Proximus

Proximus folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Proximus

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Campusshop.be
ReplaceDirect
Bax Shop
Paradigit
Centralpoint
Electro Depot
Kamera Express
AUVA
Van Roey
IT Resellers
Telenet
Carrefour Mobile
Eureco
EP Electronics
CompuDeals
Komplett
Expert
EuroSys

Populaire folders

Tips voor Proximus korting

Proximus folders

Ben je op zoek naar een nieuw mobiel abonnement? Ben je op zoek naar een nieuw internetabonnement? Of wil je mogelijk een nieuw alles-in-één pakket afsluiten? Voor al deze abonnementen en pakketten ben je bij Proximus aan het juiste adres. In ons land is deze leverancier uitgegroeid tot één van de grootste providers van ons land. Dit heeft ervoor gezorgd dat Proximus van de nodige schaalvoordelen geniet; daar kun jij als consument ook van genieten. Hoe je dit doet? Dit doe je door de Proximus folders goed in de gaten te houden. In de Proximus folders staan namelijk de beste aanbiedingen van deze firma. Met dank aan deze aanbiedingen geniet je maandelijks van lagere lasten, waardoor je meer geld overhoudt. Geld besparen is nog nooit zo makkelijk geweest, met alle dank aan de folders van Proximus.

Proximus België

Als Belg zijnde ken je ongetwijfeld de naam Proximus. Al sinds het jaar 1994 is deze leverancier van digitale diensten namelijk in ons land actief. In dat jaar richt de firma Belgacom het eerste mobiele netwerk in ons land op; dit netwerk krijgt de naam Proximus. In de jaren daarna wordt de naam Proximus voor veel meer diensten en producten gebruikt. Wat eerst de naam van een mobiel netwerk was, is nu de naam van één van de grootste Belgische bedrijven. Intussen valt Proximus onder de Proximus Groep, waaronder ook andere bedrijven vallen. Binnen deze groep is de focus overigens meer en meer op duurzaamheid komen te liggen. Zo is het doel om in 2030 een netto positieve bijdrage aan onze aardbol te leveren. Een nobel streven van dit gigantische bedrijf.

Proximus Privé en Business

Ben je voor in je huis op zoek naar een nieuw tv- of internetabonnement? Dan kun je prima bij Proximus terecht. Ben je voor je kantoor op zoek naar een nieuw internetabonnement? Of wil je voor je kantoor zakelijke mobiele toestellen bestellen? Ook voor zakelijke doeleinden kun je bij Proximus aankloppen. Als je op de website van deze firma een kijkje neemt, kun je rechtsboven direct kiezen voor ‘Privé’ of ‘Business’. Als je deze keuze gemaakt hebt, geeft de website de passende producten en diensten weer.

Invloed van Proximus

Door de jaren heen is de invloed van Proximus in ons land gegroeid. Als machthebbende leverancier kan Proximus een flinke invloed uitoefenen op bijvoorbeeld het gedrag van de Belgen. Mede daarom is Proximus haar aandacht meer en meer op duurzame aspecten gaan richten. Van een groot bedrijf zou je niks anders mogen verwachten, maar het is goed om te zien dat men hier serieus mee bezig is. Om nog meer invloed uit te kunnen oefenen, voegt Proximus ook tal van blogberichten op haar website toe. In deze artikelen staan handige tips om bijvoorbeeld zuiniger en duurzamer te leven. Ook vind je in deze artikelen over de nieuwste trends en de nieuwste ontwikkelingen binnen dit bedrijf.

Aanbod op de website

Op de website van Proximus vind je het indrukwekkende aanbod. Je kunt hiervoor uit tal van categorieën kiezen, waaronder Packs. Binnen deze categorie vind je de welbekende alles-in-één pakketten. Een belangrijk voordeel hierbij is dat je deze pakketten ook nog naar wens samen kunt stellen. Dit valt overigens sowieso bij Proximus op; via de website stel je snel het gewenste abonnement of pakket samen. Dit geldt zeker voor de alles-in-één pakketten, maar ook voor de mobiele-, internet en TV abonnementen. Voordat je daadwerkelijk een abonnement af gaat sluiten, check je het beste nog even de actuele promoties. Proximus stunt het hele jaar door met interessante aanbiedingen op tal van diensten.

Nieuwsbrief

Wil je graag de ontwikkelingen van dit bedrijf in de gaten houden? Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste promoties? Of wil je op de hoogte blijven van de beste tips? Voor al deze zaken kun je je aanmelden voor de Proximus nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief vind je handige tips, de laatste trends, de laatste ontwikkelingen en de actuele promoties. Met dank aan deze nieuwsbrief hoef je dus in principe nooit meer een promotie te missen. Dat krijg je echter ook voor elkaar als je regelmatig de Proximus folders checkt. Daarvoor zit je op onze website direct goed!

Social media & contact

Op de hoogte blijven van Proximus doe je ook via social media. Je kunt deze firma volgen op Facebook, Twitter en YouTube. Mocht je een vraag of opmerking hebben, kun je het beste naar de website van Proximus toegaan. Op de website vind je veel informatie, terwijl je ook live kunt chatten. Verder is het mogelijk om een e-mail te sturen, om te bellen en om een afspraak in te plannen.

Over Proximus

Als één van de drie grootste telecommunicatiebedrijven in ons land heeft Proximus een flinke naam op weten te bouwen. De oorsprong van deze firma is terug te vinden in ons land; daarvoor moeten we terug naar het jaar 1994. In dat jaar ontstond er een joint venture tussen meerdere partijen, waardoor Proximus al snel hard wist te groeien. Deze groei is eigenlijk nooit meer afgenomen, waardoor Proximus hedendaags dus één van de grootste telecommunicatiebedrijven van ons land is.

Bij deze telecommunicatiefirma kan je terecht voor allerlei verschillende producten en diensten. Op de website van Proximus vind je bijvoorbeeld de volgende categorieën: Packs, Mobiel, Internet en TV. Je kunt bijvoorbeeld een los internetabonnement nemen, maar je kunt ook een combinatie van producten afnemen. In dat geval kan je op de website het beste klikken op ‘Packs’.

Zoals je van een dergelijk bedrijf mag verwachten, heeft Proximus samenwerkingsverbanden met allerlei gerenommeerde merken. Zo biedt het bedrijf ook smartphones van Apple, van Samsung en van Huawei aan. Eigenlijk ben je bij Proximus aan het juiste adres voor een ongekend brede waaier van interessante producten.

Op de website van dit telecommunicatiebedrijf vind je overigens een stuk meer informatie over alle producten en diensten. Je kunt bovendien een bestelling via de website plaatsen, waarbij je wel goed op de voorwaarden moet letten. Proximus biedt in ieder geval gratis verzending aan, met uitzondering van een bestelling die louter uit accessoires bestaat. Na het in ontvangst nemen van de artikelen heb je 14 dagen de tijd om deze te retourneren; dit is volledig kosteloos als je gebruik maakt van het online retourformulier.

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen? Je kunt daarvoor bellen naar 08000 22 500, een live chat starten of een bericht via Facebook/Twitter sturen. De klantenservice van Proximus is telefonisch in ieder geval bereikbaar van 08.00 tot 22.00 uur van maandag tot zaterdag.