Eureco

Eureco folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Eureco

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Campusshop.be
ReplaceDirect
Bax Shop
Paradigit
Centralpoint
Electro Depot
Kamera Express
AUVA
Van Roey
IT Resellers
Telenet
Carrefour Mobile
Eureco
EP Electronics
CompuDeals
Komplett
Expert
EuroSys

Populaire folders

Tips voor Eureco korting

Slimme bedrijfssoftware

Bedrijven kampen al eens met complexe problemen die door slimme software verholpen kunnen worden. Het klinkt misschien makkelijk als het hier zo staat, maar het is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Dit is trouwens precies de meerwaarde die Eureco biedt. Oplossingen bieden voor complexe problemen. Door bijvoorbeeld repetitieve of arbeidsintensieve taken te automatiseren, draagt het bij aan de efficiëntie van de hele onderneming. De oplossingen die Eureco biedt, zijn bedacht op een duurzame manier, in die zin dat ze lang meegaan en meegroeien met de onderneming.

All-in-one diensten

Van eerste vrijblijvend advies, tot implementatie en blijvende support. Eureco voorziet diensten van A tot Z, zodat bedrijven zich nergens zorgen over hoeven maken. Het installeren van bedrijfssoftware is één ding, er voor zorgen dat het personeel er mee kan werken nog een ander. Daarom zet Eureco ook sterk in op personeelsopleiding. De bedoeling is dat het personeel zelfstandig met de software aan de slag kunnen. Deze opleiding gebeurt in nauwe samenwerking waardoor er steeds oor is voor de suggesties en eventuele problemen langs de kant van de gebruiker. Kortom: een waaier aan diensten met één doel. Uw onderneming een oplossing bieden om sneller en efficiënter te werk te gaan.

Op maat van uw bedrijf

KMO, retail, groothandel, boekhoudkantoor, noem maar op. Eureco voorziet oplossingen voor tal van types bedrijven. Ongeacht de grootte van het bedrijf, de eerste opdracht is steeds om een grondige analyse van de bestaande situatie uit te voeren. Door deze problemen bloot te leggen en tegelijk de verwachtingen van het bedrijf zelf te bespreken, volgt een eerste actieplan met kostenraming. Dankzij volledige transparantie komt u nooit voor verrassingen te staan.

Demo mogelijk

Eureco biedt steeds de mogelijkheid om een demo van bedrijfssoftware aan te vragen. Zo krijgt u meteen een indruk van wat u mag verwachten. De concrete software oplossing vraagt wel diepgaandere studie en advies, maar een demo is alvast een goede kennismaking. Geef steeds duidelijk aan welk type onderneming u bent, en in welke sector u actief bent. Op basis daarvan kan nagegaan worden in welke soort software een oplossing kan gevonden worden.

Remote support

Het spreekt voor zich dat software een nauwgezette opvolging en support vergt. Zelfs het beste systeem ter wereld loopt af en toe vast, om welke reden ook. Daarom zorgt Eureco voor dagelijkse bijstand om alle eventuele vragen te beantwoorden. Een probleem met software kan een bedrijf in moeilijk papieren brengen, zeker als het niet snel opgelost geraakt. Eureco beseft dit als geen ander. De experten van Eureco staan alle dagen klaar om u te helpen, via e-mail, telefonisch of remote support. In het geval van remote support, neemt de Eureco-expert het scherm over vanop afstand om het probleem eigenhandig op te lossen. Dit gebeurt uiteraard met de nodige aandacht voor de veiligheid.

Blijvend verbeteren

De wereld staat niet stil, en dat geldt zeker wat technologie betreft. Deze sector maakt sprongen met rasse schreden waardoor mee-evolueren een must wordt. Dat beseft ook Eureco. Deze specialist in bedrijfssoftware ziet het als haar plicht “om de situatie blijvend op te volgen”, zo staat te lezen op haar website. Waar mogelijk, brengt het bedrijf op eigen initiatief verbeteringen aan.

Klantendienst

Heeft u een algemene of specifiek vraag voor Eureco? Vul dan het formulier in op de website en leg kort uit waarover het gaat. De medewerkers van Eureco nemen zo snel mogelijk contact met u op. Los daarvan zijn er ook contactgegevens beschikbaar voor specifiek doeleinden zoals sales of administratie. In ieder geval hoeft u niet te twijfelen om uw vraag te stellen .De software solutions specialisten weten ongetwijfeld raad.

Professionele installatie

Een belangrijk deel van het werk is om ervoor te zorgen dat geen gegevens verloren gaan en dat de overschakeling van een oud naar een nieuw software systeem vlot verloopt. Deze belangrijke stap is bij Eureco in veilige handen. Al ruim 25 jaar heeft deze softwarespecialist ervaring met het implementeren van software. Zij zijn zich ook goed bewust van de impact ervan op uw onderneming en haar medewerkers. Een vaste projectleider neemt het project in handen en doorloopt alle stappen met u. Dankzij deze gefaseerde en professionele aanpak verloopt de implementatie van het nieuwe systeem op de best mogelijke manier.

Kwarteeuw ervaring

Deze softwarespecialist bouwt op een jarenlange expertise. Al ruim 25 jaar levert het oplossingen op maat van bedrijven en dit met groot succes. Ondertussen heeft Eureco ruim 500 onderneming aan een oplossing geholpen. Met de hulp van Eureco werken zij efficiënter dan voorheen, gesteund door de nieuwste technologische ontwikkelingen.

Over Eureco

Al meer dan 25 jaar is Eureco actief in het aanbieden van installeren van slimme bedrijfssoftware. Met deze diensten heeft het bedrijf al vele ondernemers en bedrijven blij weten te maken. Door de jaren heen is Eureco steeds groter in ons land geworden; dat is onder meer te danken aan de sublieme oplossingen die het bedrijf aan vele andere bedrijven heeft weten te bieden.

Vanuit Eureco ligt de focus op meerdere sectoren: KMO, Groothandel, Accountskantoor, Zelfstandige, Retail en Field Service bedrijven. Voor al deze soorten bedrijven en sectoren biedt het bedrijf passende oplossingen aan. Deze oplossingen worden niet alleen aangedragen, maar alle software wordt ook door het bedrijf op de juiste manier geïnstalleerd. Dankzij de software van Eureco zijn bedrijven in staat om naar een hoger niveau door te groeien. Om nog betere resultaten te behalen en om de groei door zetten.

Op de website van Eureco kan je meer informatie vinden over de diensten en oplossingen van het bedrijf. Zo kan je per sector/branche/bedrijf bekijken wat de mogelijke oplossingen zijn. Ook vind je op de website van Eureco meer informatie over de verschillende soorten software die door het bedrijf aangeboden worden.

Mocht je interesse hebben, kan je online direct een demo aanvragen. Uiteraard is het ook mogelijk om online direct een afspraak met één van de accountmanagers in te plannen. Zij vertellen je meer over de diensten en oplossingen van Eureco. Het belangrijkste voordeel is volgens Eureco dat deze oplossingen de efficiëntie van bedrijven weten te verhogen, waardoor je als bedrijf zijnde ook veel kosten kunt gaan besparen.

Heb je interesse of heb je bepaalde vragen? Je kunt via meerdere kanalen in contact komen met Eureco; je kunt een online contactformulier invullen, je kunt mailen naar [email protected] of je kunt bellen naar +32 (0)3 488 51 89.