Carrefour Market

Carrefour Market folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Carrefour Market

Vergelijkbare winkels

Delhaize Fresh Atelier
Agrimarkt
Jumbo
Ekoplaza
Bon Ap
Tanger Markt
Hyper Carrefour
Spar Express
Spar Colruyt
Smatch
Simply You
Rob
Origin'O
Collect&Go
CenB
Bio Shop
Allerhande
Shop & Go Delhaize

Populaire folders

Tips voor Carrefour Market korting

Carrefour winkels

Carrefour Market is één van de winkelformules van de gekende Franse concern Carrefour. Langs de ene kant is er de Hypermarkt, die een divers assortiment heeft met onder andere veel non-food artikelen. Daarnaast is er Carrefour Express, een kleinere winkel die zich toespitst op dagelijkse huishoudartikelen. Carrefour Market houdt ergens het midden tussen beide uitersten. Het aanbod is kleiner dan in de Hypermarkt, maar groter en meer divers dan bij Carrefour Express.

Vers en lokaal

Carrefour Market pakt graag uit met een ruim aanbod van lokale en verse producten. De versheid wordt onderstreept door de aandacht voor seizoensproducten, die vaak van lokale producenten komen. Laat dat ook net zijn wat de klant vandaag verwacht. Onderzoek leert dat de Belgische consument prat gaat op producten van lokale makelij. Carrefour Market komt graag aan deze voorkeuren tegemoet. Plaatselijke leveranciers duiken geregeld op in de rekken. Haast u naar Carrefour Market en geniet van het beste wat lokale producenten te bieden hebben.

Biologische producten

Dat biologisch en duur geen synoniemen zijn, bewijst Carrefour Market ten volle. De supermarkt beschikt over een rijk aanbod aan bio-producten aan scherpe prijzen. Waar staat biologisch nu juist voor? Producten die komen uit biologische landbouw, zonder gebruik van chemicaliën zoals synthetische pesticiden. Het Bio-label bij Carrefour beperkt zich overigens niet tot voeding. Ook non-food artikelen die ecologisch en biologisch tot stand komen, vallen onder de noemer. Draag bij aan moeder natuur en shop biologisch, ook bij Carrefour Market.

Carrefour Bonus Card

De Carrefour Bonus Card is het loyaliteitsprogramma van Carrefour waarmee het trouwe klanten beloont. Als Carrefour uw vaste supermarkt is voor dagelijkse boodschappen, of als u er gewoon vaak gaat winkelen, is deze kaart een must-have. Het maakt niet uit in welk Carrefour filiaal u gaat want de kaart is overal geldig, in de Hypermarkt, Carrefour Express en uiteraard ook in Carrefour Market. De belangrijkste troef, is dat u automatisch punten spaart bij het winkelen. Iedere aankoop van € 2 levert één bonuspunt op. Vijfhonderd bonuspunten zijn goed voor een bonuscheque van € 5! Geen slecht voordeel, zeker voor trouwe klanten. Maar dit is niet alles. Naast het sparen van bonuspunten profiteert u dankzij de bonuskaart van exclusieve en partneraanbiedingen. Tip: installeer de mobiele app van Carrefour zodat u steeds uw bonuskaart bij de hand heeft.

Op maat van de klant

“De kwaliteitssupermarkt in uw buurt”, dat is waar Carrefour Market voor staat. Met vestigingen over heel het land, is er ongetwijfeld wel een winkel in uw buurt te vinden. Hoewel vestigingen van Carrefour Market over heel het land verspreid zijn, is het aanbod niet overal hetzelfde. De bestuurders houden rekening met de voorkeuren van klanten in de regio waar het filiaal gevestigd is. Door goed op te volgen welke producten in trek zijn, voldoet men nog beter aan de vraag van klanten.

