Tuinmaximaal

Tuinmaximaal folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Tuinmaximaal

Vergelijkbare winkels

Houtshop
Pet's Place
Oh’Green
Tuinmaximaal
Medpets.be
Vivara
Europoint
Bakker
Horta
Life & Garden
Buitenhof
Fleurop
Zooplus
Zowizoo
Overstock Garden
Woodtex
Eurotuin
Maxi Zoo

Populaire folders

Tips voor Tuinmaximaal korting

Tuinmaximaal folders

Het is in ons land steeds warmer aan het worden. Dit is met name gedurende de zomer te merken; de gemiddelde temperatuur ligt zomers hoger dan pakweg 10 jaar geleden. Dit stelt je in ieder geval in staat om veel tijd in je tuin door te brengen. Is dat ook precies hetgeen dat je wilt gaan doen? Dan is het interessant om het aanbod van Tuinmaximaal eens te bekijken. Bij deze firma kun je namelijk prachtige elementen voor in je tuin aanschaffen. Het gaat hierbij niet om bijvoorbeeld meubelen of om accessoires, maar juist om grote elementen. Hierbij kun je denken aan zonwering, een veranda, een terrasoverkapping of een prachtige glazen schuifwand. Spreekt dit je nu al aan? Dan is ons advies om de Tuinmaximaal folders regelmatig te checken. In de Tuinmaximaal folders vind je de beste promoties van dit moment, waarbij de kortingen onwijs hoog op kunnen lopen. Door van een hoge korting te profiteren, richt je je tuin voordelig naar wens in. Daarbij geniet je ook nog eens van de uitmuntende kwaliteit die Tuinmaximaal levert.

Tuinmaximaal België

Tuinmaximaal omschrijft zichzelf als de marktleider op het gebied van terrasoverkappingen in Europa. Deze firma is niet alleen in ons land actief, maar ook in veel andere Europese landen. Deze firma is van origine Nederlands en is op dit moment ook in ons land goed vertegenwoordigd. Dit is aan de webshop te danken, maar ook aan de showroom in Eindhoven. Vanaf de Belgische grens is dit niet al te ver rijden, waardoor het interessant is om eens naar deze showroom toe te gaan. In deze showroom doe je namelijk veel inspiratie op. Feit is dat Tuinmaximaal door de jaren heen een sublieme groei heeft doorgemaakt. Een groei die ervoor gezorgd heeft dat dit absoluut de marktleider van Europa is.

Tuinmaximaal services

Bij Tuinmaximaal ben je aan het juiste adres voor het kopen van bijvoorbeeld een terrasoverkapping. Je bent echter ook voor andere services bij deze firma aan het juiste adres. Zo voorziet deze firma je graag van allerlei informatie. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld informatie over een overkapping, een glazen schuifwand of een carport. Mocht je een dergelijk product voor in je tuin willen bestellen, moet je hier veel geld aan uitgeven. Dit begrijpt Tuinmaximaal maar al te goed, waardoor zij er alles aan doen om jou zo goed mogelijk te informeren. Dankzij de hulp en informatie van Tuinmaximaal maak je snel(ler) de juiste keuze voor in jouw tuin.

Tuinmaximaal montage

Wil je graag één van de producten van Tuinmaximaal bestellen? Dan zit je eigenlijk maar met één uitdaging: het monteren van de producten. Om dit zo makkelijk mogelijk te maken, heeft Tuinmaximaal veel hulp bij montage artikelen online gezet. Met deze artikelen krijg je als het ware een handleiding voorgeschoteld. Door deze handleiding te doorlopen, kun je bijvoorbeeld een terrasoverkapping of glazen schuifwand zelf monteren. Doe je dit liever niet zelf? Dan kun je hier uiteraard ook eek vakman voor inschakelen.

