Budgetslager

Budgetslager folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Budgetslager

Vergelijkbare winkels

Leonidas
Meledi
Simon Lévelt
Delitraiteur
Wijnbeurs
JAVA
Marley Spoon
Beerwulf
Lyfra
Aronde
Bidfood
Lekkerland
Oresto Foodpartners
Keurslager
Delhaize Wineworld
Maconal Food
Budgetslager
Beenhouwerij Colruyt

Populaire folders

Tips voor Budgetslager korting

Scherpe prijzen

Van bij de oprichting meer dan 30 jaar geleden, streeft Budgetslager ernaar om kwaliteitsproducten te leveren aan de meest voordelige prijs (de naam alleen al verraad dat dit van bij de start de bedoeling was). Het is een filosofie die van enige ambitie getuigt, maar onmiskenbaar een groot succes is gebleken. Jaar na jaar is Budgetslager blijven groeien tot de vaste waarde die het vandaag is. Al die tijd is het haar principes trouw gebleven en bleef kwaliteit de eerste vereiste, zonder de lage prijs in het gedrang te brengen. Met andere woorden, voor heerlijke charcuterie, traiteurproducten en andere verse vleesproducten aan lage prijzen, moet u bij Budgetslager zijn!

Folder

Iedere week verdeelt Budgetslager een folder doorspekt met aanbiedingen van de komende week. Koop heerlijke bereidingen of vleesproducten tegen sterk verminderde tarieven of profiteer van één van de “gratis” acties. Geregeld worden ook specifieke producten extra in de kijker gezet, zoals bijvoorbeeld de “soep van de maand”. De wekelijkse folders zijn beschikbaar in pdf-formaat op de website van Budgetslager. Uiteraard worden ze ook steeds op deze pagina gedeeld, dus hou deze goed in de gaten.

Winkel in uw buurt

De Budgetslager is ook uw buurtslager. Ten minste, als u in de regio van Limburg woont. Inderdaad, Budgetslager beschikt over tal van filialen, maar die liggen nagenoeg allemaal in de provincie Limburg. Dat de winkel in de smaak valt bij haar bezoekers, blijkt duidelijk uit de groei die het al jaren na elkaar mag optekenen. Het zou niet hoeven verbazen mocht Budgetslager in de toekomst nog verder uitbreiden en nieuwe filialen openen in de rest van Vlaanderen. Wordt vervolgd!

Kwaliteit

“Prijsleider in kwaliteit”, dat is de slogan van Budgetslager. Deze succesformule is gestoeld op kwalitatieve producten aan scherpe prijzen. De kwaliteit van de vleeswaren valt niet te betwisten want ze zijn onderhevig aan regelmatige en strenge kwaliteitscontroles. Het rund-, kalfs-, varkens- en kippenvlees is overigens 100% Belgisch. Naast kwaliteit is ook hygiëne essentieel bij Budgetslager. Winkels worden te allen tijde proper gehouden en het personeel houdt zich steeds aan de vereisten op het vlak van hygiëne en netheid. Laat het smaken.

Gekwalificeerde slagers

Beenhouwerij is een oud ambacht dat jaren opleiding en ervaring vereist om het echt goed onder de knie te krijgen. Daarom beschikt Budgetslager over uitstekend opgeleid personeel, waaronder gekwalificeerde beenhouwers. Samen met het enthousiaste winkelpersoneel serveren zij u pure en ambachtelijke producten van de hoogste kwaliteit. De bereidingen zijn verfijnd en vaak vernieuwend. Ga zeker eens langs en u wordt met de glimlach bediend door professioneel en vriendelijk personeel.

Ruim aanbod

Budgetslager staat voor verse producten, die voor een groot stuk van Belgische makelij zijn. De bereidingen van de gekwalificeerde slagers zijn niet te missen en verraden enige creativiteit. Naast uw klassieke stukje vlees of broodbeleg, is Budgetslager uw ideale toeleverancier voor alle speciale gelegenheden. Een heus kerstbuffet, barbecue of bereide gerechten vindt u allemaal bij Budgetslager. Meer zelfs, voor speciale gelegenheden hebben ze ongetwijfeld spraakmakende acties in huis!

