Kwantum

Kwantum folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Kwantum

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Meubis
Delva
Yess
Wave
De Matrassen Gigant
Mylène
Sijben
Belga Meubelen
Disco G.V.
Sleeplife
Time 2 Sleep
Keukens De Abdij
Krea
Leolux
Prima-Lux
fonQ
Crack
Meubelen Jonckheere

Populaire folders

Tips voor Kwantum korting

Kwantum folders

Daar woon je beter van. Al jarenlang is dit de kenmerkende slogan van Kwantum. Een slogan die ook op de waarheid berust, aangezien je in het aanbod van Kwantum allerlei producten voor in huis kunt vinden. Je kunt hierbij denken aan onder meer meubelen, maar ook aan allerlei woonaccessoires. Feit is dat je bij Kwantum de keus uit een uitgebreid aanbod hebt én dat de prijzen scherp zijn. Dat laatste zie je ook duidelijk in de Kwantum folders naar voren komen. In de Kwantum folders vind je de beste aanbiedingen van dit moment, waarmee je het nodige geld kunt besparen. Er zijn echter nóg meer mogelijkheden om geld bij Kwantum te besparen; daar vind je hieronder enkele handige tips voor!

Kwantum België

De Nederlandse winkelketen Kwantum zag in 1976 het levenslicht. Nadat het in Nederland een flinke groei doorgemaakt had, zette deze firma in 2010 de stap naar ons land. Vanaf dat moment heeft Kwantum ook in ons land een flinke groei door weten te maken. Een groei die te danken is aan de scherpe prijzen, aan de vele promoties en aan het uitgebreide assortiment. Door de jaren heen heeft Kwantum meerdere vestigingen in ons land geopend. Als je op de website van Kwantum een kijkje neemt, zie je deze vestigingen direct naar voren komen. Door jouw postcode of plaats in te vullen, toont de website ook direct wat voor jou de dichtstbijzijnde winkel is.

De diensten van Kwantum

Met dank aan het uitgebreide aanbod van Kwantum je jouw huis volledig naar wens inrichten. Daar blijft het echter niet bij. Deze winkelketen biedt namelijk ook meerdere diensten aan. Zo kun je Kwantum medewerkers jouw vloer of ramen op laten meten. Dankzij deze unieke meetdienst weet je precies hoeveel vloerdelen je nodig hebt of hoe groot jouw raamkleding moet worden. Het is vervolgens bij Kwantum ook mogelijk om de raamdecoratie op laat te maken. Tevens biedt Kwantum vloerkleden op maat aan, kan Kwantum de vloer voor jou leggen en kan Kwantum jouw gordijnen op de juiste maat knippen. Dankzij deze diensten heb je zelf een stuk minder omkijken naar het aankleden van jouw woning.

Kwantum collecties

In de wereld van interieurstyling gaat het hard met alle trends. De trends volgen elkaar in een hoog tempo op, waardoor Kwantum ook genoodzaakt is om meermaals per jaar met een nieuwe collectie op de proppen te komen. Als je op de hoogte van deze collecties wilt blijven, hoef je eigenlijk alleen maar het online Kwantum Magazine te downloaden. In dit magazine laat Kwantum je namelijk stelselmatig kennis maken met de nieuwe collecties. Dankzij dit magazine krijg je ook direct een duidelijke indruk van de huidige trends.

Aanbod op de website

Wil jij graag bij Kwantum shoppen? Dit is mogelijk in één van de vestigingen óf in de uitgebreide webshop. Deze webshop herbergt echt duizenden producten, waardoor je naar hartenlust kunt shoppen. Het fijne hierbij is dat Kwantum voor duidelijke en overzichtelijke categorieën gekozen heeft. Zo kun je kiezen voor Woonaccessoires, voor Slapen, voor Verlichting en voor Gordijnen & Raamdecoratie. Per categorie vind je vervolgens het diverse aanbod van Kwantum. In dit aanbod vind je producten van Kwantum zelf, maar ook producten van veel bekende merken. Dankzij deze samenwerkingsverbanden is Kwantum in staat om een dusdanig uitgebreid aanbod aan te bieden.

Inspiratie & advies

Het is goed mogelijk dat je het lastig vindt om jouw woning in te richten. Gelukkig biedt Kwantum in dat geval de helpende hand. Op de website van Kwantum kun je namelijk op ‘Wooninspiratie’ klikken, waarna je onder meer het magazine van Kwantum kunt bekijken. Ook vind je hier meer informatie over de trends en over de woonstijlen. Verder geeft Kwantum je graag advies over verf, verlichting, vloerkleden, de vloer en de totale inrichting van jouw woning. Dit doet men via de website, maar je kunt hiervoor ook terecht in één van de Kwantum winkels.

Social media & nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van de nieuwste Kwantum collecties en promoties? Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg daarmee direct 5 euro shoptegoed. In de nieuwsbrief vind je bovendien veel handige tips voor het inrichten van jouw woning. Verder is het ook mogelijk om Kwantum via verschillende social media kanalen te volgen. Zo kun je Kwantum volgen via Pinterest, via Facebook en via Instagram. Via deze kanalen doe je een hoop inspiratie op, blijf je op de hoogte van de laatste trends én blijf je op de hoogte van de actuele promoties.

Over Kwantum

De Nederlandse firma Kwantum werd in 1976 opgericht. In de Nederlandse plaats Woudenberg werd de eerste woonwinkel van het merk geopend, waarna al snel meerdere winkels in Nederland zouden volgen. Uiteindelijk zette in 2010 het bedrijf ook de stap naar ons ons land, waarbij het de dochteronderneming Kwantum België B.V. op wist te richten.

Ook in ons land heeft deze firma een fikse groei door weten te maken. Dat blijkt alleen al uit de winkels die in de afgelopen jaren in ons land geopend zijn. Deze winkels bevinden zich met name in het noorden en westen van ons land. Voor een compleet overzicht van deze winkels kan je het beste de website van Kwantum raadplegen en daar op ‘Winkels’ klikken.

Op de website van Kwantum kan je overigens ook het gehele assortiment inzien en bestellen. Je hebt hierbij de keus tussen de volgende productcategorieën: Gordijnen en raamdecoratie, Vloer, Verlichting, Behang, Verf, Meubelen, Woonaccessoires, Slapen, Hobby & Vrije tijd en Tuin. Per categorie vind je een divers aanbod van interessante producten.

Bij het bestellen kan je kiezen tussen laten bezorgen of zelf afhalen in de winkel. Als je de bestelling wilt laten bezorgen, liggen de verzendkosten tussen de 7 euro en 59 euro. Raadpleeg altijd jouw winkelmandje voor de exacte verzendkosten; deze zijn dus afhankelijk van het soort bestelling dat je plaatst. De ontvangen artikelen retourneren? Dat is ook mogelijk bij Kwantum; binnen een termijn van 14 dagen kan je de ontvangen artikelen retourneren. Voor het retourneren dien je een aanmelding te doen bij de klantendienst, waarna je alle retourinstructies toegestuurd krijgt.

Om in contact met de klantendienst te komen, kan je bellen naar 02 808 1894 of een online contactformulier invullen. De klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 08.30 tot 17.30 uur.