Pizza Hut

Pizza Hut folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Pizza Hut

Vergelijkbare winkels

Domino’s Pizza
Cook And Co
Pizza Hut
Quick
Colmar
McDonald's
Lunch Garden

Populaire folders

Tips voor Pizza Hut korting

Pizza Hut folders

Ben je ook zo gek op een heerlijke pizza? Grote kans dat je dan wel eens een lekkere pizza bij Pizza Hut besteld hebt. Is dat nog niet het geval? Dan zou je dat echt eens moeten doen. Bij deze pizzaketen kies je uit veel pizza’s, waarbij je de pizza’s ook nog eens thuis kunt laten bezorgen. Je kunt binnen de kortste keren dus thuis van een heerlijke pizza genieten. Geniet je liever van de service in een restaurant? Dan kun je ook naar één van de Pizza Hut restaurants toe gaan. In beide gevallen is het verstandig om vooraf even de Pizza Hut folders op deze pagina te checken. In deze folders zie je namelijk eventuele aanbiedingen naar voren komen. Uit het verleden weten wij dat Pizza Hut in ieder geval regelmatig met flinke aanbiedingen stunt. Zo krijg je soms wel tot 50% korting op een pizza. Wil je van een dergelijke korting profiteren? Houd dan goed de Pizza Hut folders in de gaten en sla op het juiste moment toe!

Pizza Hut België

Al op 15 juni 1958 werd de firma Pizza Hut opgericht. Op de naam afgaande zou je denken dat dit in Nederland of België zou zijn gebeurd, maar niks is minder waar. De wortels van deze pizzaketen zijn namelijk in Amerika te vinden. In de staat Kansas startten twee studenten in 1958 met hun eigen bedrijf. Op dat moment hadden zij waarschijnlijk nog niet in kunnen denken dat dit de grootste restaurantketen ter wereld zou worden. Dat is echter wel precies wat er met de Pizza Hut gebeurd is; door een ongekende groei is dit de grootste restaurantketen van dit moment. Dat is ook te danken aan de populariteit in ons land; vrij veel Belgen zijn gek op de pizza’s van de Pizza Hut. In ons land biedt Pizza Hut daarom sinds enige tijd ook levering van pizza’s aan.

Pizza Hut restaurants

Vind je het leuk om lekker een avondje uiteten te gaan? En gaat je voorkeur hierbij uit naar het eten van heerlijke pizza’s? Dan zit je bij de firma Pizza Hut goed. Deze firma heeft in ons land namelijk de nodige restaurants geopend. Als je naar de website van Pizza Hut toe gaat, kun je in de menubalk op ‘Vind een restaurant’ klikken. Vervolgens kun je je woonplaats of postcode invullen, waarna je op de kaart direct de dichtstbijzijnde restaurants ziet verschijnen. Op het moment van schrijven heeft Pizza Hut tientallen restaurants in ons land. Dit aantal gaat waarschijnlijk in de komende jaren alsmaar verder stijgen.

Pizza Hut Student Deals & Kids

Als student heb je wellicht niet altijd zin om gezond te koken. Mocht dat het geval zijn, kun je altijd een beroep doen op de service van Pizza Hut. Bij deze keten kun je immers te allen tijde van een heerlijke pizza genieten. Als student geniet je hierbij ook nog van extra interessante deals; je kunt op vertoon van je studentenkaart bijvoorbeeld een compleet menu voor slechts 9,25 euro bestellen. Ga je als ouder zijnde met je kids naar de Pizza Hut toe? Dan kun je uit een speciaal kids menu kiezen. Dit kids menu is op de woensdagavond zelfs volledig gratis!

Aanbod op de website

Heb je geen zin om te koken en wil je daarom graag een pizza bestellen? Dit doe je gemakkelijk en snel via de website van Pizza Hut. Vul je adres in en bekijk op welk moment de pizza’s bezorgd kunnen worden. Vervolgens kun je de gewenste pizza’s bestellen. Je kunt hierbij kiezen voor de standaard pizza’s, maar het is ook nog mogelijk om pizza’s naar wens samen te stellen. Bij het bestellen kun je bovendien uit verschillende groottes kiezen. Heb je bepaalde allergieën? Op de website van Pizza Hut vind je per pizza alle relevante allergieëninformatie.

Nieuwsbrief

Eet je graag een pizza bij de Pizza Hut? En wil je in de toekomst graag op de hoogte gehouden worden van interessante promoties? Meld je dan via de website direct aan voor de nieuwsbrief van de Pizza Hut. Met deze nieuwsbrief hoef je geen promotie meer te missen. Via de nieuwsbrief blijf je overigens ook nog op de hoogte van nieuwe soorten pizza’s.

Contact & social media

Zit je met een vraag over bijvoorbeeld de pizza’s uit het aanbod? Je kunt via de website contact opnemen, maar je kunt ook rechtstreeks contact met één van de restaurants opnemen. Als je graag op de hoogte van deze restaurantketen blijft, kun je Pizza Hut volgen via Facebook, Instagram en YouTube.

Over Pizza Hut

Voor de oorsprong van de Amerikaanse firma Pizza Hut moeten we terug naar het jaar 1958. In dat jaar besloten twee studenten in de kleine plaats Wichita om met dit bedrijf te starten; die keuze heeft uiteindelijk onwijs goed uitgepakt. De firma Pizza Hut wist namelijk in Amerika uit te groeien tot één van de grootste pizzaketens, waarna de firma uiteindelijk in 1977 overgenomen werd door PepsiCo. Die holding heeft uiteindelijk voor de wereldwijde expansie van de Pizza Hut gezorgd.

Ook in ons land is Pizza Hut inmiddels een veel geziene gast in het straatbeeld. Via de officiële Belgische website van deze firma vind je meer informatie over de verschillende restaurants. Zo is het mogelijk om jouw woonplaats in te voeren, waarna direct de dichtstbijzijnde vestiging getoond wordt.

Bij deze vestiging is het mogelijk om van een heerlijke pizza te genieten. Je kunt deze pizza in het restaurant zelf opeten, maar het is sinds enige tijd ook mogelijk om online pizza’s te bestellen. In dat geval kan je de pizza’s ook thuis laten bezorgen. Dit is echter niet in ons gehele land mogelijk; vul jouw woonplaats in en je ziet direct wat de mogelijkheden met betrekking tot bestellen zijn.

Op basis van de naam van deze firma zou je denken dat je hier alleen terecht kunt voor pizza’s, maar dat is niet het geval. Via de website kan je namelijk ook de menukaart inzien, waarin je onder meer de volgende categorieën naar voren ziet komen: Aperitieven, Voorgerechten, Specials, Salades, Pizza, Pasta, Menu’s, Kids en Dranken. Het assortiment is dus vele malen uitgebreider dan alleen maar pizza’s.

Heb je vragen? Je kunt daarvoor terecht bij één van de restaurants van de Pizza Hut, maar je kunt ook contact opnemen met het Belgische hoofdkantoor. Daarvoor kan je het beste via de website een online contactformulier invullen; je krijgt dan binnen enkele werkdagen reactie vanuit deze firma.