Bofrost

Bofrost folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Bofrost

Vergelijkbare winkels

Delhaize Fresh Atelier
Agrimarkt
Jumbo
Ekoplaza
Bon Ap
Tanger Markt
Hyper Carrefour
Spar Express
Spar Colruyt
Smatch
Simply You
Rob
Origin'O
Collect&Go
CenB
Bio Shop
Allerhande
Shop & Go Delhaize

Populaire folders

Tips voor Bofrost korting

Bofrost app

Dankzij de Bofrost app hebt u het rijke assortiment aan kwalitatieve diepvriesproducten altijd bij de hand. Zo doet u op ieder moment van de daag uw inkopen, waar u maar wilt. Maak een account aan en begin meteen online te shoppen. Een extra handige tool binnen de app laat u toe om rechtstreeks producten van de folder te bestellen als u een catalogus voor u hebt liggen. Houdt uw smartphone boven de papieren catalogus, klik op fotoherkenning, en de producten van de cataloguspagina die u open hebt, verschijnen op uw schermpje! Handig want zo voegt u meteen de producten in uw online winkelmandje toe. De kalenderfunctie uit de app zorgt ervoor dat u gemakkelijk afspraken kunt plannen en opvolgen met Bofrost verkoopchauffeurs.

Kwaliteits- en smaakgarantie

Bofrost waakt streng over de kwaliteit en smaak van al haar producten. Om zeker te zijn dat de kwaliteitseisen gehaald worden, voert het regelmatig strenge controles uit. Bovendien gaat de voorkeur uit naar natuurlijke producten die zo min mogelijk bewerkt zijn. Bofrost garandeert namelijk dat hun producten gemaakt zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen of bestraalde ingrediënten. Ook genetische gewijzigde levensmiddelen komen er niet in. Door de producten kort na de oogst, vangst of slacht in te vriezen is de versheid ervan gegarandeerd. Daardoor zijn diepvriesproducten minstens even lekker en smaakvol.

Voedingsadvies

Een gezonde levensstijl is ook waar Bofrost voor staat. De producten zelf zijn gezond, vers en bereid zonder bewerking. Maar Bofrost gaat nog een stapje verder door haar klanten ook ruimschoots van deskundig advies te voorzien over gezonde voeding. De “wegwijzer gezonde voeding” is te vinden op de website van Bofrost en staat bol van tips voor een gezonde levensstijl. Tips gaan bijvoorbeeld over variatie in uw eetpatroon en gewoonten om voldoende te bewegen. Bent u op zoek naar advies of hebt u een specifieke vraag over een product? Neem gerust rechtstreeks contact op met de klantendienst en vraag naar advies. Vul het online formulier in en duid het vakje voedingsadvies aan, zodat u zeker bij de juiste specialist terecht komt.

Catalogi

De Bofrost catalogus is zowel online als op papier beschikbaar. Bezoek zeker eens de website om door het aanbod te bladeren. In principe is er om de paar maanden een nieuwe uitgave, zodat de inhoud steeds is afgestemd op het juiste seizoen. Hoewel diepvriesproducten per definitie langer meegaan en dus minder seizoensgebonden seizoen, bepaalt het seizoen toch welk soort gerechten er op tafel komen. Volg ook deze pagina van nabij, want aanbiedingen en folders worden hier telkens gepubliceerd. Zowel de volle hoofdcatalogus als de seizoenscatalogi zijn inmiddels een traditie geworden bij Bofrost klanten. Op tijd bestellen is de boodschap!

Kant-en-klaar

Hebt u eens geen tijd of zin om een volledige maaltijd klaar te maken? Dan bieden de heerlijke kant-en-klare gerechten van Bofrost soelaas. Deze voorgemaakte gerechten zijn in een mum van tijd klaar én zijn bovendien heel erg lekker. Kant-en-klaar betekent trouwens niet dat het ongezond hoeft te zijn. Bovendien is het aanbod veel groter dan de klassieke lasagne, moussaka of ovenschotel. Bij Bofrost hebt u de keuze uit honderden gerechten uit verschillende keuken. Uw dagelijkse kost was nooit sneller klaar.

