Supermarkt

Buurtslagers folders

Ontvang nu korting bij Buurtslagers met folder aanbiedingen

Buurtslagers folders

advertentie

Buurtslagers Folder

Geldig van 31.03.2021 t/m 27.04.2021

> Folder bekijken

advertentie

Meer Supermarkt folders

Delhaize Folder Week 14

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 08.04.2021 t/m 14.04.2021

> Folder bekijken

Jumbo Folder Week 14

Nog 1 dag geldig
Geldig van 07.04.2021 t/m 13.04.2021

> Folder bekijken

Lidl Folder Week 15

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 12.04.2021 t/m 17.04.2021

> Folder bekijken

ALDI Folder Week 15

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 11.04.2021 t/m 17.04.2021

> Folder bekijken

Jumbo Folder Week 15

Geldig van 14.04.2021 t/m 20.04.2021

> Folder bekijken

Colruyt Folder

Geldig van 07.04.2021 t/m 20.04.2021

> Folder bekijken

Carrefour Folder Week 14

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 07.04.2021 t/m 12.04.2021

> Folder bekijken

Carrefour Folder

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 31.03.2021 t/m 12.04.2021

> Folder bekijken

Meer Supermarkt winkels

Verlopen Buurtslagers folders

Populaire folders

Buurtslagers folders

TitelStartdatumEinddatum
Buurtslagers Folder31.03.202127.04.2021
Buurtslagers Folder03.02.202103.04.2021
Buurtslagers Folder03.03.202101.04.2021
Buurtslagers Folder05.03.202101.04.2021
Buurtslagers Folder Week 0527.01.202107.02.2021

Tips voor Buurtslagers korting

Verkooppunten in supermarkten

Buurtslagers staat voor vers vlees aan messcherpe prijzen. De ingenieuze bedrijfsstructuur en strategie laat Buurtslagers toe die belofte dagelijks waar te maken. Buurtslagers is een winkelformule van Meat en More die staat voor een productie- en distributiecentrum met verkooppunten in tal van supermarktketens. Daarnaast zet het in op een uitgebreid, kwalitatief en hedendaags productgamma.

Vaste promoties

Bij Buurtslagers regent het promoties. Sommige acties zijn slechts geldig voor een bepaalde periode, maar er zijn ook tal van vaste promoties die heel het jaar door beschikbaar zijn. De vaste promo’s zijn: dag promoties, collis, 2 kg prijzen, 5 kg prijzen en een speciale barbecueprijslijst. De dag promoties zijn misschien wel het meest aantrekkelijk. Dit zijn kwalitatieve slagerijproducten met een extra hoge vaste korting, elke dag opnieuw! “Collis” verwijst naar voordeelverpakkingen die vakkundig zijn samengesteld door de medewerkers van Buurtslagers. Zo profiteert u van heerlijke combinaties aan een voordelig tarief. De “2 kg” of “5 kg” prijzen staan voor vleesproducten die goedkoper worden als u deze hoeveelheden koopt. Ideaal voor doorwinterde carnivoren, grote gezinnen of wanneer er een feestje aankomt. Met andere woorden: winkelen bij Buurtslagers is het hele jaar door profiteren van afgeprijsde producten van de bovenste plank. Smakelijk!

Nieuwsbrief

De nieuwsbrief van Buurtslagers verzamelt het laatste nieuws en veel meer in een handig bulletin. Schrijf u in via de website van Buurtslagers en ontvang tal van kortingen en aanbiedingen, kooktips en andere nieuwtjes. Af en toe valt er zelfs iets te winnen. Wenst u de nieuwsbrief niet langer te ontvangen? Uitschrijven is steeds mogelijk via de knop onderaan de nieuwsbrief.

Portieplanner

De portieplanner van Buurtslagers zorgt ervoor dat u nooit te veel of te weinig vlees koopt. Handig, zeker wanneer u voor grote groepen moet koken. De juiste inschatting maken van hoe veel vlees er precies nodig zal zijn is niet altijd eenvoudig. Het zou zonde zijn mochten uw gasten op hun honger blijven zitten, of als er eten moet weggegooid worden. Dankzij de portieplanner weet u voortaan precies hoe veel er nodig is voor een geslaagde feestmaaltijd. Voeg vervolgens uw producten rechtstreeks toe aan uw boodschappenlijstje en neem het mee naar de winkel.

