Van Arendonk

Van Arendonk folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Van Arendonk

Vergelijkbare winkels

Chaussea
The Fashionstore
Ken Shoe Fashion
Miniso
Cavallaro Napoli
Caroline Biss
Birkenstock
Camaieu
Converse
Cortefiel
Scotch & Soda
Springfield
Peter Hahn
Luxury Outlet
Essentiel Antwerp
Van Arendonk
Mephisto
Gerry Weber

Populaire folders

Tips voor Van Arendonk korting

Van Arendonk folders

Ben je op zoek naar nieuwe schoenen? Ongeacht wat voor nieuwe schoenen je wilt kopen, zit je hiervoor bij Van Arendonk goed. Bij deze firma kun je namelijk uit allerlei soorten schoenen kiezen. Dit doe je als man zijnde, maar doe je ook als vrouw zijnde. Bovendien werkt deze firma met talloze merken samen, waardoor het aanbod steeds diverser lijkt te worden. Daarbij is het ook nog mogelijk om van interessante promoties te genieten. Om op de hoogte van de beste promoties te blijven, hoef je alleen maar de Van Arendonk folders door te bladeren. In de Van Arendonk folders vind je altijd de actuele promoties. Met deze promoties bespaar je een hoop geld en maak je het shoppen bij Van Arendonk nog leuker. De ervaring leert bovendien dat de kortingen bij deze firma hoog oplopen. Zorg dus dat je géén dief van je eigen portemonnee wordt. Houd de Van Arendonk folders goed in de gaten en profiteer daarmee van de beste promoties.

Van Arendonk België

Voor de historie van het bedrijf Van Arendonk moeten we terug naar het jaar 1884. In dat jaar komt de heer Jan van Arendonk aan het roer te staan van de schoenmakerij van zijn overleden vader. Dit is op dat moment een kleine schoenmakerij, maar onder zijn leiding groeit het uit tot een gigantische fabriek. Op het hoogtepunt levert Van Arendonk meer dan 2700 schoenen per week af. Door de jaren heen stappen ook andere familieleden in het bedrijf, waarna in 1967 de eerste schoenenwinkel wordt geopend. Dit wordt in Breda gedaan. In Nederland worden uiteindelijk meerdere winkels geopend, maar spijtig genoeg nog niet in ons land. Mogelijk volgt dit op termijn nog, maar vooralsnog zou je echt naar Van Arendonk toe moeten gaan. Gelukkig is het bij Van Arendonk ook mogelijk om online te shoppen!

Van Arendonk merken

Als je nieuwe schoenen wilt kopen, heb je ongetwijfeld je voorkeuren. Hierbij kun je denken aan voorkeuren op het gebied van materiaal, kleur en merk. Ongeacht wat je merkvoorkeur is, is de kans groot dat je dit merk bij Van Arendonk vindt. Door de jaren heen is deze firma namelijk met veel schoenenmerken samen gaan werken. Mede dankzij deze samenwerkingen is het aanbod dusdanig uitgebreid. Wat hierbij ook nog een belangrijke rol speelt, zijn de eigen merken van Van Arendonk. Men heeft meerdere merken zelf in het leven geroepen, waardoor het aanbod nóg uitgebreider is geworden. Je hebt bij Van Arendonk al met al voldoende om uit te kiezen.

Onderhoud

Heb je de gewenste schoenen bij Van Arendonk gekocht? Dan is het uiteraard wenselijk dat je hier zo lang mogelijk van kunt genieten. Om dat voor elkaar te krijgen, is het volgens Van Arendonk essentieel om je schoenen goed te onderhouden. Dit doe je met de onderhoudsmiddelen die deze schoenenfirma zelf aanbiedt. Je kunt uit allerlei onderhoudsmiddelen kiezen, waaronder tal van soorten sprays en borstels. In de webshop van Van Arendonk vind je het complete overzicht van alle onderhoudsmiddelen.

