Dovy keukens

Dovy Keukens folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Dovy Keukens

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Meubis
Delva
Yess
Wave
De Matrassen Gigant
Mylène
Sijben
Belga Meubelen
Disco G.V.
Sleeplife
Time 2 Sleep
Keukens De Abdij
Krea
Leolux
Prima-Lux
fonQ
Crack
Meubelen Jonckheere

Populaire folders

Tips voor Dovy Keukens korting

“Wij maken uw keuken, in België”

U kent waarschijnlijk wel de populaire reclamespots van Donald Muylle, zaakvoerder van Dovy keukens. Met zijn West-Vlaams accent prijst hij zijn keukens aan. De slogan vat kernachtig samen dat keukens van Dovy in België gemaakt worden. Zowel op de website dovykeukens.be als in de winkels kunt u terecht voor heel wat keukeninspiratie. Dovy Keukens maakt een onderscheid tussen twee categorieën: landelijke en moderne keukens.

Een keuken in vijf stappen

Uw Dovy keuken wordt in 5 stappen gemaakt. Eerst en vooral worden uw wensen en behoeften besproken. Vervolgens wordt uw ontwerp gratis uitgetekend – de offerte blijft 2 jaar geldig. Geen extra voorzien? Geen nood, u hoeft geen voorschot te betalen. Nadien komen experts alles bij u thuis opmeten. Eens dit beslist is, wordt overgegaan tot de productie van uw keuken in Roeselare. De laatste stap die rest is de levering en plaatsing. Et voilà, uw droomkeuken is nu echt werkelijkheid geworden. U geniet bovendien van 10 jaar garantie en een levenslange service. Happy cooking!

Dovy Keukens staat garant voor kwaliteit

Als u op zoek bent naar een stevige, ordentelijke keuken, ben u bij Dovy Keukens aan het juiste adres. Hun keukens zijn stevig en gemaakt met enkel de beste materialen voor alle onderdelen van de keuken. Zo zijn de werkoppervlaktes allemaal antibacterieel. Kastdeuren zijn 24mm dik om de nodige robuustheid te geven. De designs zijn dan weer strak met frontlaminaat voor de afboording. Weet dat elke Dovy keuken volledig op maat wordt getekend en uitgevoerd. U geeft input en het personeel voert uit en past aan volgens uw noden en behoeften.

Gebruiksgemak

Bij het kiezen van uw nieuwe keuken, denkt u waarschijnlijk vooral aan het esthetische. Dovy keukens staat echter ook stil bij de ergonomie, het gebruiksgemak en de opbergruimte. Indien u klein woont, kunt u best het ‘horizon plus’ systeem laten installeren. Hierbij gaan deuren zijwaarts open. Daarnaast beveelt Dovy Keukens kasten en specifiek voorraadkasten aan die reiken tot het plafond. Het is uiterst belangrijk om rugpijn en spierspanning te vermijden. Daarom kan Dovy Keukens het keukenwerkblad aanpassen aan uw lichaamslengte. Vergeet legplanken – die zorgen u uren reklasten of u moet op de knieën om iets uit de kast te halen. Met uittrekbare laden staat ergonomie centraal. Wilt u nog meer tips om uw gebruiksgemak te verbeteren? Check dan zeker de website!

Dovy Keukens Magazine

Bent u in de ban van de Dovy keukens of wilt u een nieuwe keuken? Bent u nog op zoek naar inspiratie? Schrijf u dan online in en ontvang de Dovy keukens Magazine. Daar vindt u verhalen van klanten, inspirerende artikelen en nieuwe trends. Ook op Instagram vindt u heel wat informatie en op Facebook staat het personeel voor u paraat. Bent u er nog niet aan uit wat u juist wil? Volg Dovy Keukens dan op Pinterest. Pin er op los en creëer een bord me al uw ideetjes.

