Van Roey

Van Roey folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Van Roey

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Campusshop.be
ReplaceDirect
Bax Shop
Paradigit
Centralpoint
Electro Depot
Kamera Express
AUVA
Van Roey
IT Resellers
Telenet
Carrefour Mobile
Eureco
EP Electronics
CompuDeals
Komplett
Expert
EuroSys

Populaire folders

Tips voor Van Roey korting

Van Roey folders

Er zijn verscheidene bedrijven die zich op zakelijke klanten en particulieren richten. Dit geldt onder meer voor Van Roey. Deze firma ontwikkelt complete IT systemen voor bedrijven, maar levert ook allerlei IT gerelateerde producten. Dit doet de firma aan zowel zakelijke klanten als aan particulieren. Door de jaren heen heeft deze firma in ieder geval een flinke naam in ons land opgebouwd. Volgens henzelf is dit onder meer te danken aan de betrouwbaarheid. Een bijkomend voordeel is dat het aanbod van Van Roey door de jaren heen flink uitgebreid is. Alle mogelijke IT producten en randapparatuur zijn op dit moment in het aanbod van deze firma te vinden. Voor deze producten hoef je ook niet de hoofdprijs te betalen. Als je van één van de promoties uit de Van Roey folders profiteert, weet je simpelweg veel geld te besparen. Het advies is daarom om regelmatig de Van Roey folders te bekijken. De Van Roey folders vind je op deze website, waardoor je niet verder hoeft te zoeken. Bekijk direct de Van Roey folders en shop voordelig bij deze webshop.

Van Roey België

Over de historie van Van Roey is niet super veel bekend. Wat wij wel weten, is dat deze organisatie twee verschillende dingen doet. De website vanroey.be richt zich op organisaties die bijvoorbeeld hun processen willen digitaliseren en automatiseren. Een team van ontwikkelaars maakt de beste IT systemen voor talloze organisaties. Maar, je kunt bij Van Roey dus ook allerlei IT producten kopen. Het gaat hierbij om uiteenlopende producten, variërend van een laptop tot aan talloze kabels. Dit doet deze firma via de webshop webstore.be. Als je op deze webshop terechtkomt, zie je wel direct het logo en de naam van Van Roey vermeld staan. Wat bij deze webshop direct opvalt, is de betrouwbaarheid. Dat geeft de firma zelf ook aan. Doordat ze een 100% Belgische shop zijn, zijn ze een betrouwbare en lokale partner. Op Van Roey kun je dus écht bouwen.

Van Roey account

Ben je van plan om bestellingen bij Van Roey te plaatsen? Dan is het allereerst zaak om een account aan te maken. Je kunt als particulier een account aanmaken, maar ook als zakelijke klant. Indien je als zakelijke klant een account aanmaakt, kun je online bijvoorbeeld je facturen downloaden. Je houdt hiermee je administratie op orde en je kunt de betaalde belasting terugvorderen. Het aanmaken van een account bij Van Roey gaat gelukkig erg makkelijk. Je hoeft slechts een paar gegevens in te vullen, waarna je het aanmaken van je account definitief kunt maken.

Van Roey wensenlijst

Het aanbod van Van Roey is onwijs divers. Je komt tal van uiteenlopende producten tegen, waardoor je mogelijk last van keuzestress kunt krijgen. Hier heeft Van Roey gelukkig iets op bedacht: een wensenlijst. Je kunt online een wensenlijst aanmaken, waardoor je de producten perfect met elkaar kunt vergelijken. Kom je nu een interessant product tegen dat je bijvoorbeeld volgende maand wilt bestellen? Dan komt de wensenlijst uiteraard ook goed van pas. Om een wensenlijst aan te maken, moet je wel eerst een account aanmaken.

Aanbod op de website

Ben je benieuwd naar de vele producten van Van Roey? Dan hoef je eigenlijk alleen maar naar webstore.be toe te gaan. Op deze website zie je direct het uitgebreide aanbod van Van Roey in. De gewenste producten kun je bovendien direct bestellen, waarna deze spoedig bij je thuisbezorgd worden. Het mooie is dat Van Roey voor een overzichtelijke webshop gezorgd heeft. Dit is met name aan de verschillende categorieën te danken. Je kunt hierbij denken aan Audio & Video, Computers, Monitoren, Kabels, Print & Scan, Toetsenborden & Muizen en Networking. Deze categorieën geven duidelijk aan het aanbod van Van Roey echt heel uitgebreid is.

Leveringsvoorwaarden

Heb je de gewenste producten bij Van Roey gevonden? Bestel deze producten en laat ze spoedig thuisbezorgen. Kom je er vervolgens achter dat de producten niet naar wens zijn? Je hebt 14 dagen de tijd om deze gratis terug te sturen naar Van Roey. Bestel je de producten als zakelijke klant? Dan is het spijtig genoeg niet mogelijk om de producten te retourneren. Het herroepingsrecht is namelijk niet voor bedrijven van toepassing.

Klantendienst

Zit je met een dringende vraag? Of wil je graag door specialisten van het juiste advies voorzien worden? In beide gevallen is het aan te raden om contact met Van Roey op te nemen. Dit doe je door te bellen naar 014 47 06 00 of te mailen naar [email protected].

Over Van Roey

De Vlaamse firma Van Roey heeft al 25 jaar dezelfde missie: jou alle ICT-mogelijkheden bieden, zodat jij de mooiste dingen kunt creëren. Dit doet het bedrijf onder meer door ICT-systemen op maat te bieden, maar óók door allerlei ICT-gerelateerde producten via de webshop aan te bieden. Feit is dat Van Roey door de jaren heen een fijne groei door heeft weten te maken.

Wil je graag ook van de expertise en ervaring van Van Roey genieten? Je kunt rechtstreeks met deze firma contact opnemen om jouw wensen door te nemen. Deze firma is vervolgens in staat om een voorstel op maat uit te brengen, waardoor je direct de volgende stappen met jouw onderneming kunt gaan zetten.

Wil je als particulier graag bij Van Roey shoppen? Ook dat is mogelijk. In de unieke webshop van deze firma vind je namelijk een uitgebreid assortiment: Computers & Servers, Back-up systemen, Digitaal samenwerken, Software, Smartphone & Tablet, Print & Scan, Opslagmedia, Monitoren en Kabels zijn enkele van de productcategorieën binnen de webshop.

Als je online de gewenste producten gevonden hebt, kan je deze met enkele drukken op de knop bestellen. Daarbij moet je rekening houden met 5,99 euro aan verzendkosten. Deze verzendkosten vervallen echter volledig als je voor meer dan 50 euro een bestelling plaatst. De bestelde artikelen krijg je vervolgens binnen enkele werkdagen op het gewenste adres bezorgd.

Wil je de ontvangen artikelen graag retourneren? Dat is mogelijk voor alle particulieren binnen een termijn van 14 dagen. Deze retourzending is bovendien volledig gratis. Bestel je als zakelijke klant bij Van Roey? Dan geldt het wettelijke herroepingsrecht niet!

Heb je vragen? Je kunt daarvoor het beste naar 014 470 606 bellen. Dit nummer wordt tijdens kantooruren bemand door de klantendienst van Van Roey.