien? Dan is het mogelijk om via de website van Lyfra naar de webcataloog van Lyfra toe te gaan. In deze webcataloog – dit is eigenlijk een compleet online magazine – kun je echt alle producten vinden. bovendien is het mogelijk om via deze webcataloog een bestelling te plaatsen, indien je een klant bij Lyfra bent. Mocht je op dit moment nog geen klant zijn, kun je overigens online direct een account aanmaken. Deze webcataloog is overigens in zowel het Nederlands als in het Frans te vinden; dit geldt eigenlijk voor de gehele website van Lyfra.

Contact en advies

Heb je vragen? Of wil je van het juiste advies voorzien worden? In beide gevallen kun je het beste contact opnemen met de klantenservice van Lyfra. Ook is het mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met één van de twee vestigingen van deze groothandel. Mocht je het liefste van persoonlijk advies voorzien worden, kun je het beste een afsprak met een vertegenwoordiger inplannen. Dit kun je ook via de website van Lyfra doen.

Over Lyfra

De firma Lyfra is naar eigen zeggen één van de belangrijkste Belgische groothandelsondernemingen. Deze onderneming richt zich al ruim 40 jaar op de markt van telefoonkaarten, drank, snoepen en rookwaren. Ook verzorgt dit bedrijf de distributie van onder meer postzegels; naar eigen zeggen heeft men door de jaren heen een klantenbestand van ruim 5000 klanten op weten te bouwen.

Lyfra werd al in 1997 opgericht en was het gevolg van een fusie tussen verschillende eenheden. In de jaren daarna wist het bedrijf meerdere andere bedrijven over te nemen, waardoor het een eerste indrukwekkende groei wist te behalen. Die groei heeft zich door de jaren heen doorgezet; meer en meer klanten maken tegenwoordig gebruik van de diensten van Lyfra.

Op de website van Lyfra is meer informatie te vinden over het assortiment van deze handelsonderneming. Als je in de menubalk op ‘Assortiment’ klikt, krijg je namelijk verschillende productcategorieën te zien: Rookwaren, Snoep, Drank, Telefonie en Non-food. Per categorie vind je een divers aanbod van producten die door Lyfra worden verstrekt aan de aangesloten leden. Mocht je je met jouw onderneming ook bij Lyfra aan willen sluiten, is dat mogelijk door telefonisch contact op te nemen. Je kunt je direct als klant aanmelden, waarna je ook direct telefonisch jouw bestelling kunt plaatsen.

Door de jaren heen heeft Lyfra zoals gezegd een fraaie groei door weten te maken. Dit is ook terug te zien in de vestigingen die deze firma momenteel in ons land heeft; in Wommelgem, Lot en Genk vind je de vestigingen van Lyfra terug. Meer informatie over deze vestigingen is terug te vinden op de website van deze handlelsonderneming.

Heb je vragen? Dan kan je een online contactformulier invullen of kan je rechtstreeks contact opnemen met één van de vestigingen. Hiervoor bel je naar 03 355 31 10 (Wommelgem), 02 331 09 00 (Lot) of 089 36 41 32 (Genk).