Advies aan huis

Alvorens over te gaan tot de aankoop van een nieuwe keuken, is een bezoek van een expert aan huis zeker een meerwaarde. Laat uw gegevens achter op de website en een keukenconsultant neemt met u contact op voor een afspraak. Het personeel bij Dovy Keukens staat u met raad en daad bij en doet ook aan online consultaties. Via een videogesprek kunt u dan uw voorkeuren en ideeën bespreken.

Productieproces

Het end-to-end productieproces bij Dovy Keukens bestaat uit maar liefst drieëntwintig verschillende stappen. Alles begint in de Dovy fabriek en de Dovy hoofdkantoren, waar keukens in 3D worden gemaakt, ontwerpen worden geanalyseerd en gecontroleerd. Dovy werkt met enkel de beste soorten hout van excellente kwaliteit die dan door een geavanceerd machinepark gaan. Wie geïnteresseerd is in het hele proces kan alle details op de website dovykeukens.be raadplegen. Het gaat van de sokkelzone, tot kantenlijmer, CNC-machine, tot de granietafdeling. Bent u écht gebeten? Raadpleeg dan de website en plan zo een bedrijfsbezoek in. Kunt u écht niet wachten en staat u te popelen om op dit eigenste moment al wat dingen te willen ontdekken? Geen zorgen. U kunt online een virtuele rondleiding door de toonzaal krijgen en het aanbod aan keukens bekijken. Als u mobiel kijkt, kunt u zelfs swipen om te navigeren. Veel plezier!

Na-verkoop

Uiteraard staat al het Dovy personeel voor u ten allen tijde klaar. Voor vragen en opmerkingen na het plaatsen van uw keuken, kunt u terecht bij de dienst na-verkoop. Zij geven u graag wat onderhoudstips mee en kunnen u alsook informeren over alle details van uw garantie (tien jaar) en levenslange service.

Over Dovy Keukens

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken voor in jouw huis? Dan ben je bij Dovy Keukens aan het juiste adres. Deze firma werd al in 1980 opgericht door Donald Muylle en zijn echtgenoot Yvette Claeys. Zij begonnen in hun eigen schuur hun eigen keuken te ontwerpen, waarna ze al snel van vrienden en kennissen aanvragen kregen. Deze vrienden en kennissen waren benieuwd of dit echtpaar ook niet voor hun een prachtige keuken kon ontwerpen. Als reactie hierop besloot het echtpaar om hun eigen onderneming te starten; Dovy Keukens.

Door de jaren heen is deze Belgische firma gigantisch gegroeid. Zo heeft deze keten tegenwoordig meer dan 30 winkels in heel het land. Op de website van Dovy Keukens kan je een compleet overzicht vinden van alle winkels in ons land. Vul je postcode/woonplaats in en zie direct waar de dichtstbijzijnde winkel voor jou te vinden is.

Via de website kan je het aanbod van allerlei soorten keukens te vinden. Dovy Keukens maakt daarbij onderscheid tussen Landelijke keukens en Moderne keukens. Via de website kan je in ieder geval voldoende inspiratie opdoen en mogelijk al direct jouw droomkeuken vinden. Wil je deze keuken vervolgens gaan bestellen? Dan kan je online een afspraak maken in de gewenste winkel van Dovy Keukens.

Overigens heeft Dovy Keukens ook nog een webshop. Via deze webshop kan je onder meer tafelproducten, decoratiestukken voor in huis en onderhoudsmiddelen aanschaffen. Indien je voor meer dan 50 euro een bestelling plaatst, hoef je géén verzendkosten te betalen. Het retourneren van de artikelen is mogelijk binnen een termijn van 14 dagen. Raadpleeg de algemene voorwaarden van Dovy Keukens voor alle retourinstructies en –voorwaarden.

Voor vragen, suggesties en opmerkingen kan je contact opnemen met de klantenservice van Dovy Keukens. Daarvoor kan je een online contactformulier invullen of langsgaan in één van de winkels van Dovy Keukens. Via Facebook, Instagram en Pinterest blijf je op de hoogte van de nieuwste keukens en aanbiedingen.