ZEB

ZEB folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor ZEB

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Chaussea
The Fashionstore
Ken Shoe Fashion
Miniso
Cavallaro Napoli
Caroline Biss
Birkenstock
Camaieu
Converse
Cortefiel
Scotch & Soda
Springfield
Peter Hahn
Luxury Outlet
Essentiel Antwerp
Van Arendonk
Mephisto
Gerry Weber

Populaire folders

Tips voor ZEB korting

ZEB folders

Van welke modemerken koop je graag kleding? Het antwoord op deze vraag maakt eigenlijk niet uit. De kans is namelijk heel groot dat items van het betreffende modemerk bij ZEB verkrijgbaar zijn. ZEB is namelijk een zogeheten mulitbrand fashion store. Dit betekent dat je bij deze keten items van allerlei modemerken kunt kopen, net zoals dat dit bij Zalando het geval is. De firma’s Zalando en ZEB zijn eigenlijk prima met elkaar te vergelijken. ZEB is wel een stukje kleiner, maar is desondanks een interessante keten om je mode-items bij te shoppen. Dit heeft onder meer met de interessante prijsstelling te maken. Bij ZEB geniet je van relatief lage basisprijzen, terwijl je ook nog van interessante promoties geniet. De kortingen lopen bij ZEB aanzienlijk op, tot wel 50% korting op bepaalde mode items. Hoe je deze kortingen vindt? Deze kortingen vind je altijd in de ZEB folders. Check de actuele ZEB folders op deze pagina en schaf de gewenste mode-items met een aanzienlijke korting aan. Wat wil je nog meer?

ZEB België

Straffe prijzen, boeiende samenwerkingen en duurzame fashion. Dat zijn enkele pijlers waarmee ZEB zich weet te onderscheiden. Dit doet deze keten inmiddels al geruime tijd in ons land. Al jaren geleden zag deze keten het levenslicht, waarna de keten een indrukwekkende groei door heeft weten te maken. Deze groei is ook te danken aan de opening van ruim 70 winkels. Het grootste gedeelte van deze winkels is in ons land te vinden, maar ook in Luxemburg zijn inmiddels meerdere winkels geopend. Over de winkels van ZEB vertellen we je hieronder graag meer. Eerst willen we nog aangeven dat ZEB zich op meerdere manieren onderscheidt. Een goed voorbeeld hiervan is het duurzame aspect. ZEB heeft zichzelf als doel gesteld om een positieve invloed op het milieu uit te oefenen.

ZEB inspiratie

Vind je het lastig om leuke mode-items te kopen? Of weet je niet zo goed welke mode-items je nou écht leuk vindt? Om dit makkelijker voor jezelf te bepalen, is het aan te raden om de nodige inspiratie bij ZEB op te doen. Dit doe je op de website. Op de website van ZEB kun je in de menubalk op ‘Inspiratie’ klikken. Nadat je dat gedaan hebt, krijg je trends voor heren, dames, jongens en meisjes te zien. Je bent hiermee in staat om veel inspiratie op te doen. En daarmee om je kledingkast op de gewenste manier te vullen.

ZEB winkels

Bij ZEB heb je meerdere mogelijkheden om te shoppen. Je kunt terecht in de webshop, maar je kunt ook terecht bij één van de ZEB winkels. Deze winkels zijn door het gehele land te vinden en zijn in sommige gevallen opvallend groot. Je kunt het beste even naar de website van ZEB toe gaan en vervolgens op ‘Winkels’ klikken. Nadat je dat hebt gedaan, kun je ook nog je plaats of postcode invullen. De tool van ZEB toont dan direct aan waar de dichtstbijzijnde winkel te vinden is. Per winkel zie je ook de openingstijden, adresgegevens en contactgegevens vermeld staan.

Aanbod op de website

Als je graag online shopt, ben je bij ZEB aan het juiste adres. Deze keten heeft een prima webshop laten bouwen, waarin het uitgebreide aanbod overzichtelijk aangeboden wordt. In de menubalk kun je bijvoorbeeld kiezen voor Dames of Heren. Ook is het mogelijk om te kiezen voor ‘Merken’. Als je dat doet, krijg je de ruim 70 merken te zien. Per merk is het vervolgens mogelijk om te shoppen. Een andere optie die je hebt, is om in de menubalk op ‘Cadeau’ te klikken. Je krijgt vervolgens een overzicht te zien van cadeaus die je bij ZEB kunt bestellen. Bij deze keten geniet je ook nog eens van interessante voorwaarden. Zo zijn de levering én retournering altijd gratis. Voor de retournering is het wel zaak dat je je aan de gestelde retourvoorwaarden houdt.

ZEB cadeaubon

Ben je voor een modeliefhebber op zoek naar een leuk cadeau? Geef dan een ZEB cadeaubon. Je bepaalt zelf de waarde van deze cadeaubon, terwijl je ook nog eens uit meerdere soorten cadeaubonnen kunt kiezen. Zo is het mogelijk om voor een digitale cadeaubon te kiezen, maar ook voor een fysieke bon. Aan jou de keus. Het is in ieder geval een super leuk cadeau om te geven.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van deze keten? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van ZEB. Met deze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de nieuwste collecties en beste promoties. Door je nú aan te melden, krijg je ook nog 10 euro korting op je eerste bestelling.

Over ZEB

Wil je het aankopen van kleding zo makkelijk mogelijk voor jezelf maken? Dan biedt de multibrand fashion store ZEB daar de oplossing voor. Deze firma heeft namelijk samenwerkingen met de bekendste kledingmerken, waardoor je in één shop van een uitgebreid aanbod kunt genieten. Gezien de groei van ZEB biedt deze firma in ieder geval een gewenst concept aan.

Door de jaren heen heeft ZEB namelijk méér dan 70 winkels in ons land weten te openen. Op de website van ZEB kun je direct achterhalen waar voor jou de dichtstbijzijnde winkel van deze keten te vinden is. Je kunt er echter ook voor kiezen om gebruik te maken van de online webshop van ZEB.

In de online webshop van deze firma kun je kiezen tussen de categorieën Dames en Heren. Kies je voor bijvoorbeeld de categorie Dames? Dan krijg je de volgende subcategorieën te zien: New In, Kleding, Schoenen, Accessoires, Promo en Cadeau. Ook vind je nog als subcategorie ‘Merken’ terug. Als je voor die subcategorie kiest, zie je de eindeloze lijst van merken waar ZEB mee samenwerkt. Juist door al die samenwerkingen kun jij alle gewenste kleding onder één (digitaal) dak vinden.

Heb je leuke producten gevonden in het assortiment van ZEB? In dat geval geniet je altijd van gratis verzending. De orderwaarde maakt hierbij niks uit: de verzending is te allen tijde volledig gratis. Nadat je de artikelen op het gewenste adres ontvangen hebt, heb je 30 dagen de tijd om deze artikelen te retourneren. Als je de retourinstructies van ZEB opvolgt, is óók de retournering volledig gratis.

Voor vragen staat de klantendienst van ZEB dagelijks voor je klaar. Je kunt een mailtje sturen naar [email protected] of bellen naar 02 568 11 85. Ook is het mogelijk om via de webshop van ZEB een live chat te starten: daarvoor vind je aan de rechterkant van het scherm een button.