Zinzi

Zinzi folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Zinzi

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Victoria
Zinzi
MADELEINE
ONLY
Lucardi
CKS
Fred & Ginger
Swarovski
Karen Millen
Twice As Nice
Pandora

Populaire folders

Tips voor Zinzi korting

Zinzi folders

Ben je op zoek naar nieuwe oorbellen, armbanden of ringen? Of wil je een stijlvol dameshorloge of stijlvolle hanger kopen? Voor dergelijke modeaccessoires ben je bij het merk Zinzi aan het juiste adres. Dit merk is in Nederland erg groot geworden, waarna het ook de overstap naar ons land heeft gemaakt. Daar zijn vooralsnog veel vrouwen blij mee, aangezien Zinzi oprecht fraaie sieraden aanbiedt. Spreekt de stijl van deze sieraden jou ook wel aan? Dan hebben we nog meer goed nieuws voor je: je kunt bij Zinzi van aantrekkelijke kortingen profiteren. Deze kortingen vind je in de actuele Zinzi folders. De Zinzi folders vind je altijd op deze pagina. Je hoeft dus in principe alleen deze pagina te checken. Nadat je dat gedaan hebt, kun je via de Zinzi folders goedkoop de sieraden en andere producten van Zinzi kopen. De ervaring leert in ieder geval dat de kortingen vrij hoog oplopen.

Zinzi België

Voor de historie van Zinzi moeten we naar het jaar 2003. In dat jaar wordt in Nederland gestart met de eerste collectie. Deze collectie draait om fun, fashion, vrouwelijk, betaalbaar en luxe. Kijk, dat zijn nog eens zaken die veel mensen aanspreken. In Nederland maakte Zinzi een geweldige groei door, waarna het ook de overstap naar nadere Europese landen maakte. Wat Zinzi erg sterk doet, is het inzetten van ambassadrices. In Nederland gaat dit onder meer om de bekende voetbalster Lieke Martens. Zij is één van de gezichten van Zinzi. Ook in ons land heeft Zinzi inmiddels naam en faam gemaakt. Als je op zoek naar betaalbare sieraden bent, zit je bij dit Nederlandse sieradenmerk in ieder geval goed.

Zinzi dealers

Wil je graag de sieraden van Zinzi bekijken en/of kopen? Eén van de mogelijkheden die je dan hebt, is om naar één van de dealers van Zinzi te gaan. Op het moment van schrijven heeft Zinzi tientallen dealers in ons land zitten. Dit zijn dus geen officiële winkels van Zinzi, maar zijn zogeheten wederverkopers. Door op de website naar ‘Verkooppunten’ te gaan, krijg je een overzicht van deze dealers. Per dealer vind je de contact- en adresgegevens. Ook is het mogelijk om je woonplaats in te vullen. De tool van Zinzi toont vervolgens aan waar de dichtstbijzijnde dealer voor jou te vinden is. Het ligt overigens in de lijn der verwachtingen dat er meer en meer dealers deze producten aan gaat bieden. Zinzi is – op het moment van schrijven – namelijk nog fors aan het groeien in ons land.

Zinzi cadeaus

Ben je voor een vrouw of meisje op zoek naar een leuk cadeau? Ga dan vooral eens naar de website van Zinzi. Op de website kun je in de bovenbalk op ‘Cadeaus’ klikken, waarna je tal van leuke cadeaus voorgeschoteld krijgt. Deze cadeaus variëren van cadeaubonnen tot aan lipgloss of kleine sieraden. Het is mogelijk om op prijs te filteren, waardoor je met elk budget wel een geschikt cadeau uit weet te kiezen. Super leuk om te geven, nóg leuker om te krijgen.

Aanbod op de website

Bij Zinzi is het maar al te goed mogelijk om online te shoppen. Dit is te danken aan de overzichtelijke webshop, waarin het uitgebreide aanbod overzichtelijk aangeboden wordt. Dit komt onder meer door de verschillende categorieën: Oorbellen, Armbanden, Ringen, Horloges, Kettingen, Hangers en Cadeaus. Ook is het nog mogelijk om in de menubalk op ‘Sale’ te klikken. In die categorie vind je alle items die op dit moment door Zinzi in de korting aangeboden worden. Dit zijn dus eigenlijk de promoties die je ook in de Zinzi folders aantreft. Heb je de gewenste producten bij Zinzi gevonden? Je laat deze makkelijk en veilig thuisbezorgen, waarna je 60 dagen bedenktijd hebt. Tijdens deze periode kun je de ontvangen producten eventueel simpel retourneren. Qua voorwaarden heeft Zinzi haar zaakjes ook op orde.

Nieuwsbrief & social media

Wil je op de hoogte blijven van dit geweldige sieradenmerk? Dit doe je door je voor de nieuwsbrief aan te melden. In de nieuwsbrief vind je de nieuwste promoties, collecties en acties. Ook kun je met de nieuwsbrief de nodige inspiratie opdoen. Dat laatste doe je overigens ook door Zinzi op social media te volgen. Dit merk is actief op Facebook, Instagram en Pinterst.

Contact

Voor vragen kun je bellen naar 010 238 08 03 of een mailtje sturen naar [email protected]. Ook is het mogelijk om een bericht via Facebook te sturen of te Whatsappen naar 085 000 4111. De klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur.

Over Zinzi

In 2003 werd het sieradenmerk Zinzi opgericht in Nederland. Dit sieraadmerk heeft zich vanaf het begin toegelegd op het ontwerpen van betaalbare doch luxe sieraden. Die focus heeft bijzonder goed uitgepakt, aangezien Zinzi een flinke groei door heeft weten te maken. Momenteel is Zinzi niet alleen maar in Nederland actief, maar ook in ons land.

Als je op de website van Zinzi een kijkje neemt, zie je bovenaan direct ‘Verkooppunten’ staan. Als je daarop klikt, zie je direct welke winkels de sieraden van Zinzi in ons land verkopen. Je kunt hierbij ook jouw woonplaats invullen, waarna de tool direct aangeeft waar het dichtstbijzijnde verkooppunt voor jou te vinden is.

Ondertussen is het ook nog mogelijk om via de webshop van Zinzi te shoppen. In deze webshop vind je het uitgebreide aanbod terug onder de volgende categorieën: Nieuw, Oorbellen, Armbanden, Ringen, Horloges, Kettingen, Hangers, Cadeaus, Sale en Collecties. Als je voor de laatstgenoemde categorie kiest, kun je ook nog per categorie gaan shoppen.

Heb je online fraaie sieraden gevonden? Je kunt deze direct online bestellen en naar het gewenste adres laten bezorgen. Voor deze verzending hoef je zelf niks te betalen. Bovendien worden de bestelde artikelen al binnen 1 á 2 werkdagen op het gewenste adres bezorgd. Nadat je deze artikelen in ontvangst hebt genomen, heb je 60 dagen de tijd om deze artikelen te retourneren. Indien je aan de retourinstructies en retourvoorwaarden van Zinzi voldoet, is ook de retournering volledig kosteloos.

Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur kun je contact opnemen met de klantendienst van Zinzi. Daarvoor kun je een bericht via Facebook sturen, bellen naar 010 238 08 03, een Whatsapp bericht sturen naar 06 45 64 36 45 of mailen naar [email protected]. Via Facebook en Instagram blijf je ook op de hoogte van de nieuwste collecties en promoties.