Fietsenwinkel

Fietsenwinkel folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Fietsenwinkel

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Touring
Dacia
BMW
AutoProfit
BestDrive
Cortina Fietsen
Nissan
Hyundai
Internet-Bikes
Gazelle
Fietsenwinkel
Sixt
Profile de Fietsspecialist
Midas
Europcar
Bosch Carservice
AVIS
Profile Tyrecenter

Populaire folders

Tips voor Fietsenwinkel korting

Voor elk wat wils

Fietsen is tegenwoordig in. U kunt de fiets gebruiken om te sporten, of om u dagelijks te verplaatsen. Vaak wordt de fiets als een gezonder alternatief gezien dan het nemen van de auto of openbaar vervoer. U bent op zoek naar een nieuwe fiets? Dan bent u bij De Fietsenwinkel aan het juiste adres. Deze online winkel biedt een heel gamma aan fietsen: elektrische fietsen, stadsfietsen, racefietsen en mountainbikes, u vindt ze er allemaal.

Professionele hulp, online aan uw zijde

U heeft besloten u een nieuwe fiets aan te schaffen. Maar, hoe kiest u nu eenmaal een fiets online? Dat lijkt op het eerste gezicht niet meteen evident. Wel, De Fietsenwinkel biedt online professionele hulp aan. U vindt voor elke type fiets technische informatie op de website. Of het nu over motorpositie bij een elektrische fiets gaat, of over frametypes voor mountainbikes of racefietsen – alles staat tot in het detail uitgelegd. Mocht u er dan nog niet aan uit zijn, kunt u steeds beroep doen op de keuzehulp van De Fietsenwinkel.

Bestellen, levering en retourneren

U heeft dé perfecte fiets gevonden, helemaal top! Maar hoe bestelt u nu? Op de website klikt u op de fiets, waarna u het framemaat selecteert en uw favoriete kleur kiest. Extraatjes zoals servicepakket of verzekering kunt u nadien kiezen. Tot slot zijn enkel uw gegevens nog vereist en kunt u uw bestelling bevestigen en betalen. Handig, toch?

Levering en retourneren

Uw fiets wordt voor 39,95 EUR bij uw thuis geleverd. Zo een levering duurt vijf à acht werkdagen. Geen nood, De Fietsenwinkel werkt samen met een partner die gespecialiseerd is in het leveren van fietsen. Het kan uiteraard steeds voorkomen dat uw bestelling niet aan uw wensen voldoet. In dat geval kunt u steeds de voorwaarden op de website nagaan voor u uw bestelling retourneert.

Service en onderhoud

Uiteraard wilt uw nieuwste aankoop maar al te goed verzorgen om zo de duurzaamheid van uw nieuwste aanwinst te verlengen. Daarom vindt u gedetailleerde informatie over onderhoud op de website van De Fietsenwinkel. Er wordt uitgelegd dat uw eerste fietsonderhoud verplicht is, alsook waar u terecht kan voor zo een onderhoud. Ook een jaarlijks onderhoud wordt sterk aangeraden om de levensduur van uw fiets te verlengen. De Fietsenwinkel werkt samen met zogenoemde servicepartners die verspreid zijn over heel België. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken om ver te rijden om uw fiets op orde te laten zetten.

Fietsgarantie

Het kan altijd gebeuren, een miskoop. Het overkomt zelfs de échte fietskenners onder ons. Online een fiets kopen, hoeft niet anders te zijn dan dat in een fysieke winkel te doen. Zoals bij uw lokale fietsenmaker, geldt ook bij De Fietsenwinkel volledige fabrieksgarantie en wettelijke garantie. Een accessoire gekocht? Ook bij deze geldt de fabrieks- en wettelijke garantie. Bij aankoop van uw fiets en accessoires wordt de garantietermijn steeds meegedeeld.

