TUI

TUI folders

TUI Folder

Geldig van 19.01 t/m 31.08

Profiteer nog 75 dagen van deze TUI Folder met actuele promoties. Ontdek de nieuwste TUI aanbiedingen en bespaar op uw aankopen.

Folder bekijken

TUI Folder

Geldig van 19.01 t/m 31.08

Profiteer nog 75 dagen van deze TUI Folder met actuele promoties. Ontdek de nieuwste TUI aanbiedingen en bespaar op uw aankopen.

Folder bekijken

TUI Folder

Geldig van 01.06 t/m 28.02

Profiteer nog 256 dagen van deze TUI Folder met actuele promoties. Ontdek de nieuwste TUI aanbiedingen en bespaar op uw aankopen.

Folder bekijken

TUI Magazine

Geldig van 31.05 t/m 31.03

Profiteer nog 287 dagen van deze TUI Magazine met actuele promoties. Ontdek de nieuwste TUI aanbiedingen en bespaar op uw aankopen.

Folder bekijken

TUI Magazine

Geldig van 31.05 t/m 31.03

Profiteer nog 287 dagen van deze TUI Magazine met actuele promoties. Ontdek de nieuwste TUI aanbiedingen en bespaar op uw aankopen.

Folder bekijken

TUI VIP Magazine

Geldig van 01.05 t/m 31.03

Profiteer nog 287 dagen van deze TUI VIP Magazine met actuele promoties. Ontdek de nieuwste TUI aanbiedingen en bespaar op uw aankopen.

Folder bekijken

TUI Magazine

Geldig van 01.01 t/m 31.12

Profiteer nog 197 dagen van deze TUI Magazine met actuele promoties. Ontdek de nieuwste TUI aanbiedingen en bespaar op uw aankopen.

Folder bekijken

TUI Magazine

Geldig van 01.01 t/m 31.03

Profiteer nog 287 dagen van deze TUI Magazine met actuele promoties. Ontdek de nieuwste TUI aanbiedingen en bespaar op uw aankopen.

Folder bekijken

Vergelijkbare winkels

Euroreizen
Solmar
Herman & Vandamme Busreizen
Vakantieveilingen
BungalowSpecials.be
HotelSpecials
Joker
KILROY
Booking.com
Rentalcars.com
Hertz
Thomas Cook
Sunweb
Sunparks
Sunjets
Ruiterplaat
Roompot
Neckermann Reizen

Populaire folders

Tips voor TUI korting

TUI folders

Op vakantie gaan; het is eigenlijk altijd heerlijk. Je komt even uit de sleur van het leven. Je kunt tijdens je vakantie lekker tot rust komen. En je kunt nieuwe gebieden ontdekken. Aangezien je uit héél veel gebieden kunt kiezen, is het wel belangrijk om over je wensen na te denken. Welk land zou je nog wel eens willen bezoeken? Hoe lang wil je op vakantie gaan? En wat voor soort vakantie wil je boeken? Als je een vakantie wilt boeken, zit je hiervoor in ieder geval bij TUI goed. Deze reisoperator biedt allerlei soorten reizen en vakanties tegen scherpe prijzen aan. Dat is zéker het geval als je profiteert van één van de promoties uit de TUI folders. In de TUI folders vind je eigenlijk altijd de beste reizen tegen de scherpste prijzen. Door van zo’n promotie te profiteren, begint je vakantie in ieder geval erg goed.

TUI België

Als je tegenwoordig een vakantie wilt boeken, heb je hier veel mogelijkheden voor. Je kunt via internet zelfstandig een vakantie boeken, maar je kunt ook naar een reisoperator toegaan. Binnen het huidige aanbod van reisoperators is TUI één van de grootste partijen. Deze operator werd jaren geleden opgericht in Duitsland en is momenteel wereldwijd actief. Ook in ons land heeft TUI inmiddels een flinke naam opgebouwd. Dit is te danken aan de diversiteit van reizen, maar ook aan de schaalvoordelen. Doordat TUI zo’n grote reisoperator is, is men in staat om reizen tegen zeer scherpe prijzen aan te bieden. Bovendien ben je bij TUI België in staat om allerlei extra’s te boeken. Hierbij kun je ook aan huurwagens denken, evenals aan excursies ter plekke.

TUI shops

Wil je graag binnenkort op vakantie gaan? Dan is het zaak om op zoek naar een geschikte vakantie te gaan. Als je dit lastig vindt, kun je het beste even langsgaan bij één van de TUI shops. Bij deze shops kun je niet alleen reizen boeken, maar word je ook van het beste advies voorzien. In deze shops zijn namelijk ervaren reisspecialisten actief. Zij weten precies welke bestemmingen op je wensen aansluiten. En zij weten ook op welke manier je zo goedkoop mogelijk op vakantie kunt gaan. Bijkomend voordeel: de TUI shops zitten inmiddels door ons gehele land verspreid. Ga naar de website en klik op ‘TUI Shops’. Nadat je dat gedaan hebt, kun je per provincie de verschillende winkels bekijken. Bij een winkel bij jou in de buurt kun je met een gerust hart je komende vakantie boeken.

TUI extra’s

Bij het boeken van een vakantie komt het nodige kijken. Je wilt bijvoorbeeld goedkoop op vakantie gaan, maar je wilt ook van de juiste voorwaarden verzekerd zijn. Dat ben je bij TUI sowieso. Deze reisoperator biedt meerdere garanties aan, waardoor je met een gerust hart een vakantie kunt boeken. Bovendien heb je hierbij de keuze uit de nodige extra’s. Denk hierbij aan het boeken van excursies ter plekke, het online inchecken voor je vlucht en het boeken van een huurauto. Check online even alle extra’s van TUI. Met deze extra’s maak je je vakantie op voorhand namelijk al een stuk leuker.

Aanbod op de website

Van wat voor vakantie wil je genieten? Ongeacht wat je vakantiewensen zijn, ben je in staat om de gewenste vakantie bij TUI te boeken. Dit is te danken aan het ongekend diverse aanbod van deze reisoperator. Om hier een indruk van te krijgen, hoef je alleen maar naar de website toe te gaan. Op de website zie je namelijk al direct allerlei soorten reizen naar voren komen. Ook kun je filteren op soort vakantie, waaronder Autovakantie, Sportvakantie, Vliegvakantie en Citytrips. Per categorie vind je een divers aanbod van super leuke vakanties. En heb je online de gewenste vakantie gevonden? Dan boek je deze ook nog eens snel en veilig bij TUI.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de beste promoties van TUI? Of wil je gedurende het jaar de nodige inspiratie opdoen voor je komende vakantie(s)? In beide gevallen is het aan te raden om je voor de nieuwsbrief aan te melden. In deze nieuwsbrief vind je veel handige tips, terwijl je ook direct met winacties mee kunt doen.

Social media & contact

Zit je met een dringende vraag? Je kunt bij één van de TUI shops bij je in de buurt langsgaan, maar je kunt ook online contact opnemen. Op de website van TUI vind je de contactgegevens. Ook kun je TUI via social media volgen. Men is actief op Twitter, Facebook, YouTube en Instagram.

Over TUI

De reisoperator Tui, Touristik Union International, zag in het jaar 1968 in Duitsland het levenslicht. Deze reisoperator ontstond door een associatie van meerdere touroperators uit Duitsland. Deze touroperators besloten om de handen in een te slaan, waarna twee jaar later nog meer touroperators bij deze fusie betrokken werden.

Het ging al vrij snel met TUI. In 1995 maakte de firma bijvoorbeeld de overstap naar Oostenrijk en Nederland, terwijl TUI ook vanaf het jaar 1996 in ons land actief is. In onder meer ons land heeft TUI door de jaren heen een flinke groei door weten te maken. Dit komt enerzijds door het uitgebreide aanbod en anderzijds door de prima voorwaarden/service van TUI.

Via de website van TUI ben je direct in staat om de gewenste vakantie uit te kiezen. Je kunt de gewenste bestemming, de gewenste data en het aantal reizigers invullen, waarna de tool direct de mogelijke vakanties/accommodaties voorschotelt. Ook kan je zelf filteren op allerlei soorten vakanties, waaronder vliegvakanties, rondreizen, autovakanties, sportvakanties, skivakanties, citytrips en cruises.

Bij het boeken van een reis is het advies om goed op de Algemene Voorwaarden te letten. Check bijvoorbeeld of je in een later stadium jouw reis nog kunt wijzigen of kunt annuleren. Ook is het mogelijk om via de website van TUI direct extra’s te boeken, waaronder een huurauto, luchthavenvervoer of excursies. Ook vind je online meer informatie over reisformaliteiten en eventuele verzekeringen.

Voor al jouw vragen staat de klantenservice van TUI dagelijks voor je klaar. Van maandag t/m zaterdag van 09.00 tot 22.00 uur en op zondag van 10.00 tot 22.00 uur. Bel daarvoor naar 02 717 86 60 of start een chatgesprek via de website van TUI. Je kunt ook nog langsgaan bij één van de TUI shops in ons land; klik op de website van TUI op ‘TUI shops’ en vind direct de dichtstbijzijnde shop bij jou in de buurt.