Wonen

Heytens folders

Ontvang nu korting bij Heytens met folder aanbiedingen

Heytens folders

advertentie

Heytens Catalogus

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 01.04.2021 t/m 15.04.2021

> Folder bekijken

advertentie

Meer Wonen folders

Brico Folder

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 31.03.2021 t/m 12.04.2021

> Folder bekijken

Jysk Folder Week 15

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 06.04.2021 t/m 18.04.2021

> Folder bekijken

Handyman Folder

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 04.04.2021 t/m 15.04.2021

> Folder bekijken

Pelckmans Folder

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 09.04.2021 t/m 18.04.2021

> Folder bekijken

Dema Folder Week 15

Geldig van 12.04.2021 t/m 25.04.2021

> Folder bekijken

Leen Bakker Magazine

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 06.04.2021 t/m 18.04.2021

> Folder bekijken

Bouwcenter Frans Vlaeminck Folder

Geldig van 08.04.2021 t/m 22.04.2021

> Folder bekijken

Medion Catalogus

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 08.04.2021 t/m 18.04.2021

> Folder bekijken

Meer Wonen winkels

Verlopen Heytens folders

Populaire folders

Heytens folders

TitelStartdatumEinddatum
Heytens Catalogus01.04.202115.04.2021
Heytens Folder01.02.202131.03.2021
Heytens Folder02.12.202031.01.2021
Heytens Folder28.09.202023.11.2020
Heytens Catalogus24.04.202024.09.2020

Tips voor Heytens korting

Heytens aanbiedingen

Ben je op zoek naar de meest fraaie raamdecoratie voor in jouw woning? Dan ben je hier bij de Belgische firma Heytens voor aan het juiste adres. Deze firma heeft zich namelijk gespecialiseerd in het aanbieden van jaloezieën en gordijnen op maat. Deze soorten raamdecoratie worden speciaal voor in jouw woning gefabriceerd, waardoor de raamdecoratie naadloos op jouw kozijnen aansluit. Ook heeft de raamdecoratie de juiste/gewenste kleur, zodat je een prachtige uitstraling in jouw woning weet te creëren. Bovendien betaal je hier niet de hoofdprijs voor; Heytens stunt namelijk regelmatig met aanbiedingen. Aanbiedingen waardoor het nóg leuker is om raamdecoratie bij Heytens te plaatsen.

Heytens België

Jaloezieën, gordijnen en glasgordijnen op maat. Met die woorden weet de firma Heytens zichzelf perfect te omschrijven. In onze ogen doen ze zich hiermee echter te kort, aangezien deze firma nog veel meer diensten weet te bieden. Dit doet het bedrijf dan ook met verve; dit is onder meer terug te zien aan de groei van dit bedrijf. Heytens begon ooit klein in ons land, maar heeft door de jaren heen toch meerdere filialen weten te openen. Op de website van Heytens vind je niet alleen de huidige aanbiedingen, maar ook een overzicht van alle filialen. Via de website kun je direct achterhalen waar de dichtstbijzijnde winkel van Heytens bij jou in de buurt gevestigd is.

Heytens online nieuwsbrief

Vind jij het leuk om jouw woning met enige regelmaat opnieuw in te richten? Of ben je juist op dit moment op zoek naar een compleet nieuwe inrichting van jouw woning? Ongeacht wat jouw wensen zijn, is het interessant om je aan te melden voor de Heytens online nieuwsbrief. Met deze nieuwsbrief blijf je namelijk op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van raamdecoratie op maat. Je krijgt bovendien als eerste toegang tot de nieuwste producten en de nieuwste aanbiedingen. Ook als je een echte koopjesjager bent, is het aan te raden om je aan te melden voor de online nieuwsbrief van Heytens.

De beste producten

Als je veel geld in raamdecoratie gaat investeren, wil je uiteraard van een lange levensduur uit kunnen gaan. Indien je voor de raamdecoratie van Heytens kiest, ben je sowieso verzekerd van een lange levensduur. Dit bedrijf maakt namelijk gebruik van de beste materialen én waarborgt daarmee de kwaliteit van de producten. Daarnaast is het ook een voordeel dat Heytens het gehele proces op zich neemt: van het inmeten van de raamdecoratie in jouw woning tot het daadwerkelijk plaatsen van de raamdecoratie. Je weet hierdoor zeker dat alle taken op de juiste manier uitgevoerd worden én dat de kwaliteit gewaarborgd is en blijft.

