Internet-Toys

Internet-Toys folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Internet-Toys

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

De Kinderplaneet
ShopForGeek
De Rakker
Lobbes
De Speelvogel
Playmobil
The Bradford Exchange
Pipoos
Tuf Tuf
Multi-Land
Eurotoys
LEGO
Internet-Toys
Vertbaudet
Top1Toys
Bobbejaanland
Toys & Toys
MovieMAX

Populaire folders

Tips voor Internet-Toys korting

Internet Toys speelgoed

Speelgoed voor baby’s, speelgoed voor kleuters én speelgoed voor peuters. Eigenlijk voor alle jonge kinderen bestaat er wel super leuk speelgoed. Super leuk speelgoed dat je in het aanbod van Internet Toys kunt vinden. Deze webshop biedt namelijk een ongekend aanbod van het leukste speelgoed aan. Het leukste speelgoed is in deze webshop ook nog voordelig geprijsd! Op de website zelf kun je daarover heet volgende lezen: ruime keuze, lage prijzen. Internet Toys komt helaas niet met folders op de proppen, maar via de website kun je direct alle actuele promoties inzien. Klik daarvoor in de menubalk op ‘Opruiming’ en laat je verrassen!

Internet Toys België

De webshop Internet Toys richt zich op zowel Nederland als op België. De historie van deze webshop is uitsluitend in Tilburg te vinden. In 2005 begon een slimme ondernemer in Tilburg met zijn eigen bedrijf; TOM. Deze afkorting staat voor Tom Omnichannel Management; het bedrijf richtte al snel meerdere websites op, waar de term Omnichannel dan ook voor staat. Met deze websites heeft TOM in ieder geval een flinke groei door weten te maken. Iets wat ook te danken is aan Internet Toys. Zowel Nederlanders als Belgen kunnen naar hartenlust in het aanbod van Internet Toys het gewenste speelgoed uit kiezen. Ga je een bestelling plaatsen? Zorg er dan wel voor dat je het vinkje bij ‘België’ aanvinkt.

Veel positieve beoordelingen

Heb je nooit eerder van de naam Internet Toys gehoord? Wil je daarom eerst goed onderzoek naar deze webshop doen? Dan is het goed om te weten dat je online meer dan 13.000 beoordelingen over deze webshop kunt vinden. De gemiddelde score van deze 13.000 beoordelingen is maar liefst een 4,64 op een schaal van 1 tot 5. Eigenlijk geven deze beoordelingen direct aan dat je met een gerust hart bij Internet Toys een bestelling kunt plaatsen. Als je in de webshop een kijkje neemt, zie je bovendien dat dit bedrijf alle zaakjes prima op orde heeft!

Speelgoed voor elke leeftijd

Is jouw kind op dit moment 2 jaar oud? Is jouw kind op dit moment 8 jaar oud? Of is jouw kind op dit moment 12 jaar oud? Eigenlijk is het antwoord op deze vragen niet van toepassing. In het aanbod van Internet Toys vind je namelijk het leukste speelgoed voor alle leeftijdscategorieën. Als je in de menubalk van Internet Toys op ‘Speelgoed’ klikt, krijg je ook tal van leeftijdscategorieën voorgeschoteld. Door de juiste leeftijdscategorie aan te klikken, krijg je direct het perfecte speelgoed voor jouw kind voorgeschoteld. Bij Internet Toys is het dus ook nog eens makkelijk én leuk om te shoppen!

Aanbod op de website

Als je op zoek naar het beste speelgoed bent, ben je hiervoor bij Internet Toys aan het juiste adres. Zodra je de webshop opent, zie je direct ongekend veel soorten speelgoed naar voren komen. Doordat al het speelgoed in categorieën onderverdeeld is, kun je echter wel relatief snel het perfecte speelgoed uitkiezen. Je kunt daarvoor dus op leeftijdscategorie filteren, maar je kunt ook op het soort speelgoed filteren. Daarbij kun je ook nog speciaal voor buitenspeelgoed kiezen; onder die categorie vind je onder meer voertuigen voor buiten, speelgoed voor in de tuin en speelgoed voor op het strand of bij het zwembad. Heb je online het gewenste speelgoed gevonden? Stop het speelgoed in jouw digitale winkelmandje, vul al jouw gegevens in en plaats de bestelling. Het bestelde speelgoed wordt zo snel mogelijk naar jouw adres in België verstuurd!

Inspiratie & advies

Het uitkiezen van speelgoed is zeker geen gemakkelijke keuze. Je hebt de keus uit veel soorten speelgoed en je hebt te maken met de voorkeuren van jouw kind. Om de zoektocht naar het beste speelgoed gemakkelijker te maken, kun je live chatten met één van de medewerkers. De medewerkers staan graag voor je klaar om je van het beste advies te voorzien. Tevens staan de medewerkers voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden!

Nieuwsbrief & social media

Wil jij ook graag genieten van de promoties van Internet Toys? Dan is het slim om je voor de nieuwsbrief van Internet Toys aan te melden. In deze nieuwsbrief tref je niet alleen de nieuwste producten, maar óók de nieuwste promoties. Eigenlijk word je als eerste op de hoogte gesteld van alle promoties. Tevens kun je Internet Toys via Facebook en Instagram volgen. Ook via deze social media kanalen blijf je op de hoogte van nieuwe producten, nieuwe promoties en leuke nieuwtjes. Het kopen van speelgoed is dankzij Internet Toys in ieder geval érg leuk om te doen!

Over Internet-Toys

De firma Internet Toys maakt onderdeel uit van de TOM Group. Deze firma werd in 2005 opgericht en legde zich sindsdien volledig toe op het oprichten van eigen websites. In de wereld van e-commerce is de TOM Group uitgegroeid tot één van de grootste spelers. Dat is onder meer te danken aan de onderneming Internet Toys, maar ook aan bijvoorbeeld Internet Sport Casuals. Beide firma’s zijn in handen van de grote Tom Group.

In het assortiment van Internet Toys vind je, niet geheel verrassend, allerlei speelgoed terug. In de webshop kan je hiervoor een keuze maken tussen de volgende productcategorieën: Speelgoed, Buitenspeelgoed, Cadeauzoeker, Merken, Nieuw en Opruiming. Ook kan je filteren op categorieën zoals Puzzels, Voertuigen, Zwembaden, Spellen en Zandspeelgoed. Al met al is het aanbod van Internet Toys onwijs uitgebreid te noemen.

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een jongen of een meisje? Ook dan kan je ongetwijfeld slagen bij Internet Toys. Mogen wij je van een handige tip voorzien? Klik hiervoor in de menubalk op ‘Cadeauzoeker’. De website van Internet Toys helpt je dan een handje met het uitzoeken van het perfecte cadeau!

Bij het bestellen is het aan te raden om goed op de verzendkosten te letten. De hoogte van de verzendkosten is namelijk afhankelijk van het soort pakket dat je gaat bestellen. De verzendkosten variëren in ieder geval van 5,50 euro tot aan 14,95 euro. Na het in ontvangst nemen van de artikelen heb je 30 dagen de tijd om deze weer te retourneren. De retourinstructies hiervoor zijn op de website van Internet Toys te vinden, maar je moet er in ieder geval rekening mee houden dat je zélf de retourneringskosten dient te betalen.

Voor verdere vragen kan je op twee manieren in contact komen met de klantenservice van Internet Toys. Je kunt een mail sturen naar [email protected] of je kunt een bericht via Facebook of Instagram sturen. Geef in ieder geval altijd duidelijk aan dat de vraag betrekking op Internet Toys heeft.