Een fietsverzekering

Uw fiets laten verzekeren is niet zo een gekke zaak! Zo bent u beschermd tegen diefstallen en schade. De Fietsenwinkel heeft daarvoor een partnerschap met Kingpolis. Voor diefstallen bent u reeds verzekerd vanaf 4.42EUR per maand. Wilt u daar ook schade bij laten verzekering, dan beginnen de premies vanaf 4.46EUR per maand. Lees wel goed de voorwaarden, want er zijn enkele vereisten alvorens u een verzekering kunt afsluiten.

Leasing voor werkgevers

Met z’n allen de fiets op, wordt steeds populairder. Als werkgever wilt u uiteraard de kosten tot een minimum beperken en voor maximale productiviteit gaan. Dan is uw werknemers een fiets aanbieden, ideaal. Zo zijn ze ontspannen, fris en monter bij aankomst op het werk. U kunt op de website van De Fietsenwinkel gratis een offerte aanvragen.

Een fiets als zelfstandige

De auto beu? Een (elektrische) fiets, biedt u een waardig alternatief. Al fietsend bij klanten en partners gaan, biedt vele voordelen. Het is niet alleen gezond; u wint in vele gevallen ook heel wat tijd. De tijd die u niet in de files besteedt, kunt u nu besteden aan échte kwaliteitsvolle tijd voor uw zaak. Hiervoor kunt u ook terecht op de website van De Fietsenwinkel. Mathijs is de zakelijke expert die op al uw vragen kan antwoorden. Hij geeft u meer inzicht in btw-aftrek, fiscale voordelen en kilometervergoedingen, om er enkele op te noemen.

Blog

De Fietsenwinkel heeft een hele blog geweid aan de fiets. Met verschillende posts brengen ze u op de hoogte van het laatste fietsnieuws. Tips voor het kiezen van een elektrische fiets? Ontdekken wat voor type fietser u bent? Op zoek naar enkele toffe routes? Ontdek alles via de interessante blogs op de website van De Fietsenwinkel!

Over Fietsenwinkel

De Nederlandse firma Fietsenwinkel.nl heeft in Nederland een gigantische naam op weten te bouwen. Dat heeft uiteindelijk ook geresulteerd tot een overstap naar ons land. Tot op heden heeft Fietsenwinkel géén vestigingen in ons land geopend, maar is het voor alle Belgen wel mogelijk om via de website van Fietsenwinkel allerlei fietsen te bestellen. Bovendien zijn twee winkels van Fietsenwinkel in Eindhoven en Tilburg te vinden; vanuit België is dat niet heel ver rijden.

Wat voor fietsen vind je bij Fietsenwinkel terug? Nou, eigenlijk alle soorten fietsen. Het bedrijf heeft in het assortiment een belangrijk onderscheid gemaakt tussen Elektrische fietsen en Niet-elektrische fietsen. Als je in de webshop voor de categorie Elektrische fietsen kiest, krijg je een lijst met verschillende soorten elektrische fietsen te zien. Dat is ook het geval als je voor de categorie Niet-elektrische fietsen kiest. Het aanbod kan al met al als zeer uitgebreid omschreven worden. Ook voor allerlei fietsaccessoires en fietsonderdelen heb je bij Fietsenwinkel de keus uit een zeer uitgebreid assortiment.

Heb je online jouw gedroomde fiets gevonden? Dan kan je deze direct online bestellen en thuis laten bezorgen. De enige voorwaarde die Fietsenwinkel hieraan stelt, is dat jouw adres zich in Vlaanderen bevindt. Voor de bezorgkosten moet je rekening houden met een bedrag van 39,95 euro. Je kunt er echter ook voor kiezen om de bestelde fiets af te halen in de winkel in Tilburg of in Eindhoven; het afhalen is volledig gratis.

Het retourneren is mogelijk, nadat je via de website een retour aangevraagd hebt. De kosten voor de retournering bedragen 39,95 euro.
Mocht je de retournering in gang willen zetten, kan je ook contact opnemen met de klantenservice. Vanuit België kan je daarvoor (gratis) bellen naar 07 848 21 41, een live chat via de website starten of een bericht via Facebook sturen. Deze contactgegevens kan je uiteraard ook voor al jouw andere vragen gebruiken!