Houtshop

Houtshop folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Houtshop

Vergelijkbare winkels

Houtshop
Pet's Place
Oh’Green
Tuinmaximaal
Medpets.be
Vivara
Europoint
Bakker
Horta
Life & Garden
Buitenhof
Fleurop
Zooplus
Zowizoo
Overstock Garden
Woodtex
Eurotuin
Maxi Zoo

Populaire folders

Tips voor Houtshop korting

Houtshop folders

Vind je het leuk om in of rondom huis te klussen? Of wil je mogelijk jouw tuin op een nieuwe manier in gaan richten? Voor alle producten die met hout van doen hebben, ben je bij Houtshop aan het juiste adres. Bij deze aanbieder geniet je van een uitgebreid aanbod van houtproducten, maar óók van hele scherpe prijzen. De beste promoties vind je terug in de Houtshop folders. Met dank aan deze folders zie je in een oogopslag de beste aanbiedingen naar voren komen, waardoor je nog voordeliger bij deze firma kunt shoppen. Aangezien het uitgebreid ongekend uitgebreid is, kun je eigenlijk altijd wel de gewenste producten bij Houtshop vinden. Hoe prettig is het dan dat je hier ook nog eens minder geld voor hoeft te betalen?

Houtshop België

In de jaren 30 van de vorige eeuw startte de familie van der Gucht een eigen mandenmaker bedrijf in Temse. De manden vonden al snel gretig aftrek, waardoor de Houtshop al snel hard groeide. Uiteindelijk nam Prosper van der Gucht het besluit om de focus deels te verleggen; van de productie van manden naar de handel in hout. Uiteindelijk pakte deze keuze goed uit, aangezien de Houtshop in de wereld van hout uitgegroeid is tot één van de bepalende spelers. Dat is ook te danken aan de komst van de zonen van Prosper; Frank en Karel hebben in het verleden een belangrijke rol gespeeld in de groei. Hedendaags staat de derde generatie alweer aan het roer. Op dit moment is de showroom nog steeds te vinden in Temse; de plaats waar het ook ooit begonnen is.

Houtshop diensten

Door de jaren heen is Houtshop uitgegroeid tot een doe-het-zelf zaak. Een zaak waarbij je allerlei houtproducten kunt vinden, maar waarbij je óók van meerdere diensten gebruik kunt maken. Zo kun je bij Houtshop bijvoorbeeld gebruik maken van een verfmengmachine, kun je maatwerkproducten laten maken, kun je bepaalde gereedschappen huren en kun je ook van daktimmer- en schaverij diensten gebruik maken. Door dit uitgebreide pakket van diensten is Houtshop eigenlijk véél meer dan alleen een aanbieder van houtproducten.

Beste producten

Ben je op zoek naar houtproducten? Dan kun je simpelweg niet om Houtshop heen. Door de jaren heen heeft deze firma namelijk een ongekend uitgebreid aanbod weten te creëren. Daarbij is de focus ook meer en meer op andere producten dan hout komen te liggen. Ongeacht naar welk product je exact op zoek bent, ben je hiervoor bij Houtshop aan het juiste adres. Binnen dit bedrijf staan kwaliteit en perfecte service namelijk hoog in het vaandel. Als je echt voor het beste in jouw huis of tuin wilt gaan, voldoen de houtproducten van Houtshop dus zéker aan jouw wensen.

Aanbod op de website

Zoals hierboven al gesteld; het aanbod van Houtshop is bijzonder uitgebreid. Dit zie je als je een kijkje in de showroom neemt, maar zie je ook direct op de website van Houtshop. Op de website vind je onder meer de volgende categorieën terug: Je kunt in de webshop kiezen tussen onder meer de volgende categorieën: Elektriciteit & Gereedschap, Binnendeuren, Vloer, Plaatmateriaal, Tuin, Terras, Bouw, Decoratie en IJzerwaren. Binnen deze categorieën vind je een uitgebreid aanbod van verschillende producten en varianten terug, waardoor je echt een goed vergelijk kunt maken. Daarbij ben je dus ook verzekerd van de beste kwaliteit én scherpe prijzen. Dat laatste is weer te danken aan de Houtshop promoties. De hierboven genoemde producten laten in ieder geval één ding duidelijk blijken; Houtshop biedt meer aan dan louter houtproducten.

Inspiratie & advies

Het verlenen van de perfecte service zit in het DNA van de medewerkers bij Houtshop. Je bent dan ook van harte welkom in de showroom om van het juiste advies te voorzien worden. De medewerkers kunnen je perfect informeren en adviseren, terwijl ze je ook kunnen inspireren. Het op doen van inspiratie doe je overigens ook via de website van Houtshop. Als je in de menubalk op ‘Tips & inspiratie’ klikt, vind je tal van informatieve blogartikelen. Blogartikelen waarmee je veel kennis op kunt doen en het klussen voor jezelf nog leuker/makkelijker kunt maken. Heb je liever advies op maat? Ook dat is mogelijk; via de website kun je direct een persoonlijk adviesgesprek inplannen.

Social media

Wil je graag op de hoogte blijven van het aanbod van Houtshop? Je kunt deze firma volgen op Facebook, Twitter en LinkedIn. Via deze kanalen blijf je op de hoogte van het nieuwste aanbod, van de beste promoties en van interessante tips. Ook kun je via deze social media kanalen de nodige inspiratie op doen!

Over Houtshop

Ben je op zoek naar hout, naar plaatmateriaal of naar vergelijke materialen? Daarvoor ben je bij Houtshop.be absoluut aan het juiste adres. Deze website is eigendom van de Houtshop Van der Gucht. Deze firma werd al in de jaren 30 van de vorige eeuw opgericht, waarna in de jaren 60 de firma in handen kwam van de tweede generatie binnen de familie. Ondertussen staat de derde generatie van deze familiefirma aan het roer.

Door de jaren heen heeft het bedrijf een mooie groei door weten te maken. Dat is onder meer te danken aan de prima service die het bedrijf verleent, maar ook aan de premium domeinnaam. De website Houtshop.nl is immers een prima domeinnaam voor een houthandel.

Als je op de website een kijkje gaat nemen, zie je dat het aanbod onwijs uitgebreid te noemen is. Je kunt in de webshop kiezen tussen één van de volgende categorieën: Hout, Tuin, Terras, Gevelbekleding, Plaatmateriaal, Binnendeuren, Vloer, Wand en plafond, Binnenschrijnwerk, Buitenschrijnwerk, Bouw, Isolatie, Decoratie, IJzerwaren, Elektriciteit en Gereedschap. Per categorie vind je een divers aanbod van hoogwaardige producten.

Het is ook mogelijk om de bovengenoemde producten bij Houtshop te laten bestellen en deze vervolgens op elk gewenst adres te laten bezorgen. Voor meer informatie hierover kan je contact opnemen met de klantenservice. De medewerkers van de Houtshop kunnen je ook perfect informeren over eventuele verzendkosten.

Mocht je vragen hebben, kan je op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur contact opnemen en op zaterdag van 09.00 tot 12.30 uur. Je kunt daarvoor mailen naar [email protected] of bellen naar +32 3 771 30 31. De showroom van Houtshop Van der Gucht is gevestigd in de plaats Temse.