Nissan

Nissan folders

Nissan Folder

Geldig van 06.12 t/m 06.12

Profiteer nog 142 dagen van deze Nissan Folder met actuele promoties. Ontdek de nieuwste Nissan aanbiedingen en bespaar op uw aankopen.

Folder bekijken

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Touring
Dacia
BMW
AutoProfit
BestDrive
Cortina Fietsen
Nissan
Hyundai
Internet-Bikes
Gazelle
Fietsenwinkel
Sixt
Profile de Fietsspecialist
Midas
Europcar
Bosch Carservice
AVIS
Profile Tyrecenter

Populaire folders

Tips voor Nissan korting

Ben je op zoek naar een nieuwe compacte stadsauto? Ben je op zoek naar een nieuwe stoere SUV? Of ben je op zoek naar een nieuwe elektrische auto? Ongeacht waar je precies naar op zoek bent, is de kans groot dat je bij het merk Nissan kunt slagen. Dit merk biedt namelijk veel auto’s aan, levert kwaliteit en hanteert betaalbare prijzen. Wil je het kopen van een Nissan graag nóg voordeliger voor jezelf maken? Dan doe je er verstandig aan om de online Nissan folders door te bladeren. In de Nissan folders staan de beste promoties van dit merk; deze promoties gelden op nieuwe auto’s, maar mogelijk ook op accessoires. Als je op dit moment al een Nissan op de oprit hebt staan, kun je dus ook van dergelijke promoties genieten. Voldoende reden om direct de Nissan folders raad te plegen!

Nissan België

De Japanse autofabrikant Nissan zag in 1911 het levenslicht. Op dat moment heette dit merk nog Kwaishinisha Motorcar Works. Na meerdere naamswijzigingen werd sinds 1933 de huidige naam aangehouden; Nissan Motor Company. Onder deze naam is Nissan uitgegroeid tot één van de populairste automerken in Azië. Ook in andere landen, waaronder ons land, heeft Nissan goed voet aan de grond gekregen. Dit is te danken aan het uitgebreide modellenprogramma van dit merk, maar ook aan de prima prijs-kwaliteitsverhouding. In ons land kiezen ook relatief veel mensen voor een Nissan. Zowel de nieuwe Nissans als de tweedehands zijn erg in trek. Mocht je een nieuwe Nissan willen kopen, zou je hiervoor naar één van de Nissan dealers toe moeten gaan. Op de website van Nissan België vind je een compleet overzicht van alle dealers in ons land.

Elektrische auto’s

Dat de automobielindustrie met een flinke omslag bezig is, mag geen verrassing zijn. Meer en meer merken richten hun pijlen op elektrische auto’s, aangezien dat soort auto’s de toekomst zouden moeten zijn. Of dat daadwerkelijk het geval is, is niet met zekerheid vast te stellen. Wat we wel zeker weten, is dat Nissan op dit gebied één van de pioniers is. Dit merk kwam namelijk als één van de eerste merken met een 100% elektrische crossover coupé op de proppen. Ook veel andere modellen van Nissan worden op dit moment in een elektrische variant uitgevoerd. Dit geldt voor de normale personenauto’s, maar geldt ook voor de bedrijfswagens. Nissan biedt namelijk ook elektrische bedrijfswagens aan!

Leasing & financiering

Zie je het niet zo zitten om een nieuwe auto te kopen? Geef je daarom de voorkeur aan het leasen van een nieuwe auto? Daarvoor kun je ook bij Nissan terecht. Deze aanbieder biedt allerlei soorten leasevormen aan; op basis van je eigen voorkeuren kun je dus altijd wel een geschikte leasevorm vinden. Dit geldt niet alleen voor leasing, maar ook voor financiering. Nissan biedt meerdere financieringsvormen aan, waardoor je de gewenste Nissan altijd kunt kopen. Wel is het goed om het volgende te weten: geld lenen kost geld. Daar is Nissan op haar website ook erg transparant over. Men heeft al complete tabellen voor je opgesteld met daarin het te lenen bedrag, de rentekosten en het uiteindelijke totaalplaatje.