Altijd in uw buurt

De naam van de winkel verraad het al enigszins, maar er is altijd wel een Buurtslagers in uw buurt te vinden. De kernprincipes van de winkel zijn niet voor niets “ambachtelijk en dicht bij huis”. Buurtslagers heeft zo’n 130 slagerijen, onder andere gelegen in supermarkten zoals Lidl, Delhaize, Smatch en Carrefour. Dankzij het grote aantal winkels in heel het land, hoeft u zich nooit ver te verplaatsen om bij uw favoriete slager langs te gaan. Zoek gewoon de dichtstbijzijnde vestiging aan de hand van uw postcode op de website van Buurtslagers. U vindt er ook de lokale vaste promoties en openingsuren.

Kooktips

De expertise van Buurtslagers vertaalt zich ook in kooktips. Wilt u leren bakken, braden, grillen, stoven of wokken? Ga gewoon naar de website en selecteer de bereidingswijze waarvoor u meer wilt weten. Bent u eerder opzoek naar de perfecte cuisson voor een specifiek ingrediënt (rundsvlees, lamsvlees, varkensvlees …)? Ook daarover vindt u massa’s tips op de website van Buurtslagers. Neem een kijkje en krijg de kunst van vleesbereidingen echt onder knie.

Verse producten

Buurtslagers staat voor verse producten aan scherpe prijzen. Het bedrijf slaagt er in prijzen laag te houden door grote volumes vleeswaren te bereiden met de hulp van grote machines. De afgewerkte producten worden vaak de dag zelf nog geleverd aan de Buurtslagers zelf, waardoor de versheid gegarandeerd is! Bovendien staat Buurtslagers garant voor kwaliteit. Zodra de eerste grondstoffen in het productiecentrum belanden, zijn ze onderhevig aan strenge kwaliteitscontroles. Kortom, dagverse vleesproducten van de beste kwaliteit, aan messcherpe prijzen; dat is wat u bij Buurtslagers mag verwachten.

Bestel online

De meeste producten zijn enkel te koop in de Buurtslagers-winkels zelf. Toch is het ook mogelijk om bepaalde vleesproducten online te bestellen. Het gaat dan om grote hoeveelheden of specifieke aanvragen. Voor grote groepen en feesten, is online bestellen misschien de beste keuze. Zo bent u zeker dat alles wat u zoekt nog beschikbaar is. Het minimumbedrag voor online bestellingen bedraagt €20. Na uw online bestellingen kunt u uw producten afhalen bij uw lokale Buurtslagers-filiaal.

Folder

In de Buurtslagers folder ontdekt u de nieuwe acties en promoties voor de komende periode. Raadpleeg de folder op de website van Buurtslagers of gewoon op deze pagina. U vindt er tal van kortingen en gratis-acties voor producten uit het hele assortiment. Volg deze pagina op de voet en doe er uw voordeel mee!

Over Buurtslagers

De Belgische slagerijketen Buurtslagers maakt onderdeel uit van Meat&More. Buurtslagers is, net zoals bijvoorbeeld Bon’Ap, een winkelformule van deze firma. Met dank aan een grote productiecentrale in Aalter is Buurtslagers in staat om vers vlees tegen voordelige prijzen aan te bieden. Door verschillende kwaliteitscontroles hoef je je over de kwaliteit van het verse vlees absoluut geen zorgen te maken.

Door de jaren heen heeft Buurtslagers een flinke groei door weten te maken. Voor de bewuste fijnproevers is het heerlijk om vers vlees bij één van de winkels te halen. De groei van deze firma is ook terug te zien in het aantal winkels; via de website kan je een totaal overzicht van de winkels vinden. Deze winkels bevinden zich met name in het noorden en Noordwesten van ons land. Vul online je woonplaats in en de tool toont direct aan waar de dichtstbijzijnde slager te vinden is.

De slagerijen van Buurtslagers zijn niet altijd op zichzelf staande slagers. Nee, de vestigingen zijn ook te vinden in bijvoorbeeld supermarkten van Lidl, Delhaize, Smatch en Carrefour. Ook dit is één van de redenen waarom Buurtslagers zo onwijs gegroeid is in de afgelopen jaren.

Via de website van de firma kan je ook het totale assortiment inzien. Met behulp van handige filters kan je razendsnel het gewenste vlees vinden; variërend van kip tot aan spareribs. Ook kan je in het assortiment allerlei bijgerechten vinden, zoals krielaardappelen en aardappelsalades. Het is ook mogelijk om deze producten online te bestellen en vervolgens deze producten thuis te laten bezorgen. De exacte voorwaarden (verzendkosten e.d.) zijn afhankelijk van de vestiging die de bestelde producten komt bezorgen.

Wil je meer informatie? Je kunt contact opnemen met de klantenservice van Buurtslagers. Je kunt daarvoor een online contactformulier invullen of rechtstreeks contact opnemen met één van de vestigingen.