Promoties

Bij Budgetslager vallen er heel het jaar door mooie kortingen te rapen. Wilt u zeker geen enkele aanbieding mislopen? Schrijf u dan in op de digitale nieuwsbrief zodat u steeds op de hoogte blijft van de nieuwste promotie, acties en andere nieuwtjes. De beste kortingen ontvangt u voortaan als eerste rechtstreeks in uw mailbox. Wenst u de nieuwbrief niet langer te ontvangen? Dan kunt u zich uiteraard op ieder moment gewoon uitschrijven. Budgetslager streeft er in ieder geval naar u zo goed mogelijk te informeren over de voordelen en promoties. Als het kan ook via deze nieuwbrief.

Vriendelijke bediening

Het winkelpersoneel bij Budgetslagers staat u steeds vriendelijk te woord, in alle filialen. Hebt u vragen over acties, producten of iets anders? Aarzel dan niet om het personeel aan te spreken. Zij helpen u met de glimlach verder. Voor specifieke vragen kunt u ook rechtstreeks contact opnemen per e-mail of telefoon. Maar als buurtslager die leeft van klantencontact in de winkels zelf, is een bezoekje meestal de beste oplossing. Tegenwoordig beschikt Budgetslagers ook over een eigen Facebook-account. Daar vindt u uiteraard nieuwtjes, promoties en acties. Dankzij de chat-functie kunt u er ook rechtstreeks contact opnemen met de medewerkers van Budgetslagers. Langs wel kanaal u ook contact wenst op te nemen, het personeel probeert u steeds zo snel mogelijk te helpen.

Over Budgetslager

Al ruim 30 jaar is Budgetslager een gekende naam in Vlaanderen. Het bedrijf heeft een mooie groei door weten te maken en heeft dat naar eigen zeggen te danken aan haar slogan. Budgetslager hanteert namelijk de volgende slogan: Budgetslager… da’s vers, verser, verst én altijd dichtbij. Hieruit blijkt direct dat Budgetslager alleen maar verse producten levert. De beste vleeswaren, het beste rundvlees, het beste kalfsvlees, het beste varkensvlees en het beste kippenvlees wordt door Budgetslager geleverd.

Budgetslager maakt alleen gebruik van vleeswaren die 100% Belgisch zijn. Op die manier kan de kwaliteit gewaarborgd blijven en zijn alle producten aan strenge kwaliteitscontroles onderworpen. In het assortiment van de Budgetslager zijn verscheidene verse producten te vinden. Je kunt hierbij denken aan verschillende soorten vleeswaren en verschillende soorten. Onder meer rundvlees, kalfsvlees, varkensvlees en kippenvlees zijn in allerlei soorten en maten te verkrijgen bij deze Belgische supermarktketen.

Wil je graag van de verse vleeswaren en producten van Budgetslager gaan genieten? Daarvoor kan je terecht bij één van de vestigingen van Budgetslager in Vlaanderen. Op de website kan je een totaal overzicht vinden van alle vestigingen in ons land. In onder meer Balen, Genk, Hamont, Houthalen, Kuringen, Maasmechelen, Sint Truiden en Tienen zijn vestigingen van Budgetslager te vinden.

Op de website kan je ook de huidige promoties van deze slagerijketen inzien. Je kunt de folder doorbladeren en zodoende bepalen voor welke vleeswaren en voor welke producten je gaat kiezen. Heb je vragen of wil je meer informatie over bepaalde producten? Daarvoor kan je een online contactformulier invullen. Het is ook mogelijk om te bellen naar 03 355 22 70 of te mailen naar [email protected]. Als je naar dat e-mailadres een mailtje stuurt, is het van belang om aan te geven dat je vraag betrekking heeft op Budgetslager.