OPEN32

OPEN32 folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor OPEN32

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Chaussea
The Fashionstore
Ken Shoe Fashion
Miniso
Cavallaro Napoli
Caroline Biss
Birkenstock
Camaieu
Converse
Cortefiel
Scotch & Soda
Springfield
Peter Hahn
Luxury Outlet
Essentiel Antwerp
Van Arendonk
Mephisto
Gerry Weber

Populaire folders

Tips voor OPEN32 korting

OPEN32 folders

De multibrand fashion store. Als je op de website van OPEN32 een kijkje neemt, zie je deze woorden direct naar voren komen. Deze woorden geven duidelijk aan waarvoor je bij OPEN32 terecht kunt: voor heel veel mode-items van heel veel verschillende merken. Het aanbod is niet alleen bijzonder uitgebreid en divers, maar is ook bijzonder interessant geprijsd. De basisprijzen van de producten bij OPEN32 zijn interessant, maar ook de vele promoties waar deze firma mee stunt. Om op de hoogte van deze promoties te blijven, hoef je alleen maar deze pagina te checken. Op deze pagina plaatsen wij namelijk alle actuele OPEN32 folders. In deze folders vind je de beste promoties van dit merk terug; wij weten uit ervaring dat de promoties behoorlijk interessant zijn. Houd de OPEN32 folders daarom heel goed in de gaten!

OPEN32 België

In de begin jaren zeventig van de vorige eeuw wordt in Arnhem een klein boutique winkeltje geopend. Dit winkeltje wordt al snel vrij drukbezocht, waardoor men uit moet wijken naar een grotere ruimte. Omdat deze ruimte een stuk groter was, kon men meer en meer producten aan gaan bieden. Dit moest volgens de oprichters wel gepaard gaan met een gevoel van openheid en laagdrempeligheid. Mede daarom werd de naam van Boetiek32 aangepast naar OPEN32. Door de jaren daarna werd deze firma alleen maar groter en groter in Nederland. Dat zorgde er uiteindelijk voor dat OPEN32 ook al snel de overstap naar ons land maakte. In ons land heeft OPEN32 ook een vestiging geopend; in de plaats Kapellen in deze vestiging te vinden. Je kunt echter ook via de webshop van OPEN32 naar hartenlust shoppen.

Topmerken

Ben je op zoek naar mode-items van de beste merken? Daarvoor ben je bij OPEN32 zeker aan het juiste adres. Zoals we eerder al aangegeven hebben, is deze firma een multibrand fashion store. Daarvoor is het merk met de beste merken samen gaan werken, waaronder Tommy Jeans, G-Star, Madness, Levi’s en PME Legend. Als je de mode-items van deze merken tegen scherpe prijzen aan wilt schaffen, heb je hiervoor bij OPEN32 meer dan voldoende keuze. Met dank aan het uitgebreide aanbod is het erg leuk shoppen bij deze firma; de interessante promoties maken dit alsmaar leuker voor je.

OPEN32 MyCard

Doe je met enige regelmaat aankopen bij deze firma? Of ben je van plan om op korte termijn meerdere bestellingen bij OPEN32 te plaatsen? In beide gevallen is het aan te raden om een MyCard bij OPEN32 aan te vragen. Met dank aan zo’n klantenkaart ga je namelijk van de nodige extra’s genieten. Zo spaar je voor punten die je na verloop van tijd in korting om kunt zetten. Ook geniet je van een langere retourneringsperiode; als je lid bij Open32 bent, heb je 60 dagen de tijd om producten te retourneren. Verder is het ideaal dat je bij een order vanaf 99,95 euro al van gratis verzending profiteert. Al met al voldoende redenen om direct een OPEN32 MyCard aan te vragen.

Aanbod op de website

Wil je graag bij OPEN32 shoppen? Je kunt hiervoor naar de winkel in Kapellen toe gaan, maar je kunt ook hiervoor naar de webshop van OPEN32 toe gaan. In de webshop vind je zowel voor heren als voor dames een indrukwekkend aanbod. Dit aanbod is qua aantal producten indrukwekkend, maar ook qua prijs-kwaliteitsverhouding. Je geniet bij OPEN32 van producten van de beste merken, maar daar hoef je echt niet de hoofdprijs voor te betalen. Mocht je van nog meer korting willen genieten, kun je in de menubalk het beste op ‘Sale’ klikken. Je ziet dan in één oogopslag welke producten op dit moment (extra) in de aanbieding zijn. Al met al is het online shoppen bij deze firma een waar feestje.

Inspiratie & advies

Wil je graag inspiratie op doen voor je nieuwe outfits? Dan hoef je eigenlijk alleen maar naar het aanbod en de foto’s van OPEN32 te kijken. Hiermee doe je direct heel veel inspiratie op. Als je van goed advies voorzien wilt worden, kun je hiervoor contact opnemen met de klantenservice van OPEN32. Ook is het aan te raden om gebruik van de maatwijzer te maken; met dank aan deze maatwijzer weet je zeker dat je de juiste producten gaat bestellen.

Nieuwsbrief & social media

Op de hoogte blijven van de nieuwste collecties, trends en promoties. Dat doe je bij OPEN32 door je voor de nieuwsbrief aan te melden. Op de hoogte blijven doe je ook via social media; deze firma is actief op Facebook en Instagram.

Over OPEN32

In de jaren 70 van de vorige eeuw werd in de Nederlandse plaats Arnhem een kleine boetiek geopend. Vanuit deze boetiek werden verschillende kledingstukken aangeboden, waarbij de focus onder meer lag op jeans. Dit concept sloeg nogal snel aan, waarna deze onderneming voor een nieuwe winkel koos. De eerste winkel van deze keten had echter een oppervlakte van 32 vierkante meter; daar komt de naam OPEN32 dan ook vandaan.

Sinds de oprichting in de jaren 70 heeft OPEN32 een gigantische groei door weten te maken. Eerst lag de focus volledig op Nederland, maar hedendaags is het bedrijf ook in ons land actief. Zo vind je in de stad Antwerpen een winkel van dit merk, terwijl het ook mogelijk is om via de webshop te shoppen en de bestelde artikelen op elk gewenst adres in ons land te laten bezorgen.

Voor alle Belgen is het dus mogelijk om van de Nederlandse webshop van OPEN32 gebruik te maken. Je kunt in deze webshop kiezen tussen de categorieën ‘Dames’, ‘Heren, ‘Merken’, ‘Nieuw’ en ‘Sale’. Per categorie vind je een divers aanbod van producten van allerlei gerenommeerde merken. OPEN32 is namelijk een zogeheten multibrand fashion store. Dit betekent niks meer dan dat zij allerlei producten van allerlei merken aanbieden. Dit zijn overigens stuk voor stuk bekende merken!

Bestel je voor meer dan 132 euro? Dan geniet je van gratis verzending. Indien je voor een lagere orderwaarde een bestelling plaatst, betaal je 3,20 euro voor de verzending. De bestelde artikelen worden vervolgens binnen 1 tot 4 werkdagen op het gewenste adres bezorgd. Nadat je de artikelen in ontvangst genomen hebt, heb je 14 dagen om deze te retourneren. Je kunt deze gratis retourneren in de OPEN32 winkel in Antwerpen of per post retourneren. De kosten daarvoor komen wel voor eigen rekening.

Vragen? De klantenservice van OPEN32 is op twee manieren te bereiken; via de mail ([email protected]) en op telefoonnummer 026 20 30 932. De klantenservice staat van maandag t/m donderdag van 09.00 tot 18.00 uur voor je klaar en op vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur!