Takko Fashion

Takko Fashion folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Takko Fashion

Vergelijkbare winkels

Chaussea
The Fashionstore
Ken Shoe Fashion
Miniso
Cavallaro Napoli
Caroline Biss
Birkenstock
Camaieu
Converse
Cortefiel
Scotch & Soda
Springfield
Peter Hahn
Luxury Outlet
Essentiel Antwerp
Van Arendonk
Mephisto
Gerry Weber

Populaire folders

Tips voor Takko Fashion korting

Takko Fashion folders

Vind je het fijn om er elke dag verzorgd bij te lopen? En hecht je daarom veel waarde aan kleding die je in je garderobekast hebt hangen? Als je op dit moment nog op zoek naar leuke kleding bent, zit je bij de firma Takko Fashion goed. Zoals de naam van deze firma al doet vermoeden, zit je hier goed voor de meest actuele mode. Alle mode-items uit het aanbod zijn volledig van deze tijd én zijn ook nog scherp geprijsd. Takko Fashion doet er alles aan om fashion zo betaalbaar mogelijk te houden. Voor jou, maar ook voor andere mensen uit ons land. Om dit voor elkaar te krijgen, stunt Takko Fashion regelmatig met aanbiedingen. Wil je optimaal van deze aanbiedingen profiteren? Dan hoef je alleen maar de Takko Fashion folders in de gaten te houden. In de Takko Fashion folders vind je altijd de beste aanbiedingen van dit modemerk. Met deze aanbiedingen is het shoppen bij Takko Fashion in ieder geval nóg leuker.

Takko Fashion België

Al in 1982 werd de firma Takko Fashion opgericht. Het doel was vanaf dat moment al om leuke fashionitems voor het gehele gezin aan te bieden. In dat doel is Takko Fashion goed geslaagd, aangezien het bedrijf een gigantische groei doorgemaakt heeft. Op het moment van schrijven heeft deze firma meer dan 2.000 winkels. Deze winkels zitten in 17 Europese landen, waaronder in ons land. Ook in ons land heeft deze modefirma inmiddels een flinke naam opgebouwd. Dit is te danken aan de meerdere winkels in ons land, maar ook aan de online vindbaarheid. De webshop van Takko Fashion werkt erg prettig en stelt je in staat om fijn online te shoppen!

Takko Fashion winkels

Shop je het liefste online? Dan biedt de webshop van Takko Fashion uitkomst. Shop je echter liever in gewone fysieke winkels? Ook dan zit je bij deze modeketen goed. Het bedrijf heeft namelijk meer dan 10 winkels in ons land. Deze winkels zijn voornamelijk in het noorden van ons land te vinden, maar ook in het zuiden van ons land zijn twee winkels te vinden. Wij raden je aan om naar de webshop van Takko Fashion toe te gaan en daar op ‘Store Locator’ te klikken. Nadat je dat hebt gedaan, krijg je een overzicht van alle winkels in ons land. Per winkel kun je de adresgegevens, openingstijden en contactgegevens bekijken. In elke Takko Fashion winkel is het in ieder geval heerlijk shoppen!

Voor het gehele gezin

Weet je wat de kracht van Takko Fashion is? Dat dit bedrijf fashionitems voor het gehele gezin aanbiedt. Als man of vrouw kun je heerlijk bij deze firma shoppen, maar dit doe je ook nog eens voor kinderen. Of ben je recent de ouder geworden van een klein wonder? Ook dan kun je terecht bij Takko Fashion. Deze firma biedt namelijk ook een uitgebreid aanbod voor baby’s aan. Het leuke hierbij is dat het aanbod zelf ook divers is. Ongeacht naar wat voor fashionitems je op zoek bent, kun je hiervoor aankloppen bij Takko Fashion. Deze keten biedt veel producten aan én doet dit voor het gehele gezin. In combinatie met de scherpe prijzen en promoties zorgt dit voor een interessant aanbod.

Aanbod op de website

Ben je een grote voorstander van online shoppen? Dan zit je in de webshop van Takko Fashion goed. Deze webshop is erg overzichtelijk, herbergt een divers aanbod en stelt je in staat om voordelig te shoppen. Als je voor op zoek naar koopjes bent, klik je het beste in de menubalk direct op ‘Sale’. Ben je op zoek naar bepaalde mode-items? Dan kun je in de menubalk kiezen tussen Dames, Heren, Kinderen en Baby. Heb je voor één van deze items gekozen? Dan krijg je tal van subcategorieën voorgeschoteld. Met deze subcategorieën is Takko Fashion in staat om het diverse aanbod erg overzichtelijk aan te bieden. Hier zijn wij in ieder geval groot van fan!

Takko Fashion VIP

Wil je graag van exclusieve voordelen bij Takko Fashion genieten? Dan kun je je als VIP member aanmelden. Je krijgt dan bijvoorbeeld extra kortingsacties, een infoservice, een folderservice en een leuke verrassing op je verjaardag. Als je je nu als VIP member aanmeldt, krijg je bovendien direct een waardebon van 5 euro. Het shoppen wordt hiermee bij Takko Fashion des te voordeliger!

Social media

Wil je op de hoogte blijven van dit hippe modemerk? Dan kun je ervoor kiezen om Takko Fashion te volgen via Facebook en Instagram. Op beide kanalen is men vrij actief, waardoor je veel inspiratie op kunt doen.

Over Takko Fashion

Ben je op zoek naar een leuk kledingmerk voor zowel jezelf als voor jouw kinderen? Wil je ook direct voor jouw partner leuke kleding kopen? Dan is de kans groot dat je bij Takko Fashion kunt slagen. Dit merk richt zich namelijk op het volledige gezin; voor zowel jong als oud zijn er meer dan voldoende kledingstukken te vinden bij Takko Fashion.

Het kledingmerk Takko Fashion is in de afgelopen jaren behoorlijk gegroeid. Deze groei is duidelijk terug te zien in de expansie van dit merk; Takko Fashion heeft op dit moment in meer dan 20 Europese landen winkels gevestigd zitten. Ook in ons land is Takko Fashion behoorlijk goed vertegenwoordigd. Ben je benieuwd waar de dichtstbijzijnde vestiging voor jou te vinden is? Klik daarvoor op ‘Filiaal vinden’ en check direct waar je de winkels van Takko Fashion bij jou in de buurt kunt vinden.

Wil je graag alvast het assortiment van dit leuke kledingmerk bekijken? Daarvoor kan je terecht op de overzichtelijk website. Op de website van dit merk vind je het uitgebreide assortiment terug, onderverdeeld in verschillende categorieën. Zo vind je online een uitgebreid aanbod voor mannen, een uitgebreid aanbod voor vrouwen én een uitgebreid aanbod voor kids. Deze categorieën laten in ieder geval duidelijk zien dat het gehele gezin kan shoppen bij dit merk!

Wil je graag producten online bestellen? Dat is helaas niet mogelijk. Als je de producten wilt kopen, dien je hiervoor echt naar een winkel van Takko Fashion te gaan. In deze winkels vind je het uitgebreide aanbod terug, kan je van advies voorzien worden en kan je naar hartenlust shoppen. Via de website kan je dus direct de dichtstbijzijnde vestiging vinden.

Heb je op dit moment vragen? Je kunt daarvoor online een contactformulier invullen. Ook kan je jouw vragen stellen in één van de Takko Fashion vestigingen.