Inspiratie & advies

Het kopen van raamdecoratie is geen dagelijkse bezigheid. Aangezien de kans hierdoor aanwezig is dat je niet precies weet wat je wilt, heeft Heytens een extra dienst ontwikkeld. Je kunt namelijk in één van de filialen van Heytens of bij jou thuis een gesprek aangaan met een adviseur van Heytens. Deze adviseur kijkt naar jouw wensen, naar de situatie in jouw woning en geeft je op basis daarvan professioneel advies. Ondertussen kun je via de website ook nog veel inspiratie op doen; zo vind je bijvoorbeeld een complete fotogalerij op de website van Heytens. In deze galerij zie je precies voor welke raamdecoratie andere klanten van Heytens gekozen hebben. Overigens doe je ook via Facebook, Instagram, LinkedIn en Pinterest inspiratie op bij Heytens!

Gratis stalen

Vind je het lastig om een keuze te maken? Wil je voor jezelf een goed vergelijk gaan maken? Dan is het aan te raden om gratis stalen via de website van Heytens aan te vragen. Je krijgt deze gratis stalen binnen enkele werkdagen thuis geleverd, waarna je direct kunt starten met het maken van een goed vergelijk. Eigenlijk kun je deze gratis stalen zien als een gratis aanbieding vanuit Heytens! Vind je het met deze stalen alsnog lastig om de juiste keuze te maken? Dan ben je bij Heytens dus ook aan het juiste adres voor een adviesgesprek. Via de website van deze partij kun je hier direct een afspraak voor inplannen.

Opmeting, levering en plaatsing

Wil je de meest fraaie raamdecoratie aanschaffen? Wil je hierbij genieten van interessante aanbiedingen? En wil je direct het totale proces aan één partij uitbesteden? Dan kun je simpelweg niet om Heytens heen. Dit bedrijf biedt zowel de opmeting als de levering en plaatsing aan. Bij al deze diensten geniet je van de beste kwaliteit én van de scherpste prijzen.

Over Heytens

Bij het inrichten van jouw huis moet je niet alleen rekening houden met allerlei meubels, maar ook met de raamdecoratie. De raamdecoratie is niet alleen bepalend voor het wooncomfort in jouw huis, maar óók voor de uitstraling van jouw huis. Voor het aanschaffen van jouw ‘deco-droom’ ben je bij de Belgische firma Heytens aan het juiste adres.

Deze firma is in ons land uitgegroeid tot één van de grootste leveranciers van raamdecoratie. Dat is onder meer terug te zien in het aantal winkels van Heytens. Op het moment van schrijven heeft de firma meer dan 100 winkels in ons land. Door op de website op ‘Winkels’ te klikken, zie je direct een overzicht van de winkels. Je kunt direct de dichtstbijzijnde winkel bij jou in de buurt vinden. Mocht je graag bij de betreffende winkel een afspraak willen maken, is dat ook mogelijk via de website van Heytens.

Je kunt daarnaast via de website ook een duidelijke indruk van het huidige assortiment krijgen. Klik daarvoor in de menubalk op Jaloezieën op maat, Gordijnen op maat of op Maatwerk & installatie. Je krijgt dan een compleet overzicht van alle raamdecoratie te zien, waarna je deze raamdecoratie in één van de winkels kunt bestellen. De medewerkers van Heytens staan graag voor je klaar om je te adviseren en om al jouw vragen te beantwoorden.

Mocht je de raamdecoratie bij Heytens aanschaffen, kan je deze ook direct door deze firma op laten hangen in jouw huis. Voordat het zo ver is, kan je een medewerker van Heytens ook nog langs laten komen voor het opmeten van jouw raamkozijnen. Meer informatie over al deze diensten is op de website van de firma te vinden.

Voor alle vragen kan je via de website een online contactformulier invullen. Ook kan je rechtstreeks contact opnemen met één van de Heytens winkels.