Xooon

Xooon folders

Xooon Folder

Geldig van 11.01 t/m 28.02

Profiteer nog 1 dag van deze Xooon Folder met actuele promoties. Ontdek de nieuwste Xooon aanbiedingen en bespaar op uw aankopen.

Folder bekijken

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Meubis
Delva
Yess
Wave
De Matrassen Gigant
Mylène
Sijben
Belga Meubelen
Disco G.V.
Sleeplife
Time 2 Sleep
Keukens De Abdij
Krea
Leolux
Prima-Lux
fonQ
Crack
Meubelen Jonckheere

Populaire folders

Tips voor Xooon korting

Xooon folders

Heb je de wens om je woning opnieuw in te richten? Of zou je graag een paar meubelstukken in je woning door een nieuw exemplaar willen vervangen? In beide gevallen ben je bij de firma Xooon aan het juiste adres. Deze firma kenmerkt zich door een divers aanbod van de beste designproducten voor in huis. Wat daarbij extra opvalt, is dat Xooon er alles aan doet om de prijzen zo laag mogelijk te houden. Zoals ook mooi op de website te lezen is: Betaalbaar design. Als je nóg goedkoper bij Xooon wilt shoppen, is het advies om de Xooon folders even door te nemen. In de Xooon folders vind je altijd de beste promoties van deze firma. Deze promoties lopen aanzienlijk op, waardoor je oprecht veel geld bij deze firma kunt besparen. Dat maakt het inrichten c.q. stylen van je woning een heel stuk leuker. Check direct de Xooon folders op deze pagina en profiteer van de gewenste promoties.

Xooon België

In 2011 zag de firma Xooon het levenslicht. De basis van dit bedrijf werd echter al ruim in de vorige eeuw gelegd. In het jaar 1968 startte de heer Van den Bosch namelijk met zijn eigen productiefabriek. In deze fabriek werden stalen buismeubelen gefabriceerd. Uiteindelijk werd besloten om zelf meerdere meubelmerken op de markt te brengen. In ons land heeft deze firma in ieder geval een prachtige groei doorgemaakt. Dit blijkt uit de populariteit, maar ook uit de hoeveelheid winkels die in ons land geopend zijn. Xooon heeft momenteel talloze winkels in ons land, waarover hieronder meer. Niet alleen de winkels van Xooon vallen op, maar ook de webshop. In de webshop is het een feestje om online je nieuwe meubelen te shoppen. Je hebt meer dan voldoende keuze, je geniet van prima leveringsvoorwaarden en je kunt ook nog van (zeer) scherpe prijzen profiteren.

Xooon winkels

Vind je het fijn om meubels in een fysieke winkel te shoppen? Dan kun je terecht bij één van de vele Xooon winkels. Zoals we hierboven al gesteld hebben, heeft Xooon door de jaren heen de nodige winkels geopend. Om hier een compleet overzicht van te zien, kun je het beste even naar de website toe gaan. Op de website kun je vervolgens op Winkels klikken. Je ziet vervolgens alle winkels in het land tevoorschijn komen. Dit zijn er nogal wat, dus je kunt het beste even je plaats of postcode invullen. Als je dat hebt gedaan, toont de tool direct waar de dichtstbijzijnde winkel van Xooon te vinden is.

Xooon interieurontwerp

Vind je het lastig om je eigen woning in te richten? Weet je bijvoorbeeld niet zo goed hoe je met de aanwezige ruimte om moet gaan? Of loop je tegen een ander probleem aan? Ook dan ben je bij Xooon aan het juiste adres. Bij deze firma kun je namelijk gratis 3D interieurontwerp aanvragen. Je gaat in dat geval samen met een specialist van Xooon aan de slag om je woning naar wens te ontwerpen. Hierbij word je ook nog van het juiste advies voorzien, waardoor het zeker aan te raden is om zo snel mogelijk een afspraak te maken.

Aanbod op de website

Als je graag online shopt, ben je hiervoor bij Xooon aan het juiste adres. Je kunt op de website op ‘Producten’ klikken, waarna je uit allerlei producten kunt kiezen. Hierbij kun je denken aan tafels, stoelen, kasten, fauteuils, salon en accessoires. Het is echter ook mogelijk om op stijl te shoppen. Zo kun je kiezen voor een Scandinavische inrichting, voor een industriële inrichting, voor een minimalistische inrichting en voor een mix & match inrichting. Aan jou de keus. Door deze stijlen maakt Xooon het shoppen in ieder geval zo makkelijk mogelijk voor je.

Inspiratie

Het is goed voor te stellen dat je het inrichten van je woning lastig vindt. Gelukkig kun je bij Xooon heel veel inspiratie opdoen. Ga daarvoor naar de website van Xooon en klik op ‘Inspiratie’. Je ziet vervolgens talloze foto’s van prachtige interieurs, meubels en andere zaken waardoor je geïnspireerd kunt raken. Je kunt uiteraard ook naar één van de winkels van Xooon toe gaan. Doordat het aanbod in die winkels ook super divers is, is ook dat een prima optie om inspiratie op te doen.

Social media & nieuwsbrief

Van Xooon op de hoogte blijven, doe je via social media. Deze firma is actief op Facebook, Pinterest, YouTube en Instagram. Je kunt ook via de nieuwsbrief op de hoogte blijven van deze firma. Via de website meld je je hiervoor makkelijk en snel aan.

Over Xooon

Gelukkig worden van jouw eigen interieur. Die slogan vormt de leidraad binnen de firma Xooon. Het assortiment is dan ook uitgebreid te noemen, waardoor je altijd het gewenste interieur kunt creëren. Volgens Xooon is het daarbij ook van belang om goed naar jouw persoonlijkheid te kijken: volgens deze firma is het namelijk zo dat het interieur de belichaming van jouw persoonlijkheid is.

Deze firma werd door de holding Hafuba opgericht: een meubelfabrikant die internationaal actief is. Deze holding is overigens ook eigenaar van Henders & Hazel en Happy @ Home. Feit is dat Xooon in ieder geval uitgegroeid is tot een internationaal opererend bedrijf. Op de website valt namelijk te lezen dat men in heel Europa winkels heeft zitten: een totaal van ruim 170 winkels is vrij indrukwekkend te noemen.

Ook in ons land heeft Xooon vrij veel winkels geopend. Als je op de website van deze firma op ‘Winkels’ klikt, krijg je een landkaart te zien met daarop alle winkels. Aan de linkerkant zie je vervolgens de verschillende regio’s in ons land staan. Kies de regio waarin jij woonachtig bent en je ziet direct waar de filialen bij jou in de buurt te vinden zijn.

Via de website kun je overigens ook het uitgebreide assortiment van Xooon inzien. Daarvoor kun je kiezen tussen ‘Producten’, ‘Kies op stijl’ en ‘Inspiratie’. Als je voor de categorie Producten kiest, krijg je de subcategorieën Salons, Stoelen, Kasten, Tafels, Verlichting en Woonaccessoires voorgeschoteld. Per subcategorie vind je vervolgens een uitgebreid aanbod van fraaie producten voor in huis!

Wil je graag in contact met de klantendienst van Xooon komen? Daarvoor kun je een online contactformulier invullen via de website. Ook kun je langsgaan bij één van de winkels van Xooon in ons land!