Apple store

Apple Store folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Apple Store

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Campusshop.be
ReplaceDirect
Bax Shop
Paradigit
Centralpoint
Electro Depot
Kamera Express
AUVA
Van Roey
IT Resellers
Telenet
Carrefour Mobile
Eureco
EP Electronics
CompuDeals
Komplett
Expert
EuroSys

Populaire folders

Populaire Apple store winkels

Tips voor Apple Store korting

Apple diensten

De laatste decennia is Apple uitgegroeid tot een mondiale speler met een divers assortiment. Aanvankelijk lag de focus nog op de klassieke computer, maar ondertussen hebben ze zo veel meer te bieden – en niet alleen hardware (smartphone, laptop, tablet …). Apple Music is een heuse streamingdienst waarbij u voor een maandelijks bedrag naar hartenlust muziek beluistert van uw favoriete artiesten. Apple TV+ is een gelijkaardige streamingdienst, maar dan voor video’s. Deze video’s zijn aangekocht en in toenemende mate duiken ook eigen producties op. Als technologiereus mengt Apple zich al geruime tijd in de cloud-diensten. In de iCloud stockeert u gratis uw bestanden tot een zeker limiet – eens de limiet overschreden is, moet opslagruimte bijgekocht worden. De Apple diensten zijn enorm uitgebreid. Benieuwd naar wat de toekomst brengt!

Apple Pay

Een nieuw domein waar Apple zich de laatste jaren in manifesteert, is de betaalwereld. Apple Pay is namelijk een betaaldienst op zich waarmee recente Apple toestellen zijn uitgerust. Het toestel moet steeds gekoppeld worden aan een bestaande debet- of kredietkaart. Eens dit gebeurd is, kunt u het toestel gebruiken om contactloos te betalen aan de hand van de NFC-technologie (de afkorting staat voor Near Field Communication). Apple Pay beperkt zich overigens niet tot smartphones. In toenemende mate zijn wearables uitgerust met NFC-technologie waardoor u ook met een horloge, smartwatch of zelfs een armband betalingen kunt uitvoeren. Dankzij Apple Pay betaalt u snel, eenvoudig en zonder enige moeite.

Apple store

Winkelen in de Apple Store is een ervaring op zich. Apple staat voor design en innovatie en heeft daar een sterke reputatie rond gebouwd. Daarom sluiten ook de winkels aan bij die strakke vormgeving. Voor de liefhebbers zijn Apple stores een walhalla waar ze ogen te kort komen. Toch is dit niet de enige fysieke locatie waar Apple producten verkocht worden. Steeds meer duiken resellers op die zich toeleggen op de verkoop van Apple producten. Echte Apple stores zijn dun gezaaid in België, maar een reseller vindt u ongetwijfeld in uw nabijheid!

Klantendienst

Bent u op zoek naar informatie of hebt u een vraag? Natuurlijk kunt u eerst eens aan Siri vragen of zij raad weet. Als dat niet lukt, is er nog altijd de talrijke Apple Support-gemeenschap. Dit is een netwerk van Apple-gebruikers die u graag verder helpen. Meestal is uw vraag in het verleden als eens eerder gesteld en beantwoord. Zoek het gerust op in het archief van de Apple-gemeenschap! Mocht uw vraag nog niet beantwoord zijn, neem dan contact op met het personeel van Apple zelf. Zij vinden ongetwijfeld de beste oplossing voor u. U kunt bijvoorbeeld telefonisch contact met hen opnemen of een berichtje sturen via chat of e-mail.

Gratis Support

Niets leuker dan een nieuw speeltje. Als u pas uw nieuwe smartphone, laptop of ander toestel hebt aangeschaft, wilt u daar natuurlijk meteen mee aan de slag. Toch is het niet altijd eenvoudig om het apparaat van bij het begin goed in te stellen en aan de praat te krijgen. Bij Apple kunt u daarom rekenen op gratis ondersteuning zodat u zo snel mogelijk van uw aankoop gebruik kunt maken. De gratis support bestaat uit telefonische ondersteuning voor basisconfiguratie, installatie, montage en verbindingen. Support is voorzien voor hardware én software. Raadpleeg de documenten die u hebt ontvangen bij de aankoop van uw toestel voor meer informatie over gratis ondersteuning.

