Bobbejaanland

Bobbejaanland folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Bobbejaanland

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

De Kinderplaneet
ShopForGeek
De Rakker
Lobbes
De Speelvogel
Playmobil
The Bradford Exchange
Pipoos
Tuf Tuf
Multi-Land
Eurotoys
LEGO
Internet-Toys
Vertbaudet
Top1Toys
Bobbejaanland
Toys & Toys
MovieMAX

Populaire folders

Tips voor Bobbejaanland korting

Gratis app

Met de Bobbejaanland app hebt u alle informatie over het pretpark altijd binnen handbereik. Gebruik de app zeker ook terwijl u in het park bent om er de beste route samen te stellen. Zo loopt u nooit verloren en vindt u altijd de kortste weg naar uw favoriete attractie. Bovendien mist u geen enkele show want bij de start krijgt u telkens een automatische melding om u eraan te herinneren. De chat-functie in de app is dan weer de ideale gelegenheid om nieuwe vrienden te maken want het brengt u in contact met andere bezoekers! Aarzel niet om de app te downloaden en haal het meeste uit uw pretpark-bezoekje.

Abonnementsformules

Komt u wel eens vaker in een pretpark, of bent u van plan in de toekomst wat meer bezoekjes te brengen? Dan is een abonnement iets voor u. Niet alleen komt het goedkoper uit als u geregeld langsgaat. Een abonnement gaat ook gepaard met tal van andere voordelen. Één ding is zeker; ongeacht welke abonnementsformule u kiest: u geniet onbeperkt van de attracties, shows en evenementen. Inderdaad, zo vaak u maar wilt. Abonnementhouders profiteren bovendien van kortingen in de shops en het restaurant. Smakelijk!

Upgrade naar goud

De echte doorwinterde pretparkgangers zijn nog het meest gebaat bij een upgrade op het gewone abonnement. Door een upgrade te nemen naar een zilverabonnement, geniet men nog veel meer voordelen, zoals korting op bepaalde dag-attracties en zelfs gratis toegang tot andere pretparken. Is uw pretparkhonger nog niet gestild met een zilveren abonnement? Schakel dan over naar goud! Bovenop alle upgrades die met het zilver-abonnement gepaard gaan, profiteert u van nog meer voordelen. Zo ontvangt u vier vouchers om vrienden mee te nemen aan een voordelig tarief én u hebt altijd recht op parking. Ga naar de website van Bobbejaanland en kies het abonnement op maat van uw wensen.

Groepsticket

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Dat geldt zeker ook bij Bobbejaanland want wanneer u tickets voor een grote groep aankoopt, geniet u een lager tarief. Het aanbod is geldig voor groepen vanaf 20 personen. Ideaal dus voor een jeugdbeweging, school of sportclub. De toegang voor de begeleider is zelfs gratis. Bobbejaanland telt één begeleider per 15 jongeren. Overigens, kinderen onder 1 meter krijgen sowieso gratis toegang. Tip: probeer op tijd te boeken, want meestal is er bij Bobbejaanland een vroegboekkorting, ook voor grote groepen.

Sociale media

Bobbejaanland promoot het pretpark op sociale media zoals Twitter en Facebook. Wilt u geen enkele promotie missen of bent u gewoon geïnteresseerd in het reilen en zeilen in een pretpark? Volg Bobbejaanland dan op deze kanalen! U ontvangt er heel het jaar door weetjes over de attracties, shows en evenementen. Als er een nieuwe attractie wordt geopend, wilt u daar ongetwijfeld als eerste bij zijn. Dankzij de sociale media zit u altijd op de eerste rij.

Blog en nieuwsbrief

De Bobbejaanland-nieuwsbrief is hoogstwaarschijnlijk nog de beste manier om echt op de hoogte te zijn van alle nieuwigheden. U ontvangt de laatste weetjes namelijk rechtstreeks in uw persoonlijke mailbox. Handig, toch? Ook op de blog van Bobbejaanland verschijnen voortdurend interessante artikels. Ga ze zeker eens lezen en duik in de wereld van het pretpark.

Achtbanen

Bobbejaanland is een pretpark voor het hele gezin, met attracties voor jong en oud. De snelste achtbanen zijn echter niet voor iedereen weggelegd. Enkel de échte snelhuidsduivels laten zich niet afschrikken door een looping meer of minder. Door geregeld aan attracties te sleutelen en nieuwe achtbanen toe te voegen, blijft een bezoekje aan Bobbejaanland altijd een verrassing. Recent nog werd de Fury rollercoaster gebouwd, de snelste achtbaan van de Benelux! Dit is natuurlijk enkel voor de durvers.

Diensten

Een pretpark is meer dan attracties alleen. Doorheen het jaar worden in Bobbejaanland tal van evenementen en spectaculaire shows georganiseerd, zoals bijvoorbeeld de Halloweenshow. Ook op culinair vlak komt u aan uw trekken want er zijn verschillende eetgelegenheden met de favoriete gerechten voor jong en oud. Brengt u liever zelf wat eten mee? Dat is geen enkel probleem. In het park zijn picknickplaatsen voorzien waar u rustig van uw eigen lunch kunt genieten. Tot slot is er ook de mogelijkheid om te overnachten in de buurt van Bobbejaanland, meer specifiek in Camping Kort Heide. Zo hoeft u na een dagje vol spanning en plezier geen lange terugrit meer te volbrengen en kunt u in alle rust kamperen op deze gezellige camping!

Over Bobbejaanland

Wil je graag een leuke dag met jouw kinderen beleven? Dan biedt Bobbejaanland voldoende mogelijkheden. Dit attractiepark is gelegen in de plaats Lichtaart; gelegen tussen Herentals en Kasterlee. Het pretpark werd al in 1961 opgericht door de heer Bobbejaan Schoepen; de benaming van dit pretpark is ook direct duidelijk.

Bobbejaan Schoepen was eerder een succesvolle muzikant; na zijn wereldwijde tournees wilde hij één vaste plek hebben waar hij zich kon vestigen. Hij kocht een moerassig gebied van 30 hectare bij de plaats Lichtaart op. Op deze plek startte hij met een theaterzaal en met een zwembad. Het park werd al snel behoorlijk populair, waarna er meer en meer nieuwe attracties gebouwd werden. Hedendaags is het één van de meest bezochte attractieparken in ons land; voor zowel jong als oud valt hier meer dan genoeg te beleven.

Ook hedendaags is het park bezig met nieuwe attracties en nieuwe themagebieden. Als je graag een bezoek aan het park wenst te brengen, is het aan te raden om de tickets alvast online te bestellen. Deze tickets kan je via de website van Bobbejaanland aanschaffen. Op deze website vind je ook alle praktische informatie over bijvoorbeeld parkeren, openingstijden en de adresgegevens. Ook is het mogelijk om een abonnement te kopen, waardoor je vaker met hele gezin naar Bobbejaanland toe kan gaan. Dit attractiepark is eigenlijk een garantie voor een onwijs leuke en avontuurlijke dag.

Via de website is het ook mogelijk om je gehele bezoek te plannen. Ga hiervoor in de menubalk naar ‘Plan je bezoek’ en kies vervolgens tussen ‘Kalender’, ‘Tickets’, ‘Route’, ‘Onze app’, ‘Abonnementen’ en ‘Hotels’. Hiermee bereid je je in ieder geval perfect voor.

Heb je alsnog vragen? Daarvoor kan je een online contactformulier invullen of bellen naar +32 (0) 14 55 78 11.