Meledi

Meledi folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Meledi

Vergelijkbare winkels

Leonidas
Meledi
Simon Lévelt
Delitraiteur
Wijnbeurs
JAVA
Marley Spoon
Beerwulf
Lyfra
Aronde
Bidfood
Lekkerland
Oresto Foodpartners
Keurslager
Delhaize Wineworld
Maconal Food
Budgetslager
Beenhouwerij Colruyt

Populaire folders

Tips voor Meledi korting

Meledi folders

Het beste voor de horeca. Dat is waar de groothandel Meledi voorstaat. Om deze woorden kracht bij te zetten, heeft men door de jaren heen een gigantisch aanbod op weten te bouwen. Een gigantisch aanbod van producten waar elke horecagelegenheid behoefte aan heeft. Iets waar elke horecagelegenheid ook behoefte aan heeft, is om kosten te besparen. Dat is ook heel goed mogelijk bij de groothandel Meledi. Deze groothandel stunt namelijk regelmatig met ongekend hoge promoties; deze promoties vind je altijd in de actuele Meledi folders terug. Als je van deze promoties weet te profiteren, bespaar je simpelweg veel geld. Maar, het is op nóg meer manieren mogelijk om geld te besparen bij Meledi. Daarvoor hebben wij hieronder enkele handige tips voor je verzameld.

Meledi België

Het beste, de goedkoopste en de betrouwbaarste partner. Dit zijn de drie kernwaarden waar alles bij Meledi omdraait. Om deze kernwaarden daadwerkelijk waar te kunnen maken, heeft Meledi een slim concept opgebouwd. Bij dit concept draait het in ons land om de twee vestigingen; deze vestigingen zijn in Antwerpen en in Evergem te vinden. Voor horecaeigenaren zijn dit ideale vestigingen; je vindt hierin namelijk alle producten waar je maar naar op zoek kunt zijn. Hierbij is het ook fijn dat je in deze vestigingen van het juiste advies voorzien kunt worden. Overigens is Meledi niet alleen in ons land actief, maar ook in Nederland en Duitsland. Op de website van Meledi kun je op ‘Vestigingen’ klikken, waarna je de verschillende vestigingen op een rijtje ziet staan. Hierbij vind je ook direct de openingstijden en adresgegevens.

Klant bij Meledi worden

Het is niet zomaar mogelijk om één van de Meledi vestigingen binnen te lopen. Nee, als je bij deze groothandel wilt shoppen, heb je hier een klantenkaart voor nodig. Deze klantenkaart wordt bij de ingang gescand, waarna de deuren van de groothandel voor je open gaan. Met dank aan deze klantenkaart kun je dus bij Meledi gaan shoppen. Om deze klantenkaart aan te vragen, kun je het beste even naar de website van Meledi toe gaan. Op de website kun je op ‘Word klant’ klikken, waarna je allerlei velden in moet vullen. Het gaat hierbij om jouw persoonlijke gegevens, maar ook om de gegevens van jouw bedrijf. Meledi richt zich namelijk uitsluitend op zakelijke klanten; als particulier kun je níet shoppen bij deze groothandel. Nadat je de klantenkaart aangevraagd hebt, kun je deze in één van de vestigingen ophalen.

Voor alle horecazaken

Door de jaren heen heeft Meledi een uitgebreid aanbod op weten te bouwen. Met dank aan dit uitgebreide aanbod is deze groothandel nu voor álle horecazaken interessant. Heb je een restaurant? Dan kun je naar hartenlust bij Meledi shoppen. Heb je een frietkot? Dan kun je naar hartenlust bij Meledi shoppen. Of heb je een café of een lunchroom? Ook in die gevallen kun je naar hartenlust bij Meledi shoppen. Voor alle horecazaken biedt deze firma gewoonweg de juiste producten aan.

Aanbod op de website

Als je het uitgebreide aanbod van Meledi wilt bekijken, kun je naar de vestigingen in Antwerpen of Evergem gaan. Je kunt echter ook een kijkje op de website van Meledi nemen. Op de website vind je namelijk het uitgebreide aanbod, netjes onderverdeeld over meerdere categorieën. Het gaat hierbij om de categorieën Droogwaren, Koelproducten, Dranken, Non-food en Diepvriesproducten. Als je op één van deze categorieën klikt, krijg je direct allerlei subcategorieën te zien. Met dank aan deze subcategorieën gaat het shoppen bij Meledi vrij snel; je vindt in ieder geval relatief snel de gewenste producten. Als je vooral van promoties wilt genieten, is het aan te raden om de Meledi folders goed door te struinen.

Contact & Social media

Heb je vragen over het aanbod van Meledi? Of wil je van goed advies voorzien? Op de website van Meledi kun je op ‘Contact’ klikken, waarna je alle adresgegevens van deze groothandel ziet staan. Je kunt ook via social media een bericht naar deze groothandel sturen. Meledi is namelijk actief op Facebook, Instagram en YouTube. Door deze firma via de social media kanalen te volgen, blijf je ook op de hoogte van het laatste nieuws.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de beste promoties? Dat doe je door je aan te melden voor de nieuwsbrief van Meledi. In deze nieuwsbrief vind je eigenlijk maar één ding: de beste exclusieve online deals voor klanten van Meledi. Pas als je een klant van Meledi bent, kun je daadwerkelijk van deze promoties genieten. Vraag dus direct je klantenkaart aan, check de Meledi folders en meld je aan voor de Meledi nieuwsbrief.

Over Meledi

Voor alle horeca ondernemers biedt Meledi uitkomst. Deze firma richt zich namelijk op het aanbieden van een uitgebreid assortiment voor alle horeca ondernemers. Dit doet het bedrijf al geruime tijd in Nederland, terwijl het ook vestigingen in ons land en in Duitsland heeft. De vestiging van Meledi in ons land zit gevestigd in Antwerpen. Op de website van deze horeca groothandel vind je meer informatie over onder meer de adresgegevens en de openingstijden van deze vestiging.

Wat je zoal bij Meledi als horeca ondernemer aan kunt schaffen? Nou, behoorlijk veel. Op de website van het bedrijf vind je meer informatie over het uitgebreide assortiment. Zo kan je een keus maken tussen de volgende categorieën: Droogwaren, Koelproducten, Diepvriesproducten, Dranken en Non Food. Onder de categorie Droogwaren vallen onder meer de volgende producten: Kruiden, Conserven, Sauzen, Koffie/Thee, Rijst, Noedels, Zuivel Houdbaar en Brood. Je vindt al met al eigenlijk alles terug in het assortiment van Meledi waar je maar naar op zoek kunt zijn.

Via de website is het mogelijk om klant te worden bij deze horeca groothandel. Je moet daarbij bepaalde stappen doorlopen, waarna je ook online kunt bestellen. Het is echter ook mogelijk om bij de vestiging in Antwerpen de bestelling te plaatsen, waarna deze bestelling thuis geleverd wordt. Meer informatie hierover is ook op te vragen bij de klantenservice van Meledi. Let wel op; je kunt pas producten bij deze groothandel bestellen als je klant bent geworden.

Wil je graag klant worden of heb je vragen? De klantenservice van Meledi staat graag voor je klaar. Door naar +32 (0) 3808 1000 te bellen, kom je direct in contact met de klantenservice van Meledi Antwerpen. Deze vestiging is hét adres voor alle horeca ondernemers in ons land. Via Facebook, Twitter en Instagram blijf je op de hoogte van de nieuwste producten van deze grote horeca groothandel.