Levering aan huis

Bofrost levert haar producten gratis tot bij u thuis, op het moment dat u het beste past. Hebt u eens geen tijd of zin om te koken? Bestel dan gewoon een kant-en-klare maaltijd die bovendien aan huis geleverd wordt. De betaling verloopt op het moment dat de producten geleverd worden, gewoon met de bankkaart. Meer nog, als een product niet naar wens is of niet aan u verwachting voldoet, neemt Bofrost dit zonder problemen terug en krijgt u integraal uw geld terugbetaald. Tevreden klanten zijn dan ook een prioriteit bij Bofrost.

Nieuwsbrief

U kunt zich makkelijk abonneren op de nieuwsbrief om op de hoogte te zijn van nieuwigheden en speciale acties. Daarnaast ontvangt u recepten en informatie over promoties en nieuwe producten. De Bofost nieuwsbrief wordt om de drie à vier weken verstuurd. Dit kan variëren van seizoen tot seizoen; zo ontvangt u bij seizoensgebonden recepten en aanbiedingen.

Aanbod voor iedereen

Bofrost is hét merk voor mensen die last hebben van allergieën. Al wie allergisch is aan tarwe, lactose, of gluten, kan bij Bofrost terecht voor het gluten- en lactosevrije gamma. De website van Borost bevat alle voedingsinformatie en allergenenlijsten. Mocht u nog meer info wensen, kunt u Bofrost online via e-mail bereiken, of de klantendienst opbellen. Het telefoonnummer is te vinden op de website. Bofrost geeft ook advies over wat nodig is om een gezonde voedingsstijl te hebben en afwisselend te eten. Online kunt u kiezen uit meer dan 510 producten, zowel via web desktop als mobiel . Levering is volledig gratis. Geen zorgen om op voorhand te betalen! Betalen kan namelijk met bankkaart bij levering.

Over Bofrost

Het Duitse bedrijf Bofrost werd in 1996 opgericht. Vanuit een kleine plaats in Duitsland wist het bedrijf al snel onwijs te groeien. Vanaf het eerste moment heeft het bedrijf zich gericht op het leveren van diepvriesproducten; daar is het hedendaags nog steeds in gespecialiseerd.

Door de jaren heen heeft het bedrijf ook de overstap naar ons land gemaakt. Naar eigen zeggen ben je bij Bofrost aan het juiste adres voor het kopen van diepvriesproducten van de beste kwaliteit. Je hebt hiervoor de keus uit meer dan 500 diepvriesspecialiteiten en uiteenlopende producten.

Je kunt deze producten aanschaffen in één van de filialen in Bofrost. In ons land heeft het bedrijf nogal veel filialen: in Asse, Brecht, Waarloos, Houthalen, Rotselaar, Wijgmaal, Vivegnis, Assesse, Strépy-Braquegnies, Zedelgem en Drongen zijn de vestigingen te vinden. Als je naar telefoonnummer 016 98 19 19 belt, kan de medewerker van Bofrost aangeven welke vestiging bij jou in de buurt artikelen kan leveren.

Het is ook mogelijk om de artikelen van Bofrost via de webshop te bestellen. Je hebt daarbij de keus tussen de volgende productcategorieën: IJs & Sorbet, Vruchten & Groenten, Aardappelen, Vis & Zeevruchten, Gevogelte & Vlees & Sauzen, Kant-en-klare gerechten & Soepen, Pasta & Pizza, Snacks, Brood & Gebak, BIO & Bofrost Free en Keukenhulpjes & Wijnen.

De bestelde worden gratis op het gewenste adres afgeleverd. Je kunt indien gewenst kiezen voor betaling ná levering. Is het ontvangen artikel niet naar wens? Dan kan je dat aan Bofrost kenbaar maken, waarna je het artikel terug kunt geven en je aankoopbedrag retour krijgt.

Wil je meer informatie? Daarvoor kan je op werkdagen tussen 08.00 en 20.00 uur naar 016 98 19 19 bellen. Ook via een online contactformulier op de website kan je in contact komen. Uiteraard is het mogelijk om bij één van de filialen rechtstreeks je vragen te stellen.