Nike

Nike folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Nike

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Sport Thieme
Basic-Fit
Matrabike
Avantisport
JD Sports
Quiksilver
Internet-Sport&Casuals
Plutosport
De Skihut
Brunotti
AGU
Spartoo
Scapino
Eurosport
Blue Tomato
AS Adventure
Vatana
Intersport

Populaire folders

Tips voor Nike korting

Nike folders

Eén van de bekendste merken ter wereld. Eén van de meest invloedrijke merken op de aardbol. En één van de merken met het meest bekende logo. Op deze drie manieren kunnen we het merk Nike omschrijven. Dit merk is bekend geworden vanwege de vele soorten schoenen, maar ook de kledingstukken van Nike zijn erg populair geworden. Niet alleen in Europa, maar ook op alle overige continenten. Ben je zelf ook een liefhebber van dit modemerk? Dan heb je wellicht al opgemerkt dat de prijzen van Nike vrij hoog liggen. Om zo min mogelijk aan de schoenen en mode-items van Nike uit te geven, kun je het beste de Nike folders raadplegen. In de Nike folders vind je namelijk altijd de beste promoties van dit merk terug. Uit ervaring kunnen we daar het volgende over stellen: de promoties lopen bij Nike heel erg op. Check de Nike folders goed, zodat je voordelig bij dit populaire merk kunt shoppen!

Nike België

In het jaar 1964 starten twee Amerikaanse ondernemers met hun eigen bedrijf. Dit bedrijf heet in eerste instantie Blue Ribbon Sports, maar de naam wordt in 1972 verandert naar Nike. Na die naamswijziging gaat het bijzonder hard met dit bedrijf. Nike wordt in Amerika erg populair, waarna het in 1980 zelfs de stap naar de beurs maakt. Vanaf het jaar 1989 is Nike de grootste leverancier van sportartikelen in Amerika, maar ook in de rest van de wereld. In 1994 maakt Nike haar intrede ook in ons land. Dit doet het bedrijf door haar distributiecentrum voor heel Europa in Laakdal te openen. Door de jaren heen heeft Nike bovendien veel Nike stores in ons land geopend. Deze winkels zijn te vinden in onder meer Brussel, Schelle en Mons. Voor een compleet overzicht van de Nike stores in ons land kun je het beste de webshop even raadplegen.

Nike Member

Door de jaren heen is Nike uitgegroeid tot een autoriteit. Het is niet alleen meer een leverancier van sportartikelen en mode-items, maar het heeft ook een grote maatschappelijke rol gekregen. Dit doet het merk niet alleen, maar doet het merk samen met haar Members. Door een Nike Member te worden, ga je onderdeel uitmaken van de Nike familie. Je gaat hierdoor van exclusieve promoties genieten, maar je krijgt ook toegang tot de exclusieve Nike community. Nike is op dit moment echt véél meer dan alleen een modemerk.

Duurzaamheid

Dat Nike wereldwijd een flinke invloed heeft, blijkt onder meer uit haar duurzaamheidsprogramma. Als één van de eerste merken zag Nike in dat het de hoogste tijd was om te veranderen. Niet alleen qua producten, maar ook qua productieproces. Nike heeft er de afgelopen jaren alles aangedaan om een CO2-neutraal én afvalvrij productieproces op te tuigen. Het doel hiervan is om niet alleen de aardbol te beschermen, maar ook de toekomst van sport te beschermen. Dit gaat hand in hand binnen het ‘Talking Trash’ programma van Nike. Met dit programma probeert Nike klimaatverandering en de toekomst van sport bij elkaar te brengen.

Aanbod op de website

Wil je graag het uitgebreide aanbod van Nike bekijken? Daarvoor kun je naar één van de vele wederverkopers in ons land, naar één van de Nike stores of naar de officiële Belgische Nike webshop. In deze webshop vind je het uitgebreide aanbod, inclusief de beste kortingen. Ben je een student? Dan geniet je van 20% extra korting bij Nike. In de webshop van Nike vind je in ieder geval heel veel producten. Om al deze producten overzichtelijk aan te kunnen bieden, heeft Nike voor zes categorieën gekozen: Nieuwe releases, Heren, Dames, Kids, Sale en Collecties. Binnen deze categorieën vind je ook tal van subcategorieën. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld op sport te filteren.

Social media

Dat Nike invloedrijk is, blijkt ook uit haar social media kanalen. De social media kanalen van Nike kunnen op héél veel waardering en volgers rekenen. Bovendien is het via de Nike social media kanalen mogelijk om op de hoogte blijven van de nieuwste promoties, trends en producten. Je kunt Nike volgen via Facebook, Twitter, YouTube en Instagram.

Nieuwsbrief & cadeaubonnen

Wil je op de hoogte blijven van alle promoties van Nike? Dan doe je er verstandig aan om je voor de nieuwsbrief aan te melden. Als je je als Nike Member aan gaat melden, krijg je overigens automatisch de nieuwsbrief toegestuurd. Ben je nog op zoek naar een leuk cadeau? Kijk eens naar een Nike cadeaubon; dit is een cadeaubon waar de ontvanger écht iets aan heeft.

Over Nike

In 1964 werd in de Amerikaanse plaats Eugene het merk Nike opgericht. Niemand had op dat moment in kunnen denken dat Nike uit zou groeien tot één van de grootste merken ter wereld. Sterker nog; Nike is tegenwoordig veel meer dan alleen maar een kleding- en schoenenmerk. Het merk heeft ook een grote invloed op de maatschappij, waarbij met name de invloeden in Amerika behoorlijk groot zijn. Door de jaren heen heeft Nike in ieder geval ook de vleugels gespreid, waardoor het merk momenteel over de gehele wereld actief is.

Ook in ons land kan je op behoorlijk veel plekken de producten van Nike bekijken en aanschaffen. Op de website van Nike kan je hiervoor op ‘Nike Store’ klikken, waarna je alle officiële Nike Stores in ons land kunt vinden. Deze stores bevinden zich in onder meer Antwerp en Brussel; voor meer informatie hierover kan je het beste de website van Nike raadplegen.

Shop je liever online? Dan biedt de webshop van Nike daar meer dan voldoende mogelijkheden voor. In deze webshop kan je kiezen tussen de categorieën ‘Dames’, ‘Heren’, ‘Kinderen’, ‘Collecties’ en ‘Sale’. Als je voor bijvoorbeeld de categorie ‘Dames’ kiest, krijg je een waslijst met producten te zien: Schoenen, Fleece, Kleding, Accessoires en Gear en Sport. Je kunt in de webshop van Nike per sport shoppen, maar je kunt ook op bijvoorbeeld allerlei verschillende kledingstukken filteren.

Bestel je online voor meer dan 99 euro? Dan geniet je van gratis verzending. Dat is overigens ook altijd het geval als je een Nike member bent. Mocht je geen member zijn en voor minder dan 99 euro een bestelling plaatsen, dien je 5 euro aan verzendkosten te betalen. Het retourneren van de producten is mogelijk binnen een termijn van 30 dagen; indien je een Nike member bent, is de retournering bovendien volledig gratis. Mocht je geen member zijn, dien je zelf de verzendkosten te betalen.

Heb je vragen? Je kunt daarvoor bellen naar +32 (0)26 200 166 of een live chat via de website starten. Op werkdagen is de klantenservice van 09.00 tot 21.00 uur bereikbaar en op zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Op zaterdag communiceert de klantenservice echter alleen in het Engels!