Mylène

Mylène folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Mylène

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Meubis
Delva
Yess
Wave
De Matrassen Gigant
Mylène
Sijben
Belga Meubelen
Disco G.V.
Sleeplife
Time 2 Sleep
Keukens De Abdij
Krea
Leolux
Prima-Lux
fonQ
Crack
Meubelen Jonckheere

Populaire folders

Tips voor Mylène korting

Mylène folders

Wil jij graag je gezicht en huid op de juiste manier verzorgen? Wil je in het huishouden de juiste producten gaan gebruiken? En wil je de beste haarverzorgingsproducten aanschaffen? Voor dergelijke producten ben je bij de firma Mylène aan het juiste adres. Je kunt ervoor kiezen om deze producten online te bestellen, maar je kunt ook een Mylène consulente bij je langs laten komen. Nodig allemaal vriendinnen uit en beleef op die manier gezamenlijk een leuke avond. Geef je toch de voorkeur aan het ‘normale’ online shoppen? Dan wijzen wij je graag op de Mylène folders. In de folders van Mylène vind je namelijk de beste promoties van dit moment; uit ervaring weten wij dat de kortingen bij deze firma behoorlijk hoog op kunnen lopen. Wij raden je daarom van harte aan om regelmatig onze pagina te checken. Op deze pagina houden wij namelijk alle Mylène folders voor je bij.

Mylène België

In 1965 wordt een unieke olie op de markt gebracht; de zogeheten Mylène-olie. Deze olie de ervoor dat venijnige kloofjes verdwijnen, dat de huid goed gehydrateerd zou worden en dat de huid meer zou gaan glanzen. Al snel blijkt dat de Mylène-olie precies doet wat het zou moeten doen. De olie wordt dan ook erg populair, waardoor de firma Mylène zelf ook hard weet te groeien. Dit uit zich uiteindelijk in een landelijke dekking in ons land. Overal in ons land vind je wel Mylène consulenten, waarover we je hieronder graag iets meer vertellen. Daarnaast heeft Mylène ook een uitgebreide webshop opgericht, waarin je naar hartenlust kunt shoppen.

Mylène homeparty

Iets waar Mylène echt heel groot mee geworden is, zijn de Mylène homeparty’s. In dit geval organiseer – jij als gastvrouw – een gezellige avond voor je vriendinnen en/of familie. Men komt bij jou op bezoek, waarbij dit ook voor de Mylène consulente geldt. De Mylène consulente laat jullie kennis maken met de leukste en beste producten van dit moment. Mocht je specifieke vragen hebben, kun je hiervoor ook terecht bij de Mylène consulente. De consulente weet precies hoe je je huid moet verzorgen, hoe je je haar moet verzorgen of hoe je je huis op de best mogelijke manier schoon moet maken. Op zo’n homeparty is het ook mogelijk om direct een bestelling bij Mylène te plaatsen. De bestelde producten krijg je enkele dagen thuisbezorgd. Op deze manier geniet je van een gezellige avond én kun je de beste producten kopen.

Mylène catalogus

Wil je een betere indruk van het aanbod van Mylène krijgen? Dan raden wij je aan om de online Mylène catalogus eens te bekijken. Op de website van Mylène kun je hiervoor naar onderen scrollen, waarna je op ‘Catalogus’ kunt klikken. Nadat je dat gedaan hebt, krijg je de online catalogus voorgeschoteld. Met deze catalogus kun je veel inspiratie op doen, terwijl je ook een betere indruk van het Mylène aanbod krijgt. Overigens wordt deze catalogus met enige regelmaat van een update voorzien; check daarom regelmatig de Mylène catalogus!

Aanbod op de website

Als je een liefhebber van online shoppen bent, zit je sinds kort bij Mylène ook goed. Deze firma heeft namelijk enige tijd geleden hun eigen webshop ontwikkeld. In deze webshop kun je uit tal van categorieën kiezen, zoals Nieuw, Aanbiedingen en Bestsellers. Je kunt echter ook gericht naar specifieke categorieën op zoek gaan. Daarvoor kun je kiezen uit categorieën als Haar, Zon, Bath & Body, Make-up, Gezichtsverzorging, Wassen, Schoonmaken, Interieurparfums en Textiel & Kleding. Per categorie vind je een divers aanbod van de beste duurzame producten. Mocht je deze producten online willen bestellen, doe je dit met slechts enkele drukken op de knop. Bestel je voor minimaal 50 euro in de webshop van Mylène? Dan geniet je van gratis verzending én van een snelle verzending.

Mylène nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste producten van Mylène? Dan is het aan te raden om je voor de Mylène nieuwsbrief aan te melden. In de nieuwsbrieven vind je niet alleen de nieuwste producten, maar ook de laatste trends en de beste promoties. Met dank aan deze nieuwsbrief maak je het shoppen bij Mylène dus nog leuker en voordeliger voor jezelf.

Mylène social media & contact

Op de hoogte van Mylène blijven doe je ook via social media. Je kunt deze firma volgen op Facebook, Instagram en YouTube. Via deze kanalen kun je eveneens je vragen stellen, maar dit is ook mogelijk via de webshop. In de webshop kun je namelijk een online contactformulier invullen.

Over Mylène

In 1965 wordt in ons land een speciaal wondermiddel op de markt gebracht; Mylène-olie. Dit wondermiddel werkt perfect tegen een droge en geïrriteerde huid en laat veel vrouwen weer volledig stralen. Sindsdien is deze olie uitgegroeid tot één van de belangrijkste producten van het merk Mylène. Het merk heeft echter in de tussentijd ook niet stilgestaan, waardoor het bedrijf tegenwoordig een vrij uitgebreid assortiment aanbiedt.

Dit uitgebreide assortiment wordt op verschillende manier verkocht. Zo kan je van een Mylène homeparty genieten; daarbij komt een consulente van Mylène bij je thuis, waarna je direct alle gewenste producten aan kunt schaffen. Het is hierbij uiteraard de bedoeling dat je vrienden en familie uitnodigt, zodat zij ook kunnen genieten van de producten van Mylène.

Het is echter ook mogelijk om de producten te bestellen via de webshop van Mylène. In de webshop kan je daarvoor een keuze maken tussen de volgende categorieën: Gezichtsverzorging, Bath & Body, Make up, Haar, Zon, Beauty From Within, Interieurparfums, Textiel & Kleding, Wassen en Schoonmaken. Zoals deze categorieën al duidelijk laten blijken, is het aanbod van Mylène door de jaren heen behoorlijk gevarieerd en uitgebreid geworden.

Bestel je online voor meer dan 50 euro? Dan profiteer je ook nog eens van gratis verzending. Voor kleinere orders moet je rekening houden met enkele euro’s aan verzendkosten; de bestelling krijg je vervolgens binnen enkele werkdagen op het gewenste adres afgeleverd. Ben je niet tevreden met de ontvangen artikelen? Je hebt 14 dagen de tijd om deze artikelen te retourneren, waarvoor je eerst via de klantenservice een retourlabel aan dient te vragen.

Je kunt hiervoor een online contactformulier invullen of bellen naar 0800 64 101. Deze contactgegevens kan je ook gebruiken voor alle andere vragen die je hebt over bijvoorbeeld het assortiment van Mylène. Via Facebook en Instagram blijf je op de hoogte van de nieuwste producten en promoties van dit leuke merk!