Aanbod op de website

Het aanbod van Tuinmaximaal is door de jaren heen steeds uitgebreider geworden. Dit blijkt overduidelijk als je een kijkje op de website neemt. Op de website van Tuinmaximaal kun je tegenwoordig namelijk uit veel productcategorieën kiezen. Denk hierbij aan Terrasoverkapping, Carport, Zonwering, Veranda, Tuinkamer, Glazen schuifdeur en Schuifpui. Binnen elke productcategorie vind je talloze producten van deze firma terug. Wat hierbij ook ideaal is, is dat je bepaalde elementen op maat kunt bestellen. Op die manier verwerk je de carport, veranda of ander element tot in perfectie in je tuin. Op de website van Tuinmaximaal doe je ook nog eens veel inspiratie op. Op de website staan namelijk talloze foto’s van de prachtigste producten voor in je tuin. Alleen al door naar deze foto’s te kijken, wil je één van de producten van Tuinmaximaal bestellen.

Tuinmaximaal brochure

Wil je een nog beter beeld krijgen van het aanbod van Tuinmaximaal? Dan is het interessant om de brochure te downloaden. In deze brochure tref je de nieuwste producten aan, evenals belangrijke informatie. Door deze brochure goed door te nemen, ben je in ieder geval in staat om de juiste keuze te maken. En om daarmee je gehele tuin naar wens te maken.

Contact & social media

Zit je met een vraag? Je kunt 365 dagen per jaar contact opnemen met Tuinmaximaal. Dit doe je door te mailen naar [email protected] of te bellen naar 014 480 515. Verder is het ook mogelijk om Tuinmaximaal via social media te volgen. Deze firma is actief op Facebook, YouTube, LinkedIn, Instagram en Pinterest.

Over Tuinmaximaal

Wil je graag in jouw tuin een prachtige overkapping of prachtige veranda plaatsen? Voor beide producten ben je bij Tuinmaximaal aan het juiste adres. Deze firma omschrijft zichzelf namelijk als de specialist in Europa op het gebied van overkappingen en meer. Mocht je bij Tuinmaximaal willen shoppen, kan je daarvoor terecht in de showroom in Eindhoven.

Vanaf de Belgische grens is dit niet super ver rijden, dus mogelijk is dat voor jou de moeite waard. Als je liever online shopt, is dat ook mogelijk bij Tuinmaximaal. Via de webshop kan je namelijk het uitgebreide assortiment inzien en de gewenste product(en) bestellen. Daarbij geniet je van een snelle levering, waarover later meer.

In de webshop van Tuinmaximaal vind je verschillende categorieën terug: Terrasoverkapping, Glazen schuifwand, Carport, Veranda en Zonwering. Per categorie vind je een divers aanbod van geweldige producten. Deze producten zijn kwalitatief hoogwaardig en brengen een lange levensduur met zich mee. Mocht het wenselijk zijn, is het ook mogelijk om deze producten volledig op maat te laten maken.

Heb je online de gewenste producten gevonden? Je kunt deze producten gratis laten bezorgen op elk gewenst adres in ons land. Tuinmaximaal maakt daarvoor gebruik van een eigen bezorgdienst, waardoor de bestelling ook razendsnel geleverd kan worden. Nadat je de producten besteld hebt, neemt de klantendienst van Tuinmaximaal contact met je op om dag + tijdstip af te stemmen.

Het retourneren van de ontvangen artikelen is mogelijk binnen een termijn van 14 dagen. Dat is echter niet mogelijk als je de producten speciaal op maat laat maken. Check in ieder geval goed de voorwaarden van Tuinmaximaal met betrekking tot de retournering(mogelijkheden).

Mocht je vragen hebben, kan je daarvoor contact opnemen met de klantendienst van Tuinmaximaal. Bel daarvoor naar +32 14 480 515 of mail naar [email protected]. De klantendienst is op werkdagen van 09.00 tot 21.00 uur bereikbaar en in het weekend van 09.00 tot 18.00 uur.