Aronde

Aronde folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Aronde

Vergelijkbare winkels

Leonidas
Meledi
Simon Lévelt
Delitraiteur
Wijnbeurs
JAVA
Marley Spoon
Beerwulf
Lyfra
Aronde
Bidfood
Lekkerland
Oresto Foodpartners
Keurslager
Delhaize Wineworld
Maconal Food
Budgetslager
Beenhouwerij Colruyt

Populaire folders

Populaire Aronde winkels

Tips voor Aronde korting

Meer dan een diepvriesgroothandel

Aronde was aanvankelijk opgericht als diepvriesgroothandel. Dat is het nog steeds, maar intussen doen ze meer dan enkel diepvriesgroothandel. Particulieren kunnen terecht in een van de twee winkels. Voorlopig hebben ze filialen in Brugge en Middelkerke. De winkel in Brugge werd onlangs nog volledig hervormd waardoor het nu aan een pracht van een winkel is geworden (zeker een bezoek waard). Uiteraard bedient Aronde naast particulieren ook de professionele klant. Maar ook levering aan diverse klanten behoort tot de kernactiviteiten van de onderneming. Vijf koelvrachtwagens staan klaar om dagelijks producten te leveren aan rusthuizen, ziekenhuizen, scholen en tal van andere klanten.

Breed gamma

Diepvriesvoeding maakt nog steeds een belangrijk deel van het aanbod uit. Toch is er ook een uitgebreid gamma aan verse producten, droge voeding en conserven. Kortom, keuze te over. Om een idee te hebben: de winkel in Brugge heeft een oppervlakte van 2500m². Veel plaats voor een rijk aanbod. Naast gekende producten is er ook een sectie ‘exotisch vlees’ waar onder meer kangoeroe te koop staat. Maar ook ander vlees (wild) en gevogelte koopt u bij Aronde. Via de webshop kunt het volledige gamma raadplegen.

Specialiteit: scampi’s

Scampi’s zijn eigenlijk reuzegarnalen afkomstig uit Zuidoost-Azië. Meestal worden zij ter plekke aan de kust gevangen en in bevroren toestand naar Europa geëxporteerd. Wel, laat dit nu net de specialiteit van Aronde zijn, al geruime tijd. De scampi’s die u daar koopt, zijn rechtstreeks per container geïmporteerd uit Azië. Kwaliteit verzekerd, net als de scherpe prijzen. Voor de liefhebbers, er zijn ook tal van andere schaaldieren te verkrijgen bij Aronde: langoustines, krab, kreeft, coquilles, venusschelpen, wulken, mesheften, ...

Ook voor professionelen

Aronde levert specifiek aan professionelen. Zij betalen groothandelprijzen waardoor het een pak voordeliger wordt. Een andere mogelijkheid is ook om de producten op regelmatig basis te laten leveren door de koelvrachtwagens van Aronde. In ieder geval, diepvriesproducten bezorgen aan professionelen behoort tot de kernactiviteiten van het bedrijf. Zij kunnen zelfs gebruik maken van de webshop die volledig is afgestemd op professionelen. In de webshop bestellen zij in een paar kliks hun producten en dit aan groothandelprijzen. Enige vereiste is dat u als professional een account moet aanmaken alvorens toegang tot de webshop te krijgen. Dit hoeft niet lang te duren. In ruil ontdekt u de gepersonaliseerde prijzen op maat van uw noden!

Promotiefolder

Iedere maand geeft Aronde een folder uit, vol met seizoensgebonden promoties op verschillende producten uit het rijke aanbod. Aronde verkoopt zowel aan particulieren als aan professionelen. Omdat zij andere tarieven genieten, is ook de folder verschillend voor beide doelgroepen. Inderdaad, Aronde beschikt over twee folders: een folder voor particulieren en een folder voor professionelen. Om de laatste folder te zien, moet u uit naam van uw onderneming een account aanmaken bij Aronde. De folder voor particulieren is voor iedereen beschikbaar en verschijnt steevast op deze pagina. Volg deze pagina dan ook op de voet om geen enkele aanbieding te missen!

Eindejaarsfolder

De eindejaarsfolder is, zoals u al kon raden, een speciale folder die uitgegeven wordt in de aanloop naar het nieuwe jaar. Om de feeststemming kracht bij te zetten, zijn de promoties extra aantrekkelijk! Zo hebt u meteen een extra reden om te vieren. Want zeg nu zelf, eten klaarmaken voor uw gasten kan een dure onderneming zijn (die wel de moeite waard is, uiteraard). Om de kosten ietwat te drukken zijn promoties op ingrediënten toch een mooie besparing. Er zijn aanbiedingen op tal van producten: vlees, vis, aperitiefhapjes, drank en veel meer. Neem de folder grondig door zodra u de kans hebt en haal er uw voordeel uit. Hou daarom ook deze pagina goed in de gaten. De eindejaarsfolder wordt hier met u gedeeld.

Contact

Bij Aronde staat het personeel altijd klaar om u te helpen. In de winkel, maar ook virtueel. Als u vragen, suggesties of opmerkingen hebt, deel ze dan gerust via het formulier op de website van Aronde. Ook als u de maandelijkse promotiefolder wilt ontvangen, kunt u altijd een berichtje sturen via hetzelfde invulformulier.

Over Aronde

Het Belgische bedrijf Aronde werd in 1976 opgericht als diepvriesgroothandel. Het bedrijf startte met een vestiging in België (Brugge), maar wist dit al snel uit te breiden met nog een vestiging. Hedendaags heeft het bedrijf vestigingen in Brugge en Middelkerke. Vanuit deze vestigingen worden zowel particulieren als professionele klanten bediend. Deze klanten kunnen genieten van hoogwaardige voedingsproducten. Het bedrijf is nu veel meer dan alleen een diepvriesgroothandel; daar waar alles mee begon in 1976.

Via de website van Aronde is het uitgebreide assortiment inzichtelijk. Je vindt op de website bijvoorbeeld alle productcategorieën van het bedrijf terug: Aardappelproducten, Aperitiefhapjes, Brood en Deegwaren, Conserven, Charcuterie en salades, Dranken, Droge voeding, Exotisch vlees, Groenten en fruit, IJs en desserts, Kant en klare bereidingen, Kruiden, Non-food, Scampi’s en schaaldieren, Snacks, Vegetarisch, Vers en zuivel, Vis, Vlees en gevogelte en Wild. Binnen deze productcategorieën vind je onwijs veel verse en heerlijke producten terug.

Het bedrijf richt zich zowel op particulieren als op professionele klanten. De professionele klanten kunnen gebruik maken van de leveringsdienst van het bedrijf. Aronde heeft namelijk 5 vrachtwagens rondrijden. Voor de particulieren is het mogelijk om een bezoek te brengen aan de vestiging in Brugge of in Middelkerke. Dankzij het uitgebreide product kan Aronde alle particulieren en zakelijke klanten op de gewenste manier van dienst zijn.

Via de website is het ook mogelijk om de promotiefolder te bekijken. In deze folder staan maandelijks de nieuwste aanbiedingen, zodat het boodschappen doen bij Aronde nog leuker wordt. Voor meer informatie kan je contact opnemen met de vestiging in Brugge of de vestiging in Middelkerke. Voor de vestiging in Brugge kan je bellen naar +32 (0) 50 32 00 33 en voor de vestiging in Middelkerke kan je bellen naar +32 (0) 59 30 12 59. Het is daarnaast ook mogelijk om een online contactformulier in te vullen.