Delva

Delva folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Delva

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Meubis
Delva
Yess
Wave
De Matrassen Gigant
Mylène
Sijben
Belga Meubelen
Disco G.V.
Sleeplife
Time 2 Sleep
Keukens De Abdij
Krea
Leolux
Prima-Lux
fonQ
Crack
Meubelen Jonckheere

Populaire folders

Tips voor Delva korting

Verhuurdienst

Als doe-het-zelver beschikt u mogelijk niet altijd over het juiste materiaal dat vereist is. Sommige éénmalige of uitzonderlijke werken vragen nu eenmaal om specifiek gereedschap. Denk aan laswerken, reinigingswerken of bouw- en breekwerken. Het zou zonde zijn om voor deze occasionele werkzaamheden telkens nieuw materiaal aan te kopen, dat nadien toch enkel stof zal vergaren in uw tuinhuis of garage. Gelukkig is er precies voor deze omstandigheden de verhuurdienst van Delva. Het bedrijft beschikt namelijk over een rijk assortiment van huurmachines die u tijdelijk kunt gebruiken. Als u één van de machines wenst te gebruiken, reserveer het dan op tijd via de website van Delva. Zo bent u zeker dat het nog beschikbaar is.

Thuislevering

Het assortiment van Delva bestaat uit grote en soms logge producten die zich niet zo gemakkelijk laten verplaatsen. Niet iedere doe-het-zelver beschikt over een vervoermiddel dat groot genoeg is om dit soort aankopen te vervoeren. Daarom voorziet Delva een vrachtwagen waarmee het uw bestelling tot bij u thuis brengt. De prijs hiervoor varieert afhankelijk van hoe ver u woont van het verkooppunt. Al is voor erg grote bestellingen levering sowieso gratis. Standaard levering gaat door op donderdag, maar als dit niet past, vraag dan gerust een ander moment aan in de winkel zelf.

Onderhoud van producten

Klanttevredenheid is een prioriteit voor Delva. Dat blijkt uit de uitstekende dienstverlening voor en tijdens het aankopen van producten, maar misschien nog meer uit de dient na-verkoop. Inderdaad, Delva streeft ernaar verkochte producten een zo lang mogelijk leven te geven en helpt klanten dan ook verder nadat ze een product gekocht hebben. De techniekers van Delva komen graag langs om uw aangekochte machines te onderhouden en herstellen. Dankzij zorgvuldig onderhoud, is een lange levensduur van uw machine gegarandeerd. Zo haalt u het maximale rendement uit uw aankoop. Specifiek voor tuinmachines, beveelt Delva ook een jaarlijks winteronderhoud aan. Regelmatig nazicht zorgt voor gebruiksklare machines wanneer u ze nodig heeft.

Winkels in de Westhoek

Al decennia lang staat deze familiale doe-het-zelf specialist voor groei en succes. Het productassortiment breidde uit en wordt tot op vandaag regelmatig aangevuld en vernieuwd. Aanvankelijk begonnen in Diksmuide, beschikt Delva ondertussen over drie filialen. Met ook winkels in Veurne en Ieper is Delva hét aanspreekpunt voor doe-het-zelvers in de Westhoek. Spring gerust eens binnen wanneer het u past.

“Alles voor handen”

De slogan van Delva is “Alles voor handen”. Hiermee geeft deze doe-het-zelf specialist duidelijk aan dat het tot het uiterste aan om haar klanten te helpen. Is een product momenteel niet beschikbaar in het assortiment? Geen nood, de medewerkers van Delva doen er alles aan om een oplossing te vinden voor uw noden. Aarzel ook niet om contact op te nemen met de klantendienst voor specifieke vragen over een product of bestellingen. Zij helpen u met alle plezier verder.

Folders

De laatste jaren zet Delva sterk in op online communicatie en productinformatie. Dat blijkt uit de recente vernieuwing van de website, mailingcampagnes en online folders. Geregeld geeft men specifieke folders uit die bol staan van promoties. Ga naar een productcategorie naar keuze en ontdek de bijhorende folder. Haast iedere productsoort komt wel eens aan bod. Aan u om er de vruchten van de plukken.

Blijf op de hoogte

De nieuwsbrief van Delva is de ideale manier om geen enkele actie te mislopen. Naast een algemene nieuwsbrief, biedt Delva tal van gepersonaliseerde aanbiedingen, afhankelijk van uw interesses. Geef op het moment van inschrijving aan waarin u geïnteresseerd bent, en profiteer van de aanbiedingen op maat. U heeft de keuze uit een waaier aan categorieën waaronder: landbouw, machines, elektriciteit, huisdieren, bouwen en verbouwen. Ook via sociale media zet Delva geregeld haar producten in de kijker. Volg deze doe-het-zelf specialist via Instagram, Facebook of YouTube.

Extra diensten

Bij Delva kunt u terecht voor tal van specifieke diensten. Zo bieden alle winkels een sleutelservice, waar u sleutels kunt laten bijmaken. Daarnaast beschikt Delva ook over een verfmengmachine. Op basis van een bepaald kleurnummer of kleurenstaal maakt deze machine alle mogelijke kleuren voor u klaar. Deze dienst is mogelijk omdat Delva een erkende Levis Paint Store is. Ook voor slijpwerken kunt u bij Delva terecht. In haar eigen atelier slijpt het messen van bijvoorbeeld heggenscharen of grasmaaiers zodat ze steeds zo optimaal mogelijk presteren. Ook andere items zoals zaagbladen en boren kunnen geslepen worden. Maar daarvoor werkt Delva samen met een gespecialiseerde slijperij. Kortom: de medewerkers van Delva staan altijd klaar om u verder te helpen, en dit voor een waaier aan diensten.

Over Delva

In 1968 besloot een echtpaar om te starten met een firma met de naam Delva Shopping. Deze firma ging zich richten op het verkopen van klein gereedschap voor onder meer landbouwbedrijven. Nadat ook de dochter van het echtpaar in de firma actief werd, wist Delva harder en harder te groeien. Hedendaags is het een grote keten met meerdere bouwhandels en winkels voor de doe-het-zelvers.

In ons land zijn de winkels van Delva op verschillende plekken te vinden. In onder meer Ieper, Diksmuide en Veurne zijn de Delva winkels te vinden. Mocht je meer informatie over de adresgegevens en openingstijden willen, kan je het beste de website van Delva raadplegen.

Op de website van Delva kan je ook meer informatie over het assortiment vinden. Door de jaren heen is het assortiment van Delva behoorlijk uitgebreid, waardoor het bedrijf voor verschillende productcategorieën heeft gekozen. Op de website van Delva kan je kiezen voor de volgende categorieën: Gereedschap, Installatiemateriaal, Veiligheid & kledij, Auto & fiets, Tuin en Wonen & koken & decoratie. Met het uitgebreide assortiment richt Delva zich onder meer op professionals, maar ook op doe-het-zelvers.

Het is via de website niet mogelijk om de producten bij Delva te bestellen. Mocht je deze producten aan willen schaffen, dien je naar de winkels in Ieper, Diksmuide of Veurne te gaan. In die winkels heb je de keus uit een uitgebreid assortiment en helpen/adviseren/informeren de medewerkers je graag over de beste gereedschappen en producten.

Heb je vragen over het assortiment? Daarvoor kan je een online contactformulier invullen, mailen naar [email protected] of bellen naar 058 31 13 60. Je kunt uiteraard ook in één van de winkels al je vragen stellen. De exacte contactgegevens van de winkels zijn op de website van deze doe-het-zelf-keten te vinden.