Aanbod op de website

Het aanbod van Van Arendonk is door de jaren heen flink uitgebreid. Dit blijkt overduidelijk als je nu naar de webshop van deze firma toegaat. In deze webshop kun je allereerst kiezen tussen de categorieën Dames, Heren en Tassen & Accessoires. Kies je voor bijvoorbeeld de categorie Heren? Dan krijg je tal van subcategorieën te zien. Zo is het mogelijk om direct te filteren op bepaalde soorten schoenen, maar ook op bepaalde merken. De categorie Tassen & Accessoires is door de jaren heen ook steeds uitgebreider worden. Je kunt bij dit merk onder meer sokken, kleding, handschoenen, riemen en portemonnees kopen. Het aanbod is bij Van Arendonk al met al lekker uitgebreid!

Nieuwsbrief & social media

Wil je op de hoogte blijven van al het moois dat Van Arendonk te bieden heeft? Dan is het aan te raden om je voor de nieuwsbrief aan te melden. Als je je nu voor de nieuwsbrief aanmeldt, maak je ook nog eens kans op 150 euro aan shoptegoed. Ook via social media blijf je op de hoogte van deze firma. Van Arendonk is namelijk actief op Facebook, Pinterest, Twitter en Instagram.

Klantendienst

Je kunt op meerdere manieren in contact komen met Van Arendonk. Dit doe je bijvoorbeeld door een online contactformulier in te vullen, langs te gaan bij één van de filialen of door te bellen naar 03 33 11 800. Ook vind je in de webshop een sectie met veelgestelde vragen. Mogelijk staat jouw vraag daar al tussen.

Over Van Arendonk

In 1884 kwam de heer Jan van Arendonk plots aan het hoofd te staan van een schoenmakerij. Deze schoenmakerij was in eerste instantie in handen van zijn handen, maar zijn vader kwam spijtig genoeg te overlijden. Al snel wist Jan van Arendonk deze schoenmakerij uit te breiden tot een gigantische fabriek waarmee dan 150 mensen werkzaam zijn.

Nadat Jan van Arendonk te overlijden kwam, werd het bedrijf overgenomen door zijn drie zonen. Uiteindelijk wisten deze zonen – met enige tegenslagen – weer een nieuwe draai aan het familiebedrijf te geven. In 1967 startten zij namelijk met de eerste schoenenwinkel van Van Arendonk in Breda. Het bleef uiteindelijk zéker niet bij die ene winkel; in meerdere Brabantse steden werd een winkel door Van Arendonk geopend.

Voor ons, als Belgen, is het ook mogelijk om online te shoppen. In het online aanbod van Van Arendonk vind je onwijs veel verschillende soorten schoenen, tassen en accessoires terug. In de menubalk kan je daarvoor kiezen tussen onder meer ‘Dames’, ‘Heren’ en ‘Tassen & Accessoires’. Onder de categorie Heren vind je onder meer sneakers, veterschoenen, laarzen, pantoffels, brogues en gespschoenen. Hiervoor werkt Van Arendonk samen met allerlei grote schoenenmarken, waaronder Timberland, Hugo Boss en Floris van Bommel.

Wil je graag schoenen online bestellen? Dan moet je rekening houden met 6,95 euro aan verzendkosten. Indien je voor meer dan 50 euro een bestelling plaatst, hoef je helemaal geen verzendkosten te betalen. De bestelde schoenen ontvang je vervolgens binnen 3 á 4 werkdagen op het gewenste adres. Ben je niet tevreden met de ontvangen schoenen? Je hebt 30 dagen de tijd om deze schoenen te retourneren.

Om deze schoenen te kunnen retourneren, dien je contact op te nemen met de klantendienst van Van Arendonk. Bel daarvoor naar 03 331 18 00 of mail naar [email protected]. Deze contactgegevens kan je ook gebruik voor alle overige vragen.