Act for food

Carrefour draagt duurzaamheid in al haar facetten hoog in het vaandel. Dit uit zich onder meer in het Act for Food programma. Een reeks van concrete engagementen om beter te eten: beter voor de planeet en voor de mensen. Al deze acties sluiten aan bij een visie op gezonde, smaakvolle, gevarieerde en duurzame voeding. De supermarktketen zet in op duurzaamheid gedurende alle fasen in de productieketen. Zo huist het goedkoopste bio-merk van België bij Carrefour. Honderd omstreden additieven vinden er geen ingang en alle producten zijn vrij van GGO’s. Net zo goed zorgt het voor duurzame transport en verpakkingen.

Sociale media

Carrefour is te vinden op de meest gangbare sociale media kanalen zoals Facebook, Instagram, YouTube, Twitter en Pinterest. Een must voor aanhangers van liefhebbers van deze supermarktketen. Kortingen en gezonde prijzen verschijnen via deze kanalen, net als inspiratie voor heerlijke recepten. Naast de sociale media activiteit, is er ook nog een wekelijkse nieuwsbrief. Dankzij deze update ontvangt u exclusieve aanbiedingen en bonnen rechtstreeks in uw mailbox. Volg Carrefour via een kanaal naar keuze en mis geen enkele aanbieding.

Gezonde prijzen

Een groot aantal producten staan bij Carrefour Market te boek onder gezonde prijzen. Dit zijn dagelijkse producten aan kleine prijzen, goed voor uw portemonnee. Waarom spreekt men dan van gezonde prijzen? Net omdat de prijzen niet alleen goed zijn voor het budget, maar ook voor de producenten, de gezondheid en de planeet. Het zijn inderdaad producten die deze principes met verve uitdragen, bijvoorbeeld omdat ze geen additieven of bewaarmiddelen bevatten of gewoon heel gezond zijn. Wanneer u producten aan gezonde prijzen koopt, weet u bovendien met zekerheid dat de impact op het milieu zo klein mogelijk is. Draagt u duurzaamheid hoog in het vaandel? Kies dan voor de gezonde prijzen bij Carrefour Market.

Over Carrefour Market

Door de jaren heen is Carrefour onwijs gegroeid. Deze supermarktketen werd in de jaren 60 in Annecy (Frankrijk) opgericht, maar is sindsdien onwijs gegroeid. Dit is onder meer te danken aan de prachtige super- en hypermarkten van de keten. Mede door die vestigingen is Carrefour uitgegroeid tot de op één na grootste supermarktketen ter wereld. Het bedrijf heeft echter nog veel meer te bieden dan alleen de super- en hypermarkten. Onder meer Carrefour Drive, Carrefour Express en Carrefour Market zijn andere, interessante diensten van deze supermarktketen.

Carrefour Market wordt omschreven als ‘de kwaliteitssupermarkt in je buurt’. Het is een supermarkt waarbij alles om kwaliteit en gemak draait. Deze supermarkten bevinden zich op loopafstand van grote wijken, hebben een uitgebreid assortiment en hanteren schappelijke prijzen. Hierdoor wordt het doen van boodschappen niet alleen een stuk makkelijker, maar ook nog een stuk goedkoper.

Met dank aan het uitgebreide assortiment kan je bovendien altijd slagen tijdens je bezoek aan Carrefour Market. Je kunt alle gewenste producten tegen scherpe prijzen aanschaffen. Daarnaast hanteren alle Markets ook nog hun eigen assortiment; dit assortiment wordt afgestemd op de behoeften van lokale inwoners. Ook worden hierbij de diensten van lokale toeleveranciers gebruikt, zodat de hele regio profiteert van de Carrefour Market.

Via de website van Carrefour kan je een overzicht vinden van de Carrefour Markets in ons land. Het is een feit dat deze supermarkten behoorlijk populair zijn; ook in ons land vind je daarom meerdere vestigingen. Met behulp van de website kan je razendsnel achterhalen waar de dichtstbijzijnde vestiging zich voor jou bevindt.

Wil je graag meer informatie over een vestiging of over het aanbod? Daarvoor kan je bellen naar 0800 9 10 11 of een online contactformulier invullen. Uiteraard kan je ook naar één van de vele vestigingen van Carrefour Market gaan.