Ruil uw toestel in voor korting

Materialen zo veel mogelijk hergebruiken is een cruciaal onderdeel van de circulaire economie en een duurzaam materialenbeheer. Daarom zou het zonde zijn als uw oude toestellen in de verkeerde afvalstroom terecht komen en uiteindelijk in de verbrandingsoven of op het stort belanden. Apple is zich bewust van de waarde van ongebruikte elektronische apparaten en nodigt u uit om de uwe terug te brengen. Zo gaat er niets verloren en kunnen bepaalde materialen gebruikt worden om nieuwe apparaten van te maken. Als u bij aankoop van een nieuw product uw oude toestel inruilt, krijgt u hiervoor zelfs een korting. Sommige toestellen zijn echter te verouderd of in dusdanig slechte staat dat u er geen korting voor krijgt. Los van de korting weet u dan wel dat het ten minste goed gerecycleerd wordt. Het milieu dankt u.

Retourneren

Het kan iedereen gebeuren dat een bestelling toch niet helemaal is zoals verwacht of gehoopt. Geen nood, bij Apple kunt u uw bestelling zonder problemen terugsturen. Om dit te doen moet u gewoon een retourzendingslabel aanmaken. Vervolgens stuurt u het pakket zelf terug of laat u het achter bij een afgiftepunt. In ieder geval hoeft u geen kosten te betalen én u hoeft geen reden voor teruggave op te geven!

Snelle bezorging

Online shoppen bij Apple is eenvoudig en aangenaam. Bij bestellingen van minimum € 40 ontvangt u het artikel al de volgende dag, en dit helemaal gratis. Ten minste, indien u voor 15u hebt besteld. Bestellingen kunnen bij u thuisbezorgd worden of bij een ophaalpunt in uw buurt, mocht u niet thuis zijn op het moment van levering. Zodra uw pakket verzonden is, ontvangt u ook een trackingnummer zodat u steeds weet waar uw bestelling zich bevindt.

Over Apple Store

Het merk Apple werd al op 1 april 1976 door enkele Amerikaanse studenten ontwikkeld. Eén van de oprichters, Steve Jobs, groeide uiteindelijk uit tot hét gezicht van Apple. Hij wist dit bedrijf tot grote hoogten te stuwen en zorgde er uiteindelijk voor dat het bedrijf uitgroeide tot één van de grootste bedrijven ter wereld. Onder meer in de markt van de smartphones, tablet en laptops heeft Apple een onwijs grote naam op weten te bouwen.

Voor het aanschaffen van de producten van Apple kan je bij meerdere online webshops terecht. Het is echter ook mogelijk om bij één van de Apple Stores langs te gaan. In ons land vind je de Apple Store in Brussel terecht. Andere Apple Stores in de buurt van België zijn in Frankrijk en in Nederland (Amsterdam) te vinden.

In de Apple Store in Brussel ben je in ieder geval aan het juiste adres voor het aanschaffen van nieuwe Apple producten. Je kunt de producten hier bekijken, uittesten en uiteindelijk direct aanschaffen. Het is bij de Apple stores ook mogelijk een defect toestel van Apple te laten repareren. De vakkundige en klantvriendelijke medewerkers van de Apple Store helpen je hier graag bij. Let op: het is wel aan te raden om hier online een afspraak voor te maken. Op sommige dagen is het namelijk onwijs druk bij de Apple Store.

De Apple Store in Brussel is te vinden op het volgende adres: Avenue de la Toison d’Or 26/28. Wil je graag een afspraak maken of ben je op zoek naar meer informatie? Daarvoor kan je bellen naar 0800 81 685. In de Apple Store in Brussel vind je in ieder geval een uitgebreid assortiment van laptops, computers, smartphones en tablets. Ook allerlei accessoires zijn te vinden in de Apple Store; accessoires waardoor je nóg meer kunt genieten van de prachtige apparaten van Apple.