Modellengamma

Ben je benieuwd naar de huidige modellen van Nissan? Je kunt hiervoor naar één van de Nissan dealers toe gaan, maar je kunt ook een kijkje op de website van Nissan nemen. Het mooiste hierbij is dat je direct eventuele promoties vermeld ziet staan. Door van één van de Nissan promoties te profiteren, kun je voor een nog interessanter bedrag in een nieuwe Nissan gaan rijden. Als je online het aanbod van Nissan bekijkt, valt ongetwijfeld direct de diversiteit op. Je kunt uit veel soorten auto’s kiezen, waarvan de prijzen eigenlijk altijd dik in orde zijn. Zoals we eerder al stelden, is de prijs-kwaliteitsverhouding van de Nissan modellen dik in orde.

Social media

Wil je graag op de hoogte blijven van alles dat met Nissan te maken heeft? Dan is het advies om dit merk via één van de social media kanalen te volgen. Nissan België is op dit moment actief op Facebook, Twitter en YouTube. Via deze kanalen worden nieuwe auto’s gedeeld, maar ook de beste actuele promoties. Door dit merk via social media te volgen, hoef je nooit meer nieuws te missen.

Nissan occasions

Geef je de voorkeur aan een tweedehands Nissan? Ook daarvoor kun je op de website van Nissan België terecht. Klik hiervoor in de menubalk op ‘Tweedehands kopen’ en bekijk het actuele aanbod. Ook hierbij kun je weer van interessante aanbiedingen genieten.

Over Nissan

Het Japanse automerk Nissan zag al in 1933 het levenslicht. In de welbekende Japanse stad Yokohama werd dit merk opgericht, maar het bedrijf zelf bestaat al langer. De wortels van het bedrijf Nissan brengen ons terug naar het jaar 1911; in dat jaar werd in Tokio een bedrijf opgericht dat auto’s ging ontwikkelen. Dit bedrijf heeft uiteindelijk, na verschillende overnames en fusies, in 1933 de naam Nissan gekregen. Vanaf dat moment ging het eigenlijk echt hard met dit automerk.

Het automerk wist al snel in Japan een flinke naam op te bouwen, waarna ook de rest van Azië vrij snel aangedaan werd. Ook in de andere Aziatische landen wist Nissan een flink marktaandeel te behalen, waarna ook de stap naar Europa werd gemaakt. Al enige tijd mogen we ook in ons land genieten van de fraaie en robuuste Nissan voertuigen. Deze voertuigen blinken bovendien uit op het gebied van innovatie; zo was de Nissan Leaf één van de eerste elektrische voertuigen.

In het huidige modellengamma zijn allerlei verschillen auto’s van Nissan te vinden. Je vindt hier dus een elektrische auto in terug, maar ook grote SUV’s en een sportauto. Mede dankzij het gevarieerde modellengamma is Nissan behoorlijk populair geworden. Voor meer informatie over het modellengamma kan je de website van Nissan raadplegen; via die website kan je ook direct een auto samenstellen.

Wil je een Nissan samenstellen? Dan dien je daarvoor naar één van de Nissan dealers in ons land te gaan. Op de website vind je een compleet overzicht van alle Nissan dealers in ons land en vind je ook meer informatie over onder meer financieringen en de leasingmogelijkheden. Overigens ben je bij deze Nissan dealers ook aan het juiste adres voor het aanschaffen van een occasion of voor het laten onderhouden van jouw huidige Nissan.

Heb je vragen? Je kunt daarvoor langsgaan bij de Nissan dealer, maar je kunt ook je vraag stellen aan het hoofdkantoor van Nissan België. Daarvoor kan je een live chat starten, een online contactformulier invullen of bellen naar 00 800 5000 1001. De klantenservice is op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur bereikbaar.